Galerie prac użytkowników forum - Halkuk
SoWa - Wto 07 Sie, 2007 12:20
właścicielka bolerka, torebko i etui to szczęściara 1
Halkuk - Wto 07 Sie, 2007 12:28
Szydełko , SoWa, dziękuję
bjanna - Wto 07 Sie, 2007 19:24
piękności
Violetta21 - Wto 07 Sie, 2007 19:44 Temat postu: Prace Halkuk Halinka super etui i bolereczko
Jak zobaczy jakie Halinka cudeńka plecie szydełkiem to kto wie kto wie może będzie synową
ata30 - Wto 07 Sie, 2007 20:29
wspaniały ten komplecik, bardzo mi się podoba
1lusi1 - Wto 07 Sie, 2007 21:54
super
adela - Wto 07 Sie, 2007 22:20
Halkuk, śliczne bolerko i torebusia i etui.... no no pozazdrościć takiej niedoszłej (a może i przyszłej kto wie) teściowej.
Halkuk - Śro 08 Sie, 2007 07:36
Bjanna, Violetta21, Ata30, 1lusi1, Adela, dziękuję serdecznie
Co do Agnieszki , raczej już nie będzie moją synową - ma innego . Ale do dziś z moim Jackiem utrzymuje kontakt , ze mną jak widać też Podoba mi się to , że mimo zerwania nie unikają siebie , potrafią rozmawiać czasem spotkać się . W życiu bywa różnie - są tacy co jak się pokłócą to przechodzą na drugą stronę ulicy byle nie przejść obok siebie
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 08:19
Pochwalę się Wam , koszami które dzięki Agnieszce wreszcie mam . Wybierałam się po nie od kilku miesięcy mogłam je kupić na allegro , ale się uparłam że muszę je najpierw obejrzeć . No i mam ! Wszystko pełne sama nie wiem skąd tyle tego w domu , bo przecież szydełkuję dopiero trzeci rok . Do walizeczki powkładałam wszystkie bawełny , mam zapas SNEHUREK a w małym kuferku wstążeczki , koraliki , szydełeczka , igły i takie tam drobiazgi - już nie biegam po całym domu szukając czegoś Mąż się śmieje i powiada że jakby mi pieniędzy starczyło to pewnie byłby jeszcze jeden kosz i też stałby pełny
A tu Wam pokażę sposób mojej mamy na wykorzystanie resztek włóczek

Mamutka - Czw 09 Sie, 2007 08:34
Halinka, koszyki to dobry pomysł i świetnie wyglądają. Ja kupiłam sobie drewniane skrzynki , które teraz stoją na półce.
Poduszki mamy są śliczne, świetny pomysł na wykorzystanie kolorów
karmelek - Czw 09 Sie, 2007 09:00
Halkuk, super pomysł z tymi koszami! ładnie i w jednym miejscu są wszystkie włóczki, niteczki....
poduszki śliczne
Jasieńka - Czw 09 Sie, 2007 09:11
koszyki to dobry pomysł a poduszki takze bo wykorzystane resztki nici
Antonina - Czw 09 Sie, 2007 09:45
Halinko- drobiazgi dla Agnieszki . Kosze od Agnieszki - śliczne, świetny pomysł, ciekawe przykrycie największego kosza (to narzuta, chusta?).
Poduszki Mamy bardzo pomysłowe. Oj żeby to jeszcze czas był z gumy....
bjanna - Czw 09 Sie, 2007 10:40
ale masz piękne kosze, mi też by się przydały, a podusie prześliczne
Asia S. - Czw 09 Sie, 2007 13:49
Fantastyczne koszyki!!
Jarka - Czw 09 Sie, 2007 15:05
Ale super koszyki i poduszki extra
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 15:25
Mamutka, Karmelek, Szydełko, Antonina, Bjanna, Asia S., Jarka, dziękuję serdecznie Mama będzie w siódmym niebie
Z koszy jestem bardzo zadowolona - wreszcie wszystko mam w jednym miejscu
Antonina, ponieważ nie mam czasu na zrobienie czegoś na przykrycie największego kufra , wykorzystałam na razie moja chustę
alicja11 - Czw 09 Sie, 2007 15:55
Halkuk, kosze ogromnie praktyczne mnie też by się z pewnością takie przydały .Niedoszła synowa ma szczęście mając znajomą z tak zdolnymi rączkami a i podusie mamy bardzo ładne
dom_Klary - Czw 09 Sie, 2007 16:02
Zazdroszczę koszy,są super, ale i tak nie dorównują pracom, które wykonujesz.Są cudowne.
Pozdrawiam.
Elżbieta P. - Czw 09 Sie, 2007 17:26
Halinka, teraz będziesz mieć porządek z takimi koszami
poduszki są świetne, fajnie wykorzystane resztki, wzorek bardzo ciekawy, prezentują się wspaniale
Violetta21 - Czw 09 Sie, 2007 19:57 Temat postu: Prace Halkuk Super masz te kosze i wszystko w jednym miejscu
Brawa za poduszki bardzo mi się podobają
ata30 - Czw 09 Sie, 2007 20:14
Koszy to Ci bardzo zazdroszczę, w sumie marze chociaż o jakimś małym ale uwierz że nie mam miejsca w mieszkaniu (kawalerka, 1 pokój), mimo to staram się mieć wszystko na miejscu, a na szydełka zarekwirowałam piórnik synka oczywiście w moro,
a sposób na resztki włóczki jest świetny, gratulacje dla mamy
misia0808 - Czw 09 Sie, 2007 20:15
Halinko pomysł z koszami bardzo mi sie podoba, ja upycham swoje zapasy w najrozmaitszych miejscach. Podusie są po prostu słodkie i do tego można pozbyc sie resztek
Halkuk - Czw 09 Sie, 2007 21:29
Alicja11, Dom_Klary, Fruzia, Violetta21, Ata30, Misia0808, jesteście kochane ślicznie Wam dziękuję
Ata30, ja w ostatnim czasie też wpadłam na pomysł z piórnikiem jak w sklepie zobaczyłam piórnik z wyposażeniem od razu w domu znalazłam coś takiego i szydełka poukładałam wg numeracji ! Wreszcie mi się nie mylą
Misia0808, ja też tak miałam , gdzie nie spojrzałam czy otwarłam wszędzie coś leżało Bo półka z przeznaczeniem na włóczki już dawno za ciasna się zrobiła . Z włóczkami u mnie to tak się złożyło że tu coś kupiłam , tam coś sprułam a czasem od ciotki dostałam jakieś kłębki i nie wiadomo skąd nagle tyle tego w domu
Bożena- 2000 - Czw 09 Sie, 2007 21:58
Kosz to świetny pomysł. Mam kosze i... w nich bałagan jak diabli. Nie pomaga i to, że włóczki trzymam w papierowych torbach. Mam talent jak widać. Taki sam jak do robienia zdjęć co widać w moim fotosiku. Mam piórniczek na szydełka- efekt podobny. Kuferki na biżuterię i kosmetyki- jak wyżej.
Ale to nie zmienia faktu, że piękne są Twoje kosze i chusta też.
http://bozena4315.fotosik.pl/
|
|
|