To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace Phoebe

Makarbella - Czw 02 Lip, 2009 01:31

Phoebe napisał/a:
Makarbella, dziekuje Smile Alez bardzo prosze - odgapiaj! Ja tez ja zgapiam z burdy Razz Tylko kolory tam mieli inne.

I o to właściwie chodzi! Ja nie cierpię robienia dosłownego, zawsze coś nakombinuję we wzorze: coś sobie ułatwię, coś pozmieniam (jeśli nic się nie da zmienić - to zawsze można zmienić kolor) i wtedy mam absolutną pewność, że nikt, ale to absolutnie nikt sobie nie zrobi rzeczy kompletnie identycznej.

Bożena- 2000 - Czw 02 Lip, 2009 21:29

Skarpetki odjazdowe

Phoebe - Pon 06 Lip, 2009 15:25

bieta, dziekuje Smile

Makarbella, - jak zaczniesz to pochwal sie Smile

Bożena- 2000, dziekuje Smile

Bernadka - Czw 09 Lip, 2009 15:38

brawo brawo brawo
gosias - Pią 17 Lip, 2009 14:51

Phoebe, Smile leń a kysz.... Wink
Phoebe - Pon 20 Lip, 2009 17:55

gosias, cmoknięcie
moje firanki pokwikuja cicho z kacika... jest lato, troche cieplo...i czesciej nas w domu nie ma; a do tego zaczelam moje pierwsze xxxx (bo po otrzymaniu przesylki - nitki i kanwy - nie bylabym soba gdybym nie zaczela...a jak zaczelam to wpadlam po uszy...) slubny sie smieje - firanki to na przyszla wiosne zawisna czy nie? uffff mam czas do wiosny hahahihi

gosias - Pon 20 Lip, 2009 19:43

Phoebe, Smile w takim razie chwal się xxx Smile
Phoebe - Śro 09 Wrz, 2009 14:29

Poki co mam tylko tyle moich xxx... zaczela sie praca i brak mi czasu na moje ulubione zajecia.

http://i82.photobucket.co...xxx/Japonka.jpg

gustavo_2008 - Śro 09 Wrz, 2009 17:49

Phoebe,zapowiada się śliczny obrazek brawo brawo brawo
jusia1437 - Śro 09 Wrz, 2009 18:44

będzie piękny, trzymam kciuki i życzę więcej czasu Very Happy
monika_b - Śro 09 Wrz, 2009 18:56

Aniu, pięknie Ci wychodzi cool , nie mogę się doczekać efektu końcowego. Żałuję, że swojej nie zrobiłam z 3 nitek.
jolacka - Śro 09 Wrz, 2009 19:25

Aniu, przepięknie brawo brawo brawo brawo brawo
gosias - Śro 09 Wrz, 2009 19:26

Phoebe, Smile coś super fajnego krzyżykuje się cool brawo
beacia-24 - Śro 09 Wrz, 2009 19:48

Phoebe, zapowiada się kolorowo i ładnie cool cool
Phoebe - Czw 10 Wrz, 2009 07:07

gustavo_2008, dziekuje cmoknięcie to ten kawalek kanwy ktory mialam na spotkaniu w Gdansku - troche przybylo Smile

jusia1437, dziekuje cmoknięcie - oj przydaloby sie wiecej czasu....tak ze 2 godziny dziennie chociaz.

monika_b, dziekuje cmoknięcie moze kiedys zrobisz druga z 3 nitek? Tylko wtedy szybciej ich ubywa...i dlatego z sukienka stanelam, zabraklo mi czerwonego.

jolacka, gosias, beacia-24, cmoknięcie dziekuje - trzymajcie kciuki, moze do Swiat Bozego Narodzenia ja skoncze hahahihi

małgośka - Czw 10 Wrz, 2009 08:26

Obraz zapowiada się wspaniale. Trzymam kciuki za szybkie ukończenie. cool bye
halszka - Czw 10 Wrz, 2009 08:51

Phoebe
- no dobra , to ja już poczekam - na te firanki do przyszłej wiosny ... hmm niech już będzie jako pierwszy ten obraz szalony
- a zapowiada się bardzo interesująco , świetny początek ... hopla

monika_b - Czw 10 Wrz, 2009 09:12

Phoebe, do Bożego Narodzenia to ja zamierzam skończyć swój akt z 40 kolorów, więc Ty na pewno zrobisz dużo szybciej wesoło mi
Phoebe - Czw 10 Wrz, 2009 10:01

małgośka, dziekuje, kazdy kciuk sie przyda! cmoknięcie

halszka, cmoknięcie dziekuje. Wiem, wiem puknąć się firanki popiskuja cicho z kacika...ale te xxx mnie tak wciagnely....

monika_b, ze Ty skonczysz to ja wiem Smile ale ja... z moja zmiennoscia... (xxx, skarpetki i firanki...i zaczelam bawic sie czolenkiem...poki co wiem jak sie je trzyma hahahihi ) tak szczerze to planowalam ja miec gotowa do meza urodzin w pazdzierniku, ale ciezko bedzie... do tego moj maz rozpoczal remncik wczoraj rety urwanie glowy! takze w weekend bedzie sprzatanie i znowu malo czasu na robotki placzek a tak fajnie bylo na urlopie...

Phoebe - Śro 14 Paź, 2009 12:59

Zeby nie bylo ze sie obijam robotkowo:

postepy w xxxx
http://i82.photobucket.co...xx/CIMG3882.jpg

moje czolenka
http://i82.photobucket.co...ojeczolenka.jpg

pierwsze pokraczki frywolne
od gory sa pierwsze...jeszcze nawet nitki wystaja...ale to tylko proby
http://i82.photobucket.co...a/poczatki2.jpg

a to moje pierwsze koraliki - Nann dzieki ogromne za pomoc w ich zdobyciu! cmoknięcie
http://i82.photobucket.co...szekoraliki.jpg

jola373 - Śro 14 Paź, 2009 13:23

Phoebe, hafciki pięknieją (trzymam kciuki za ukończenie), a frywolitki śliczniusie! cool cool cool brawo brawo brawo
dehajola - Śro 14 Paź, 2009 13:31

haft zapowiada sie na arcydzieło, frywolitki super- nigdy nie robilam a bardzo mi sie ta technika podoba brawo brawo
bean - Śro 14 Paź, 2009 14:12

Phoebe, haft będzie wspaniały! cool a frywolitki... piękne początki brawo trzymam kciuki i czekam na kolejne prace hopla
jusia1437 - Śro 14 Paź, 2009 14:25

piękny haft, czekam na efekt końcowy wesoło mi cool cool
Phoebe - Śro 14 Paź, 2009 15:19

jola373, dehajola, bean, jusia1437, cmoknięcie dziekuje Wam Smile

xxx sama juz sie nie moge doczekac (mialy byc gotowe na ur meza...czyli za kilka dni, ale nie da rady...a do tego zabraknie mi nitek) ale teraz najwazniejsze to skonczyc prezent na wymianke zimowa!