To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - A co mi tam! Też się będę chwalić (choć nie lubię) :-P

bean - Pią 21 Maj, 2010 13:53

Sal, szybko wracaj do zdrowia cmok cmok i pokazuj kolejne prace Smile

Szal i tunika są zachwycające cool brawo

dehajola - Pią 21 Maj, 2010 14:16

ładne wzorki - super prace brawo
Sal - Pią 21 Maj, 2010 17:58

Ciaparo, wyjdzie estonski, jesli wezmiesz cieniutka wloczke i druty co najmniej 3,5. Ten wzor jest mocno azurowy i ma fajny nierowny brzeg, co bedzie dodatkowa ozdoba Smile. Sprobuj zrobic probke, a przekonasz sie Smile.
Sama mam zamiar ten wzor wykorzystac w chuscie.

Bardzo dziekuje za mile slowa cmoknięcie

Dorzucam zamierzchłosci Wink.

Moje pierwsze decu, wykonane na kursie. Zastanawialam sie, czy zrobic z tego obrazek, czy podstawke. Ostatecznie sluzy jako podstawka pod perfumy na polce w przedpokoju Wink.

Pierwsze samodzielne decu to byla pisanka, ale schowana gdzies z bombkami w kantorku i nie chcialo mi sie jej szukac. Wybaczcie. Dorzuce flakonik.

Ostatnie naszyjniki:

Biezik, przy ktorym - z powodu niewyraznego schematu - chcialam stracic swoja swieta robotkowa cierpliwosc. W koncu zaczelam rzucac miesem Wink i bieznik wyszedl za maly. A dorobie element, jak mi cholera minie :-p.

Czekoladowa serwetka na okragly stolik (jeszcze nie zblokowana) i do kompletu czekoladowa firaneczka (jeszcze nie doczekala sie prezentacji na oknie, fotke wstawie, jak zmienie dekoracje).

I serwety na komody (zrobilam dwie identyczne), zwane u nas "kopnietymi" Wink.

Mam nadzieje, ze wkrotce pochwale sie czyms, czego byc moze na forum jeszcze nie bylo Wink. Bedzie to dzielo wspolne moje i meza. Ale jeszcze sie tworzy Wink.

żabka - Pią 21 Maj, 2010 18:41

Sal świetne pracki brawo brawo brawo

Podzielisz się schemacikiem na czekoladową serwetke i bieżniczek w tulipany ? wesoło mi

Jarka - Pią 21 Maj, 2010 20:12

CHWALĘ brawo brawo HURTOWO brawo brawo WSZYSTKIE ŚLICZNOŚCI cool cool
Elżbieta P. - Pią 21 Maj, 2010 20:54

Sal świetne prace, bardzo podoba mi się szal z moheru confetti, też kupiłam sobie tą włóczkę, dlatego cieszę się, że tak dobrze ją oceniasz, sama jeszcze z niej nie robiłam bye
Sal - Pią 21 Maj, 2010 21:48

żabka, tulipanowy bieznik wzielam z tego watku http://maranta.livenet.pl...opic.php?t=7448

A serwetke musze sfocic. Nie zeskanuje, bo nie mam sknera, ale pstrykne Ci fotke. Wzor z jakiejs gazetki.

Elżbieta P., confetti jest super! Zaplanowalam juz zakup czekoladowego i przydymionego rozu. Pochwal sie, jak zrobisz z niej juz COŚ. Smile

Buziaczki za pochwaly! Bardzo to mile. cmoknięcie

SoWa - Pią 21 Maj, 2010 22:40

Ale mnie zaskoczyłaś! Ja wstąpiłam pooglądać jeszcze raz druciaki i poczytać rozpisany do treningu wzorek na druty (przedliściowy) a tu tyle cudowności!

uklon cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Violetta21 - Sob 22 Maj, 2010 00:14

o proszę ile cudeniek nam tu zaprezentowałaś śliczności uklon brawo
dużo zdrówka Ci życzę cmok

iwonka - Sob 22 Maj, 2010 07:19

śliczne nowości cool cool brawo brawo
nula - Sob 22 Maj, 2010 08:39

Violetta21 napisał/a:
o proszę ile cudeniek nam tu zaprezentowałaś

faktycznie same cudeńka brawo brawo brawo
decu już pochwaliłam a resztę chwale tutaj wesoło mi
I druciaki i szydełkowce świetne brawo
i bardzo podobają mi się korale - brawo

I życzę szybkiego powrotu do zdrowia cmoknięcie

Bożena- 2000 - Sob 22 Maj, 2010 19:13

Zdrówka życzę. I tuniczka i szaliczek extra. Też lubie mgiełki. cmoknięcie za wzorek. kwiatek dla ciebie
Madzia - Sob 22 Maj, 2010 19:46

Prześliczne i różnorodne prace! czekoladowa serwetka mnie urzekła, ja też chętnie bym ją zrobiła brawo brawo brawo brawo brawo
buziaczek - Sob 22 Maj, 2010 23:19

przepiękny zbiór prac brawo
gosias - Nie 23 Maj, 2010 11:35

Sal, Smile śliczne prace cool cool cool brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 23 Maj, 2010 15:31

Sal same śliczności u Ciebie.
Bardzo mi się podobają Twoje prace- wszystkie, bez wyjątku cool brawo brawo brawo

agus2003 - Nie 23 Maj, 2010 15:59

Wszystkie pracki cudne cool cool cool
Szczególnie podobają mi się te drutowe, bo ja to noga "drutowa jestem wesoło mi umiem tylko oczka prawe i lewe, no i może warkocz bym zrobiła...

Mysza - Nie 23 Maj, 2010 16:21

Piękne prace. Wszystkie, jak jeden... no,... wszystkie. Brawo za wszechstronność i staranność wykonania. cool brawo cool

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

lamika88 - Nie 23 Maj, 2010 19:39

Ale cudowności narobiłaś cool cool cool cool
bjanna - Pon 24 Maj, 2010 07:03

chwalę hurtowo brawo brawo same cudeńka brawo brawo
makneta - Pon 24 Maj, 2010 08:14

Wszystkie prace piękne, ale za decoupage duże brawa brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 24 Maj, 2010 08:36

brawo brawo brawo Bardzo utalentowana z ciebie dziewczyna brawo świetne prace cool
Sal - Pon 24 Maj, 2010 14:20

Bardzo, bardzo mile jestescie cmoknięcie Chyba dzieki Wam polubie chwalenie sie Wink.

Zapomnialam jeszcze o szalu, ktory zrobilam dzieki pomocy Cuadros. Dorzuce wkrotce.

A wzor czekoladowej serwetki sfoce, prosze chetne dziewczyny o adresy mailowe na PW. Latwiej bedzie przeslac plik duzej rozdzielczosci mailem.

AgnieszkaF - Pon 24 Maj, 2010 14:44

wszechstronnie uzdolniona jesteś
same śliczności brawo brawo brawo

ciapara - Pon 24 Maj, 2010 17:32

Wszystko sliczne
Technik opanowals moc
Kopniete serwetki sa rewelacyjne
A czekoladowa firanka cudowna
Bieznik nad ktorym stracilas cierpliwosc bardzo mi przypadl do gustu czy on jest szydełkowy??? Sliczniasty Smile