To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace irenki10

halszka - Śro 22 Lip, 2009 17:50

no nieeee ...... ta ostatnia bluzia - jest chyba najładniejsza i jak super " leży " cool cool cool
baluu - Śro 22 Lip, 2009 18:06

śliczne ciuszki brawo brawo brawo , a ostatnia bluzeczka naj, naj cool
jola373 - Śro 22 Lip, 2009 18:07

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie hurrraaa hurrraaa hurrraaa

Bluzeczka śliczna! cool brawo brawo brawo

Violetta21 - Śro 22 Lip, 2009 20:36

Irenko przede wszystkim wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie
bluzeczka jest śliczna hopla brawo

irenka10 - Śro 22 Lip, 2009 20:52

Serdecznie wam dziekuje za zyczenia szkoda tylko ze moj juz dzisiaj wyjechał do Austrii ale bede miała okazje tam pojechac .Pozdrawiam cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Madzia - Śro 22 Lip, 2009 22:02

Irenko przede wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, taka wspaniała nowina, a Ty nic się nie chwalisz? Niech Wam się wiedzie we wszystkim! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Faktycznie buzia wymęczona, ale bluzeczka jest idealna. Pięknie leży. brawo brawo brawo

halszka - Śro 22 Lip, 2009 22:27

Madzia napisał/a:
Irenko przede wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, taka wspaniała nowina, a Ty nic się nie chwalisz? Niech Wam się wiedzie we wszystkim! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Faktycznie buzia wymęczona, ale bluzeczka jest idealna. Pięknie leży. brawo brawo brawo

Irenka
- no własnie , nic się nie chwalisz "na głos" zebalek - życzę ci kochana wszystkiego najjjjjjjlepszego !!!!!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok cmoknięcie cmok

donka66 - Śro 22 Lip, 2009 22:41

Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia! kwiatek dla ciebie
reni - Śro 22 Lip, 2009 22:45

Oj nie ładnie kazanie tak nic nie powiedzieć

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO cmoknięcie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

bluzeczka super

iwonka - Czw 23 Lip, 2009 06:12

Irenko wszystkiego najlepszego kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
a bluzeczka śliczna brawo brawo brawo

bjanna - Czw 23 Lip, 2009 08:19

Irenko wszelkiego szczęścia i radości na nowej drodze życia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
bluzeczka śliczna brawo brawo

irenka10 - Czw 23 Lip, 2009 09:44

Kochane serdecznie dziekuje Wam za wszystkie zyczenia wzruszyłyscie mnie nimi do łez cmoknięcie kwiatek dla ciebie
skoczka - Czw 23 Lip, 2009 13:57

Podobaja mi sie wszystkie-ale najbardziej komplecik biały:sódnica i bluzeczka!
cool cool cool
www.skoczka.fotosik.pl

milamirka - Czw 23 Lip, 2009 15:01

Piekne prace brawo brawo brawo brawo

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się Wam w jedno ogniwo splecie,
I będzie szczęściem w życiu podróży.

kwiatek dla ciebie cmoknięcie cmok

nula - Czw 23 Lip, 2009 16:34

irenka10, no wiesz ?? - kazanie
I nic się nie pochwaliłaś ?!!!! kazanie
WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ !!!!!
GRATULACJE !!!!!
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
To teraz wiadomo czemu nie miałaś czasu dla forum.
A bluzeczki wszystkie przepiękne !!!!! cool cool cool cool

Elżbieta P. - Czw 23 Lip, 2009 20:55

gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia kwiatek dla ciebie love
bluzeczka piękna, bardzo ładnie wyglądają te nici kordowe cool brawo

Truskaweczka - Czw 23 Lip, 2009 21:52

Irenka, śliczne ciuszki brawo brawo brawo
makneta - Pią 24 Lip, 2009 10:20

Irenko, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Rzeczywiście wyglądasz na zmęczoną, ale bluzeczka jest śliczna.
Mogłabyś mi napisać jak wykończyłaś pod szyją, tzn. dokładnie jakim ściegiem. Bo ja też zrobiłam sobie taką bluzeczkę, ale wyszedł mi troszeczkę za szeroki dekolt i chętnie bym go zmniejszyła odrobinkę.

A czy ten koral to jest poliester czy coś innego? Bo mam coś takiego, na dużej szpuli (tzn. nie wiem czy to jest koral) i zupełnie nie wiem co z tym zrobić.

Magda2702 - Pią 24 Lip, 2009 12:49

Irenko, wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia.
Szydełkowce są śliczne.

irenka10 - Pią 24 Lip, 2009 12:52

Serdecznie dziekuje za zyczenia .Pod sama szyja ta sa słupki refeliowe dwa zwykłe słupki dwa refeliowe jezeli o ten Ci chodzi .Jezeli chcesz to policze wszystkie rzedy i jakie wzory Masz racje ten koral to poliester jest na szpuli 250 g/790m.z ariadny .Zrobiłam juz kilka bluzek z tej nitki i dobrze sie nosza ale na szydełku ,na drutach nie wychodza ładnie i robotka sie skreca w jedna strone ,po praniu tez nic sie z nimi nie dzieje cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Pią 24 Lip, 2009 19:18

Irenka, ja bym była chętna na te ilości oczek, rzędów itp., napisz też proszę jakim szydełkiem robiłaś tą bluzeczkę i ile nici wyszło
Mam koral w domu już chyba trzeci rok i nie wiem co z nim zrobić, a Twoja bluzeczka tak mi się podoba, że zrobiłabym sobie taką samą bye

makneta - Pią 24 Lip, 2009 19:26

Irenko, ja w swojej bluzeczce zrobiłam 4 rzędy słupków reliefowych właśnie, miałam zrobić więcej, ale niestety rozszerzały mi się za bardzo i plisa zaczęła odstawać, czy zmniejszałaś ilość słupków w kolejnych rzędach, tych bliżej szyi?
irenka10 - Sob 25 Lip, 2009 12:19

Elzbieta robiłam szydełkiem nr 2 weszło mi ok 38 dkg tych nici .Policzyc Ci oczka i rzedy na całej bluzce?
Makneta zmniejszyłam wczesniej ilosc oczek .Przed słupkami refeliowymi zrobiłam 3 rzedy łukow z łancuszka po 3 oczka i to mi duzo zmniejszyło .Robiac słupki refeliowe juz nic nie zmniejszałam .Niewiem czy jasno to wytłumaczyłam pytajcie .Pozdrawiam cmoknięcie

irenka10 - Sob 25 Lip, 2009 12:43

Testuje aparat wiec pokaze Wam jeszcze inne bluzki z korala ,kamizelke ktora odrobiłam od pozyczonej od kolezanki ona sobie ją kupiła oraz niedokonczone czrne bolerko
Jarka - Sob 25 Lip, 2009 13:30

radocha radocha cool cool cool radocha radocha