To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

Haniutka - Pon 31 Sie, 2009 22:52

Może i powstały jakiś czas temu, ale jak zwykle śliczności! cool
I kochana proszę się nie wymigiwać nooo... tylko brać do pracy, bo mam nadzieję, że na spotkaniu zobaczymy Cię w nowej bluzeczce hmm

bela1304 - Pon 31 Sie, 2009 23:04

Nula piękności - śliczności cool cool cool brawo brawo
reni - Pon 31 Sie, 2009 23:11

wszystko śliczne cool cool brawo brawo

ciekawi mnie co to będzie hmmm to szydełkowe bye

bean - Wto 01 Wrz, 2009 00:15

Piękne decu - zwłaszcza wiaderko przypadło mi do gustu cool brawo brawo

Łączenie elementów irlandki wygląda bardzo skomplikowanie, więc tym większe uznanie uklon uklon uklon
ALE NULA LITOŚCI - NIE MOGĘ JUŻ DOCZEKAĆ SIĘ CAŁEJ BLUZECZKI!!!
Więc leniowi pokaż język jęzor i szybciutko ukończ swoje dzieło! Zostało tak niewiele Smile

we_st - Wto 01 Wrz, 2009 00:18

bean napisał/a:
Więc leniowi pokaż język jęzor i szybciutko ukończ swoje dzieło! Zostało tak niewiele

popieram w 100%. Marzy mi się bluzeczka z takich elementów, ale jeszcze musi poczekać. Daj nacieszyć się widokiem Twojej

iwonka - Wto 01 Wrz, 2009 06:15

same śliczności brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
ciapara - Wto 01 Wrz, 2009 06:42

Nula lenia za łab i do śmieci Smile a bluzeczka zapowiada sie przeeeeeeeeecuuuuudnieeeee cool
jusia1437 - Wto 01 Wrz, 2009 08:56

same piękności brawo brawo cool cool
milamirka - Wto 01 Wrz, 2009 19:19

Nula piekne te twoje decu brawo brawo brawo mam w zanadrzu dopalacz do samolotow napewno Ci pomoze skonczyc te pieknosi niebianskie hahahihi

Madzia - Wto 01 Wrz, 2009 19:31

Wszystko naprawdę prześliczne, bardzo podobają mi się kolorki! Bluzeczka zapowiada się na arcydzieło! brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Czy wiesz może co to za kwiatuszki u koleżanki?

jola373 - Wto 01 Wrz, 2009 19:53

Haniutka napisał/a:
Może i powstały jakiś czas temu, ale jak zwykle śliczności! cool
I kochana proszę się nie wymigiwać nooo... tylko brać do pracy

Popieram!!!

nula - Wto 01 Wrz, 2009 19:55

Haniutka, bela1304, reni, bean, we_st, iwonka, ciapara, jusia1437, milamirka, Madzia, love love love dziekuję !!!!
bean napisał/a:
NIE MOGĘ JUŻ DOCZEKAĆ SIĘ CAŁEJ BLUZECZKI!!!

JA RÓWNIEŻ !!!!! rotfl

we_st napisał/a:
Daj nacieszyć się widokiem Twojej

w oczekiwaniu na niebieską możesz zajrzeć tutaj
http://picasaweb.google.c...039523895624898
http://picasaweb.google.c...039790408676834

milamirka, z takim dopalaczem to już nie mam wymówki !!!! - leń jak go zobaczył to zmykał gdzie pietrz rośnie !!!! daję nogę

Madzia, - kurczę - sama te kwiatki kupowałam hmm - o ile pamietam to są takie najzwyklejsze miniaturowe goździki

A Mozilla zrobiła mi numer i nie chce mnie wpuścic na forum wściekły
Wszystko inne działa ok, a z naszego forum mnie wywaliło i za chiny nie mogę się zalogować !!!! wściekły wściekły wściekły
muszę otwierać IE, żeby móc tu wejść !!!

nula - Wto 01 Wrz, 2009 19:56

jola373, dziękuję !!!! love love love
alienor - Wto 01 Wrz, 2009 20:08

brawo brawo brawo Piekne decu , bluzeczka zapowiada sie super
JJka - Wto 01 Wrz, 2009 20:17

myślałam, że jako pierwsza "zaklepie" wiadereczko... ale widzę że Bean była pierwsza Smile
wiadereczko Śliczne!!
osłonka też miodzio... brawo brawo więc jesli nie wiadereczko, to przynajmiej osłonke podwędzam Wink

nula... bluzeczka zapowiada sie niesamowicie!!
ja sie juz nie moge doczekać aby ją zobaczyć w całości, gotową!!
kończ mi ją migiem!! kazanie
hopla hopla

Violetta21 - Wto 01 Wrz, 2009 21:01

Nula decu jak zawsze wspaniałe cool brawo brawo i czekam z niecierpliwością na irlandkę bye
Elżbieta P. - Wto 01 Wrz, 2009 21:06

Nula jak tak wygląda leń, to ja chętnie go sobie przywłaszczę wesoło mi wesoło mi
prace śliczne, a bluzeczka już wygląda pięknie brawo brawo brawo

bjanna - Wto 01 Wrz, 2009 21:36

nula, śliczności brawo brawo
a bluzeczka będzie śliczna, że ho ho cool rób ją powolutku i na spokojnie, żeby sie nie przemęczać, a ja trzymam kciuki wściekły

beacia-24 - Wto 01 Wrz, 2009 22:28

nula, wystarczy Cię na chwilę z oka spuścić, a tu takie "szkody" zlokalizowałam. Osz Ty szkudniku kochany takie piękności znów spod twojej rąsi wyszły nic tylko zgrzytać zębami z zazdrości hahaha.

Oj widzę, że irlandka cienista wyjdzie BOSKA. Po prostu z zazdrości klawiaturę pogryzam. Niecierpliwie końca jej wyczekuję choć zdaję sobie sprawę ile ona cierpliwości Cię kosztuję, a tym bardziej po wizytach bardzo niecierpliwych gości. Jak chociaż jeden elemencik dziennie wydziergasz to nim się obejrzysz, a będzie koniec i to bez żadnych dopalaczy.

Trzymam kciuki za szybkie ukończenie cieniowanego cuda cool cool i biję brawa za piękne pracki. radocha radocha Dziergaj szybko bo święta tuż tuż, a prezenciory by się przydały. Ponadto trzeba by było się jakoś ładnie zaprezentować tej zimy. hahahihi

elka j. - Wto 01 Wrz, 2009 22:35

No ładnie, ładnie Nula - "nie nauczę się decu" - to Twoje słowa, a teraz proszę decu w ilościach hurtowych wesoło mi i do tego takie ładne. cool Umieram z niecierpliwości, bo nie mogę się doczekać nowej bluzki bye
karmelek - Wto 01 Wrz, 2009 22:53

nula to wszystko jest PIęKNE !!!! cool cool cool

i dołączam do klubu kibiców: "Kończ irlandkę" zebalek zebalek zebalek

gabrysia - Śro 02 Wrz, 2009 19:34

karmelek napisał/a:

Słów mi brak same śliczności cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

misia0808 - Śro 02 Wrz, 2009 20:10

karmelek napisał/a:

i ja też! A decu w Twoim wykonaniu to dla mnie cudo cool
Beata T - Nie 06 Wrz, 2009 10:56

piękne decu radocha radocha radocha nono ale bluzeczka to dopiero będzie arcydzieło
nula - Nie 11 Paź, 2009 09:00

Hej, hej radocha
Ale dawno mnie tu nie było Very Happy
Chciałam najpierw skończyć irlandkę i potem dopiero wstawić wszystko hurtem, ale jakoś nie mogę się z nią uporać wściekły (chociaż mam nadzieję, że dzisiaj albo jutro mi się to uda )
Na razie więc wrzucam to co już mam na fotkach
Przede wszystkim decu
szkatułka, która wczoraj powędrowała do miłośniczki tygrysków wesoło mi

czarna, która kosztowała mnie mnóstwo nerwów

praca zlecona od teściowej hahahihi
wyszperała gdzieś w czeluściach domu stary dzban gliniany i no i dostałam polecenie odnowienia go (żeby wyglądał tak samo - tylko ładniej rotfl )
no więc wyglądał tak

a teraz wygląda tak

chyba jej się spodobało, bo powiedziała, że ślicznie i w nagrodę ....... dostałam do zrobienia drugi rotfl na szczęście dużo mniejszy !
no i ostatnio zrobione świeczniki - jako upominek dla koleżanki córki z okazji ślubu (mam tylko nadzieję, że jej się spodobały)

no i w międzyczasie uszyłam kilka woreczków na klamerki (polecam - bardzo praktyczne)

na razie tyle - jeszcze coś tam czeka na fotki, tylko w domu za ciemno a na dworze deszcz !!! wściekły

to lecę doszywać ostatnie elementy do irlandki (szczerze mówiąc już mam jej dosyć jęzorek )