To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

gabis - Nie 19 Sie, 2007 09:40

Halkuk, pięknie Ci wychodzi ten hafcik!!!Na pewno zdążysz stworzyć chustę na czas!!!
Ogromne brawo brawo brawo

SoWa - Nie 19 Sie, 2007 10:01

Wielkie brawa za podusie i chustę! cool brawo cool
Halkuk - Nie 19 Sie, 2007 10:10

Bet,Gabis, SoWa, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie
Violetta21 - Nie 19 Sie, 2007 16:22
Temat postu: Prace Halkuk
Halinko i już widzę chusta w toku radocha niestety haft jest dość pracochłonny ale za to efekt jest powalający i czekam na herby bye
Eve - Nie 19 Sie, 2007 17:27

Chusta jest niesamowita!! Jedyna w swoim rodzaju. Mało kto robi teraz własnoręcznie, więc tym większe brawa się należą brawo brawo brawo
szyszka - Nie 19 Sie, 2007 17:52

Halkuk, Twoja chusta dla syna wygląda wręcz fantastycznie, już nie mogę doczekać się efektu końcowego, wielkie brawa za wytrwałość brawo brawo
magnolia - Nie 19 Sie, 2007 18:05

Halkuk, sliczne bolerko i torebeczka i czekam z niecierpliwoscia na chuste cool cool cool brawo brawo love
ata30 - Nie 19 Sie, 2007 22:28

brawo cool brawo cool brawo cool brawo
Halkuk - Pon 20 Sie, 2007 07:30

Violetta21, Eve, Szyszka, Magnolia, Ata30, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie love .
Muszę przyznać że to bardzo motywuje do dalszej pracy wesoło mi

Hala72 - Pon 20 Sie, 2007 14:11

brawo brawo brawo
Gosiek - Pon 20 Sie, 2007 15:05

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
mordka - Śro 22 Sie, 2007 09:25

Cudne prace brawo a powiedz kiedy byłaś w ZOO bo poznałam tą żyrafkę i słonia hihihi chyba byłas też w Chorzowie my byliśmy 15 sierpnia z synkiem i calą rodzinką hahahihi
Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 07:56

Hala72, Gosiek, Mordka, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Mordka, zdjęcia w ZOO były robione 11 sierpnia - bo 10 mój żołnierzyk przyjechał na urlop Wink i zaraz 11 razem z Wojtkiem i sporą grupą młodzieży pojechali zwiedzać wesoło mi Wsiedli w 2 samochody i nie odstraszył ich nawet deszczyk padający wtedy hahahihi Jeden z kolegów próbował nawet załatwić im bilety grupowe - ale się nie udało puknąć się
Ja w ZOO byłam dawno , dawno temu jak moi chłopcy byli mali , dlatego bardzo chętnie pierwsza obejrzałam zdjęcia :wesolek:

viburnum - Pią 24 Sie, 2007 10:44

Wiele wspaniałych śliczności narobiłaś!!! brawo cool brawo cool brawo
dom_Klary - Pią 24 Sie, 2007 11:53

Halinko, klęczę przed tobą.Kolory chusty syna, wykonanie, bajka.... .Słów brakuje, aby zachwyt wyrazić.Dowódca jednostki, w której syn twój ma służbę, powinien klęknąć i rączki ucałować. uklon
Pozdrawiam bye

Halkuk - Pią 24 Sie, 2007 16:26

Viburnum, dziękuję love kwiatek dla ciebie

dom_Klary napisał/a:
Halinko, klęczę przed tobą.Kolory chusty syna, wykonanie, bajka.... .Słów brakuje, aby zachwyt wyrazić.Dowódca jednostki, w której syn twój ma służbę, powinien klęknąć i rączki ucałować. uklon

Dziękuję Ci bardzo love kwiatek dla ciebie , ale się uśmiałam jak sobie to wyobraziłam wesoło mi, a syn służy pod Warszawą Smile .

Myślę że najdalej w niedzielę uda mi się pokazać pierwszy wyhaftowany herb , a wczoraj zrobiłam na szybko obrazeczek ślubny wg schematu od Jarki . Jutro mój Wojtek idzie na ślub kolegi - jutro też będzie zdjęcie tego hafciku wesoło mi

dom_Klary - Pią 24 Sie, 2007 16:40

No to czekam, i wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że mam na co czekać .Pozdrawiam cmoknięcie
Halkuk - Sob 25 Sie, 2007 12:38

No i mam wesoło mi Całe szczęście Wojtek przywiózł aparat Smile
Pamiątka ślubna - moja interpretacja wg schematu od Jarki - Jareczko wielkie dzięki ! love

Już mam zamówienie na kolejną Wink , ale ten ślub dopiero w przyszłym roku hahahihi

A to pierwszy herb do chusty dla Jacka

Grodzisk Mazowiecki

Jarka - Sob 25 Sie, 2007 12:44

Halinka pamiątka ślubna wyszła Ci rewelacyjnie cool brawo cool brawo cool nawet bardziej mi się podoba niż moja. Fajne te inicjały u góry i data
Jasieńka - Sob 25 Sie, 2007 12:45

no widze ze się uporałaś z herbem jest super a obrazeczek uro brawo czy brawo brawo
Halkuk - Sob 25 Sie, 2007 16:05

Jarka, Szydełko, dziękuję kwiatek dla ciebie love cmoknięcie

Jarka, troszeczkę inne kolorki chyba dałam Wink , bo wydruk zrobiłam czarno-biały puknąć się potem coś niecoś dodałam , znalazłam w gazetce hafciarskiej alfabet i cyfry wesoło mi i zrobiłam z tego obrazeczek bo kartkę sobie kupił Wojtek gotową ( nie liczył że zdążę mu to zrobić Wink ).

bjanna - Sob 25 Sie, 2007 16:22

pamiątka ślubna śliczniutka cool
brawa za herb radocha dużo Ci jeszcze zostało?

dota72 - Sob 25 Sie, 2007 16:23

Halinko pomysł z wiklinowymi koszami rewelacyjny,śliczna chusta kwiatek dla ciebie .

Poduszki mamy bardzo ładne,ciekawy wzorek brawo .
Z chustą dla syna na pewno zdążysz,ciekawa jestem końcowego efektu wesoło mi .
Ja też brałam ślub 25 sierpnia ale takiej ślicznej i oryginalnej pamiątki to nie mam placzek

Pozdrawiam.

Halkuk - Sob 25 Sie, 2007 16:29

Bjanna, Dota72, dziękuję kwiatek dla ciebie love
Bjanna, teraz to już herb Bytomia , potem jednostki i jeszcze przynajmniej nazwy miast muszą być , a z resztą to już jak czasu starczy ( bo projekt jest dość obszerny hahahihi )
Dota72, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu kwiatek dla ciebie idę na imprezę

joana - Sob 25 Sie, 2007 17:49

cool Naprawdę SUPER. Jestem pełna uznania i podziwu. cool brawo
Z pozdrowieniami - Joana.