To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace mroowy

ciapara - Wto 15 Maj, 2012 19:59

mroowa, bardzo fajne początki. Smile cool cool Moze jak opanujesz to sama stworzysz dla innych pomoce naukowe w postaci foto instrukcji Smile
Pysiatom - Śro 16 Maj, 2012 13:45

Mnie się podobają, są śliczne. brawo brawo brawo
Jarka - Śro 16 Maj, 2012 17:12

cool radocha radocha cool
doorcia - Czw 14 Cze, 2012 12:33

fajne! wiadomo, nie od razu Kraków zbudowano;-) choć też mam niewielkie doświadczenie w tej dziedzinie to wydaje mi się, że łatwiej byłoby gdybyś wybrała mniej "kosmatą" włóczkę, ale efekt jest naprawdę super, ja chcę zobaczyć jak wiszą na twoich uszach!
kasiekw - Czw 14 Cze, 2012 15:03

cool cool cool
misia0808 - Pon 18 Cze, 2012 13:51

Bardzo udane początki. Mnie się podobają brawo brawo
mroowa - Nie 02 Wrz, 2012 20:22

Ale długo mnie tu nie było.... Niestety różne przykre wydarzenia w moim życiu nie pozwoliły mi na częste pobyty tutaj, ale starałąm się coś dłubać....
Robiłam serwetkę, ale pod koniec pracy okazało się, że zrobiłam jeden malutki błąd i pół serwetki poszło do prócia i poszła w kąt....
Jestem też na etapie robienia sukienki na lato (akurat już prawie jesień więc będzie na przyszły rok). Mam już połowę więc jest szansa, że niedługo skończę.
Niedawno trafiłam na blog brOmby i znalazłam przecudnej urody różne misie i maskotki. I znalazłam u niej super napisaną instrukcję na misia. I tak oto powstał miś Ignacy:

ciapara - Nie 02 Wrz, 2012 20:23

Oj jaki słodziakowy brawo brawo
Violetta21 - Nie 02 Wrz, 2012 20:44

śliczny misio cool cool
Krakowianka - Nie 02 Wrz, 2012 21:47

przystojniak ten Ignacy cool brawo
Pysiatom - Pon 03 Wrz, 2012 20:32

Sama słodycz. brawo brawo brawo
mroowa - Pon 01 Paź, 2012 20:15

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa....one zawsze uskrzydlają człowieka!
Znowu chwilkę mnie nie było, ale to nie tak, że nic nie robię. Coś tam się dzieje, choć z wielkimi oporami....jakoś natchnienia brakuję...

Ale dość gadania, czas coś pokazać:

1) coś dla małej dziewczynki, żeby miała gdzie skarby nosić pomysł zaczerpnięty z blogu "by piegowata"

2) i coś żeby miała się czym bawić i kogo przytulić instrukcję jak ją zrobić znalazłam na blogu stokrotki

3) i w końcu skończona sukienka (zdjęcie na mnie przy sprzyjających okolicznościach) W prawdzie na zewnątrz nastała już jesień a sukienka jest typowo letnia, ale ważne że jest i będzie na następny sezon.

Pozdrawiam cieplutko!

ewasd - Wto 02 Paź, 2012 10:51

mroowa, swietne prace, bardzo mi sie podobaja brawo

sliczny jest ten wzor, ktorym zrobilas sukienke!

Violetta21 - Wto 02 Paź, 2012 16:19

Świetne pracki i fajnie wygląda ta sukienka cool brawo
buziaczek - Wto 02 Paź, 2012 23:23

bardzo ładne prace cool
mroowa - Śro 03 Paź, 2012 08:43

ewasd, Violetta21, buziaczek, dziękuję bardzo!
Pysiatom - Czw 04 Paź, 2012 17:32

Świetne prace. brawo brawo brawo
doorcia - Śro 10 Paź, 2012 17:14

hello! Ania- fantastyczne rzeczy, a lala wymiata, nawet rumieńcy nabrała! sukieneczka też fajowa tylko koloru nie mogę rozszyfrować, wychodzi mi taki blado- żółty... ja mam niemoc, coś bym chciała ale sama nie wiem co, czego się nie chycę to zarzucam zanim zacznę na dobre... Tobie gratuluję i pozdrawiam!
Jarka - Śro 10 Paź, 2012 22:31

Pysiatom napisał/a:
Świetne prace.
cool cool cool
małgośka - Wto 16 Paź, 2012 17:47

Cudne prace. cool radocha radocha
mroowa - Pon 14 Sty, 2013 18:45

Pysiatom, doorcia, Jarka, małgośka, dziękuję dziewczyny za miłe słowa cmoknięcie aż się zrumieniłam jak ta lala...
teraz postanowiłam trochę odświeżyć mój wątek i zamieścić zdjęcia czegoś co ostatnio zrobiłam:
1) bratki, aby trochę rozweselić ponury zimowy widok za oknem (zdjęcie zrobiłam zanim wystawiłam doniczkę na parapet i przepraszam za tło ale ściana wymaga malowania i musi poczekać do wiosny)

2) buciki do chrztu dla dziewczynki robione na ostatnią chwilę

Jeszcze trochę bawiłam się frywolitką w ramach kolejnych ćwiczeń ale to już następnym razem jak zrobię zdjęcia. Dziękuję wszystkim za odwiedzanie mojego wątku.
Pozdrawiam

Violetta21 - Pon 14 Sty, 2013 20:18

Śliczne są te butki i świetny pomysł z tymi bratkami cool cool
nula - Pon 14 Sty, 2013 20:59

mroowa, pomysł z bratkami faktycznie świetny - na pewno od razu zrobiło się weselej wesoło mi
a buciki prześliczne brawo brawo

Pysiatom - Wto 15 Sty, 2013 15:34

Piękne bratki i śliczne buciki. brawo brawo brawo
Jarka - Wto 15 Sty, 2013 15:52

Pysiatom napisał/a:
Piękne bratki i śliczne buciki.
cool radocha radocha cool