To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - Poznan

karmelek - Wto 01 Wrz, 2009 18:17

jak chcecie to przyniosę Aidę 5 Smile
Na naukę wystarczy dla wszystkich Smile
odezwę się jeszcze, bo teraz muszę spadać Sad

nula - Wto 01 Wrz, 2009 18:24

ja też mam jakieś grubsze resztki - mogę przynieść wesoło mi
żabka - Wto 01 Wrz, 2009 18:36

O mamuńku aleście się rozpisały wesoło mi

Piątek 18 na chwile obecną mi pasuje - nie wiem jeszcze czy mąż nie będzie miał jakiegoś wyjazdu o tym dowiaduje się na dzień lub dwa wcześniej.

Jeśli chodzi o sobote 19 to trudny temat przynajmniej na razie - siostra ma w ten dzień pierwszą rocznice ślubu i nie wiem czy nie będzie robiła imprezki - chociaż mogę sie spodziewać po sknerusku że robić nie będzie wesoło mi

Bede śledzić wątek i zobaczymy co z tego wyniknie wesoło mi

nula - Wto 01 Wrz, 2009 18:52

żabka, spokojnie - soboty nie bierzemy pod uwagę, bo nie pasuje więcej osobom
Jak widzę, piątek chyba pasuje wszystkim - czyli co zostajemy przy piątku ?

A tak z innej beczki to mnie zaraz szlag trafi wściekły
przez dwie godziny próbowałam sie zalogować na forum (normalnie loguje mnie automatycznie a dzisiaj mnie wywaliło !!!!)
W końcu wlazłam tu przez IE bo normalnie używam Mozilli !!!!!
Nie wiem co jest grane ?
na wszystkie inne fora wchodzę mozillą bez problemu i loguje mnie wszędzie automatycznie
(tam gdzie jestem zarejestrowana ) tylko u nas nie mogę !!!!!!
Nie mogę nawet napisać posta jako gość bo wyskakuje mi okienko do logowania - wpisuję login, hasło - klikam zaloguj i znowu wyskakuje okienko do logowania !!!! ( i tak bez końca)
żeby się do nas dostać muszę przechodzić na IE !
Nie wiem czy problem tkwi u mnie ? (ale dotyczy tylko tego forum nie wiem )

Haniutka - Wto 01 Wrz, 2009 21:02

Oj Nula Sad Ja też przez Mozillę, ale nie mam problemu hmm
karmelek - Wto 01 Wrz, 2009 23:05

nula może Ci jakiś wirus wlazł w komputerek?
A co się tyczy frywolitek, to dziewczyny jak usiądą obok Ciebie i złapią aurę to będą śmigać czółenkami, że hej Wink to chyba będzie wyjątkowe spotkanie wesoło mi

żabka - Śro 02 Wrz, 2009 12:22

hihihihi tak się zastanawiam czy nie zabrać mojego czółenka - leży sobie spokojnie zapakowane - ale może nadszedł czas aby się za nie zabrać? wesoło mi
nula - Śro 02 Wrz, 2009 19:08

żabka, ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz ? !!! wesoło mi pewnie, że zabrać !!!!

My tu gadu, gadu a może byśmy już ustaliły coś konkretnego ???
Piątek 18-tego ??????

karmelek - ja będę wydzielać aurę a Ty uczyć frywolitek rotfl jęzor

Paddington - Śro 02 Wrz, 2009 21:20

Melduję, że mam czółenko- kupiłam sobie, ale jest z jakimś haczykiem... nie wiem po co on, ale jak już było... to chyba przeszkadzać nie będzie Smile
Nitkę też jakąś mam i doczekać się nie mogę aż będziemy się uczyć frywolitkowania cool wesoło mi

PIĄTEK 18.09 MI PASUJE

Karmelek- czy my Ciebie aby nie zafrywolitkujemy? radocha

Całuję

nula - Śro 02 Wrz, 2009 21:32

JA TEŻ JESTEM ZA PIĄTKIEM wesoło mi
Co na to reszta ? - może być ???

WaIwona - Śro 02 Wrz, 2009 22:20

Muszę tylko zorganizować opiekę dla córci i stawiam się na spotkanie w piątek (byle koło 16) hopla Już nie mogę się doczekać wesoło mi
karmelek - Śro 02 Wrz, 2009 22:49

Może być, może być!!! wesoło mi cool wesoło mi cool wesoło mi

ależ ja się bardzo chętnie i dobrowolnie dam zafrywolicić na maxa rotfl rotfl rotfl

Wezmę też takie zwykłe czółenka, bez haczyka. Na próbę i dla porównania Smile

Pa!!!!!!! bye

honda46 - Czw 03 Wrz, 2009 20:10
Temat postu: Poznań
Dla mnie piątek jest też bardzo dobrym terminem. O której godzinie i gdzie? Karmelek, jakie czółenko i jakie nici zabrać? bye bye
kajak82 - Czw 03 Wrz, 2009 20:29

I mi piątek pasuje cool strasznie się cieszę, zwłaszcza na frywolitki, bo coś tam kumam, ale to kropla w morzu potrzeb wesoło mi
karmelek - Czw 03 Wrz, 2009 23:11

honda46 no bierz wszystko co masz Smile tzn. na początek jedno czółenko, kordonek i cienkie szydełko, żeby nauczyć się przyłączania elementów frywolitki Smile

ale na wszelki wypadek, wszystkie te akcesoria też przyniosę Smile

super czad!!! wesoło mi to GDZIE? I KIEDY??? O której godzinie?

Paddington - Pią 04 Wrz, 2009 10:12

Będzie to pewnie popołudnie- może jakaś 16-17:00... nie wiem jak wolicie.
A co do miejsca, to ja mam dwie lokalizacje- gdzieś na starym rynku, lub jest koło placu cyryla taka fajna kawiarenka, ale w tym miejscu nie wolno palić- a nie wiem jakie są wasze poglądy na ten temat.

Ja w każdym razie w każde miejsce bez problemu dojadę, biorąc tylko pod uwagę, że to piątek było by fajnie gdyby w lokalu sobie zarezerwować miejsce- żebyśmy razem ze spokojem usiadły i doskonale się bawiły Smile

Pozdrawiam cmoknięcie

karmelek - Pią 04 Wrz, 2009 13:45

też jestem za rezerwacją Smile
i w miarę dobrym oświetleniem knajpki Smile żebyśmy nie usiadły w jakiś katakumbach Wink

cobrad - Sob 05 Wrz, 2009 21:38

No to ja odpadam - małż ma popołudniówkę, a ukochana babcia małej właśnie się wybiera na to spotkanie:) co prawda córcia nie jest już taka mała, ale znając ją to szybko jej się znudzi Smile w takim razie mama się nauczy a ja potem od niej:)
Bawcie sie dobrze ( mnie 19 też nie pasuje - już zaklepany )

Paddington - Nie 06 Wrz, 2009 11:12

cobrad a może jednak zabierzesz małą ze sobą po prostu- kolorowanki lub jakieś małe lalki i powinna chyba wytrzymać ( choć nie wiem ile ma lat i jaki charakter więc naciskać nie mam zamiaru)

A pozostałe Maranciaki- poznaniaki niech myślą nad miejscem spotkania Smile

Pozdrawiam radośnie

honda46 - Nie 06 Wrz, 2009 11:34
Temat postu: Poznań
Cobrad, wnusią zajmie się dziadek (już się na to cieszy) bye
nula - Nie 06 Wrz, 2009 13:59

Czyli dzień mamy ustalony wesoło mi 18.09
Co do godziny - to nie wiem czy 16 nie będzie za wcześnie ? wszystkie dadzą radę dojechać ? czy może później - 17 ?
Co do lokalu to zdaję się na Was !!!! Ja znam tylko "Stary Młynek" ale tam do tej pory siedziałyśmy w ogródku a w środku to faktycznie katakumby rotfl
No i "Chimerę" - ale tam to samo !!!
cobrad - skoro wnusią zajmie się dziadek - to mam nadzieję, że tym razem przyjdziesz ?

Paddington - Nie 06 Wrz, 2009 19:37

Ja znam kawiarnię u przyjaciół
http://www.uprzyjaciol.pl/upw/kawiarnia.html

cały wystrój jest mniej więcej taki jak widać w linku i nie wiem czy nie będzie za ciemno choć gdybym rezerwowała to dwie kanapy pod oknem (okna za plecami naszymi by były) Jest tylko jedna rzecz tam NIE WOLNO PALIĆ.

Ja do każdego miejsca się dostosuje i dojadę zarówno na 16 jak i na 17 Smile

Pozdrawiam

Haniutka - Nie 06 Wrz, 2009 23:00

Jeśli można to wolałabym na 17.00, chociaż godzina to chyba najmniejszy problem, bo spotkanie trochę potrwa (mam nadzieję jupi ) i nawet spóźnione zdążą hurrraaa
Z paleniem żaden kłopot - nie palę od urodzenia Very Happy
Tylko gdzie? hmm

żabka - Pon 07 Wrz, 2009 11:28

Z wyborem miejsca będzie problem. W większości lokali panuje półmrok, sprzyjający pogaduchom, tylko nie nadaje się na spotkanie przy dzierganiu. Z lokali oprócz wymienionego "Starego młynka" znam jeszcze "Oberże pod dzwonkiem", ale tam co piątek potańcówka, a co za tym idzie głośna muzyka wesoło mi

Jakby co to jestem za godz. 17.00, do 16 siedze w pracy i raczej tym razem nie uda mi się wyrwać wesoło mi

Paddington - Pon 07 Wrz, 2009 12:21

A może po prostu jakaś kawiarnia a nie klub- wiecie coś w stylu Gruszeckiego na Straym rynku- w takich miejscach lepiej z oświetleniem.

Walcie propozycjami bo coś trzeba wybrać i zarezerwować, mówi się lekko ale czas płynie i zaraz się spotkamy (co mnie bardzo cieszy)

Pozdrawiam