To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

SoWa - Wto 07 Sie, 2007 12:20

właścicielka bolerka, torebko i etui to szczęściara 1 hurrraaa
brawo cool brawo

Halkuk - Wto 07 Sie, 2007 12:28

Szydełko , SoWa, dziękuję kwiatek dla ciebie love cmoknięcie
bjanna - Wto 07 Sie, 2007 19:24

piękności hopla cool bye
Violetta21 - Wto 07 Sie, 2007 19:44
Temat postu: Prace Halkuk
Halinka super etui i bolereczko cool brawo brawo
Jak zobaczy jakie Halinka cudeńka plecie szydełkiem to kto wie kto wie bye może będzie synową hopla

ata30 - Wto 07 Sie, 2007 20:29

wspaniały ten komplecik, bardzo mi się podoba brawo brawo brawo
1lusi1 - Wto 07 Sie, 2007 21:54

super cool cool brawo brawo brawo brawo
adela - Wto 07 Sie, 2007 22:20

Halkuk, śliczne bolerko i torebusia i etui.... no no pozazdrościć takiej niedoszłej (a może i przyszłej kto wie) teściowej. brawo
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 07:36

Bjanna, Violetta21, Ata30, 1lusi1, Adela, dziękuję serdecznie love kwiatek dla ciebie love
Co do Agnieszki , raczej już nie będzie moją synową - ma innego Wink . Ale do dziś z moim Jackiem utrzymuje kontakt , ze mną jak widać też wesoło mi Podoba mi się to , że mimo zerwania nie unikają siebie , potrafią rozmawiać czasem spotkać się . W życiu bywa różnie - są tacy co jak się pokłócą to przechodzą na drugą stronę ulicy byle nie przejść obok siebie hahahihi puknąć się

Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 08:19

Pochwalę się Wam , koszami które dzięki Agnieszce wreszcie mam Smile. Wybierałam się po nie od kilku miesięcy puknąć się mogłam je kupić na allegro , ale się uparłam że muszę je najpierw obejrzeć Smile. No i mam ! Wszystko pełne puknąć się sama nie wiem skąd tyle tego w domu , bo przecież szydełkuję dopiero trzeci rok hahahihi . Do walizeczki powkładałam wszystkie bawełny , mam zapas SNEHUREK Wink a w małym kuferku wstążeczki , koraliki , szydełeczka , igły i takie tam drobiazgi - już nie biegam po całym domu szukając czegoś oczoplas Mąż się śmieje i powiada że jakby mi pieniędzy starczyło to pewnie byłby jeszcze jeden kosz i też stałby pełny puknąć się

A tu Wam pokażę sposób mojej mamy na wykorzystanie resztek włóczek

Mamutka - Czw 09 Sie, 2007 08:34

Halinka, koszyki to dobry pomysł i świetnie wyglądają. Ja kupiłam sobie drewniane skrzynki , które teraz stoją na półce.

Poduszki mamy są śliczne, świetny pomysł na wykorzystanie kolorów cool

karmelek - Czw 09 Sie, 2007 09:00

Halkuk, super pomysł z tymi koszami! ładnie i w jednym miejscu są wszystkie włóczki, niteczki....
poduszki śliczne brawo

Jasieńka - Czw 09 Sie, 2007 09:11

koszyki to dobry pomysł a poduszki takze bo wykorzystane resztki nici brawo brawo brawo
Antonina - Czw 09 Sie, 2007 09:45

Halinko- drobiazgi dla Agnieszki brawo brawo brawo . Kosze od Agnieszki - śliczne, świetny pomysł, ciekawe przykrycie największego kosza cool (to narzuta, chusta?).

Poduszki Mamy bardzo pomysłowe. Oj żeby to jeszcze czas był z gumy....

bjanna - Czw 09 Sie, 2007 10:40

ale masz piękne kosze, mi też by się przydały, a podusie prześliczne cool radocha brawo cool radocha
Asia S. - Czw 09 Sie, 2007 13:49

Fantastyczne koszyki!!
Jarka - Czw 09 Sie, 2007 15:05

Ale super cool cool cool koszyki i poduszki extra
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 15:25

Mamutka, Karmelek, Szydełko, Antonina, Bjanna, Asia S., Jarka, dziękuję serdecznie love kwiatek dla ciebie love Mama będzie w siódmym niebie wesoło mi
Z koszy jestem bardzo zadowolona - wreszcie wszystko mam w jednym miejscu wesoło mi
Antonina, ponieważ nie mam czasu na zrobienie czegoś na przykrycie największego kufra , wykorzystałam na razie moja chustę

alicja11 - Czw 09 Sie, 2007 15:55

Halkuk, kosze ogromnie praktyczne mnie też by się z pewnością takie przydały .Niedoszła synowa ma szczęście mając znajomą z tak zdolnymi rączkami cool a i podusie mamy bardzo ładne brawo brawo brawo
dom_Klary - Czw 09 Sie, 2007 16:02

Zazdroszczę koszy,są super, ale i tak nie dorównują pracom, które wykonujesz.Są cudowne. cmoknięcie
Pozdrawiam.

Elżbieta P. - Czw 09 Sie, 2007 17:26

Halinka, teraz będziesz mieć porządek z takimi koszami wesoło mi
poduszki są świetne, fajnie wykorzystane resztki, wzorek bardzo ciekawy, prezentują się wspaniale cool cool brawo brawo

Violetta21 - Czw 09 Sie, 2007 19:57
Temat postu: Prace Halkuk
Super masz te kosze i wszystko w jednym miejscu brawo
Brawa za poduszki bardzo mi się podobają cool brawo

ata30 - Czw 09 Sie, 2007 20:14

Koszy to Ci bardzo zazdroszczę, w sumie marze chociaż o jakimś małym ale uwierz że nie mam miejsca w mieszkaniu (kawalerka, 1 pokój), mimo to staram się mieć wszystko na miejscu, a na szydełka zarekwirowałam piórnik synka oczywiście w moro,

a sposób na resztki włóczki jest świetny, gratulacje dla mamy brawo brawo brawo

misia0808 - Czw 09 Sie, 2007 20:15

Halinko pomysł z koszami bardzo mi sie podoba, ja upycham swoje zapasy w najrozmaitszych miejscach. Podusie są po prostu słodkie i do tego można pozbyc sie resztek brawo brawo brawo
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 21:29

Alicja11, Dom_Klary, Fruzia, Violetta21, Ata30, Misia0808, jesteście kochane kwiatek dla ciebie ślicznie Wam dziękuję love wesoło mi

Ata30, ja w ostatnim czasie też wpadłam na pomysł z piórnikiem jak w sklepie zobaczyłam piórnik z wyposażeniem puknąć się od razu w domu znalazłam coś takiego i szydełka poukładałam wg numeracji ! Wreszcie mi się nie mylą wesoło mi

Misia0808, ja też tak miałam , gdzie nie spojrzałam czy otwarłam wszędzie coś leżało hahahihi Bo półka z przeznaczeniem na włóczki już dawno za ciasna się zrobiła Smile. Z włóczkami u mnie to tak się złożyło że tu coś kupiłam , tam coś sprułam Wink a czasem od ciotki dostałam jakieś kłębki i nie wiadomo skąd nagle tyle tego w domu hahahihi

Bożena- 2000 - Czw 09 Sie, 2007 21:58

Kosz to świetny pomysł. Mam kosze i... w nich bałagan jak diabli. Nie pomaga i to, że włóczki trzymam w papierowych torbach. Mam talent jak widać. Taki sam jak do robienia zdjęć co widać w moim fotosiku. Mam piórniczek na szydełka- efekt podobny. Kuferki na biżuterię i kosmetyki- jak wyżej.
Ale to nie zmienia faktu, że piękne są Twoje kosze i chusta też.

http://bozena4315.fotosik.pl/