To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

dehajola - Wto 13 Paź, 2009 14:31

o matko!!! można cos takiego zrobic? powalająco piękne uklon uklon uklon brawo brawo
elka j. - Wto 13 Paź, 2009 14:32

Irlandkę koniecznie muszę pochwalić raz jeszcze, bo dla takich dzieł pochwał nigdy nie za wiele uklon Decu też mi się podoba, szczególnie czarna szkatułka no i świeczniki cool Bardzo pomysłowe woreczki, zastanawiam się, czym nas jeszcze zaskoczysz, niech zgadnę - pewnie lada moment pojawią się bombki decu bye cool
nula - Wto 13 Paź, 2009 15:40

Dziewczyny !!!! love love love love
nie wiem co powiedzieć ....., no .... normalnie wzruszyłam się czytając Wasze posty !!! uklon
Rozbroiłyście mnie kompletnie !!!!! cmok cmok cmok

Haniutka - mi też chyba ta podoba się najbardziej - może to zasługa tych cieniowanych nici ?

Obiecuję, że jak tylko będzie okazja to zrobię zdjęcia na sobie wesoło mi

Grażynko - no zmuszam, zmuszam - na to liczę, że w końcu kogoś zarażę (na razie tylko Basia okazała się podatna na irlandkowego wirusa jęzorek )

Nie będę ukrywać, że cierpliwości toto wymaga sporo i dłubania też jest od groma - ale za to jaka satysfakcja jak się dobrnie do końca wesoło mi

Beacia - jak masz się narażać na uszkodzenia ciała to Ty już lepiej tu nie zaglądaj rotfl
Nie chcę Cię mieć na sumieniu rotfl

Jeszcze raz dziękuję Wam WSZYSTKIM za tyle pochwał i za kibicowanie i za mobilizację do pracy - nie wiem czy bez Was tej cierpliwości by mi nie zabrakło hmm

Beata T - Wto 13 Paź, 2009 16:58

Przepiękna ,przecudna ,niesamowita powiedz kiedy w niej wyjdziesz to ja za rogu .....hihi uklon uklon uklon czy takie cudo jest robione według schematu czy sama układasz te elementy
nula - Wto 13 Paź, 2009 18:19

Beata T, dziękuję love
poszczególne elementy są robione oczywiście ze schematów (w 90 % - bo kilka zrobiłam "z głowy" Very Happy ) ale potem układam je jak mi się podoba (a jak mi się nie podoba to układam inaczej rotfl - i tak w kółko )

No to za to, że mnie tak rozpieszczacie - macie na ludziu jęzorek

beacia-24 - Wto 13 Paź, 2009 19:20

nula, no to się doczekałam, ależ z Ciebie modelka i proszę jednak nie masz takich katakumb jak pisałaś hahaha. Świetnie wyglądasz, co prawda założyłabyś worek od kartofli i tez byś super wyglądała, ale teraz to istna bogini z Ciebie.

Cieszę się ogromnie z tych foteczek i Twojej ukończonej tuniczki - raz jeszcze bawisima dla Ciebie radocha radocha radocha

beacia-24 - Wto 13 Paź, 2009 19:24

tam brawisima miało być, ale to tak bardziej frącusko brzmi hahaha
Bożena- 2000 - Wto 13 Paź, 2009 19:28

Woreczki klamerkowe rewelacja. Decu piękniste. Podziwiam Twoją walkę z dużymi motywami. To jest upiorne.
Ostatnio kombinuję tak - na przygotowaną powierzchnię kładę wycięty element i maluję klejem z lakierem- jest takie ustrojstwo- od środka elementu. Mnie się to sprawdza.

Praca zlecona dla Teściowej extra.

Bożena- 2000 - Wto 13 Paź, 2009 19:30

Tak się zagapiłam na decu, że nie dostrzegłam irlandki. To już jest mistrzostwo. Piiiiiiękna. cmoknięcie
gabi12 - Wto 13 Paź, 2009 19:32

Piękna, cudna modelka i bluzka. Ogromnie pracochłonna ale jaki efekt!!! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie oklaski oklaski oklaski
jusia1437 - Wto 13 Paź, 2009 19:52

jestem po prostu zachwycona wesoło mi wesoło mi brawo brawo brawo
Violetta21 - Wto 13 Paź, 2009 20:11

bluzeczka jest prześliczna cool hopla brawo i warto było czekać aby oglądać takie cudeńko uklon
anna.pluta1 - Wto 13 Paź, 2009 20:25

brawo brawo brawo cool
ciapara - Wto 13 Paź, 2009 20:30

Bluzka przecudnej urody...
No ale na modelce ... Fiu... Fiu... Fiu...Fiu... Fiu
po prostu rzuciłas mnie na kolana....
wesoło mi uklon uklon brawo brawo

JJka - Wto 13 Paź, 2009 21:09

przepiękna!!!!!!!!
jola373 - Wto 13 Paź, 2009 21:19

Muszę jeszcze raz pochwalić - wyglądasz w niej REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!

cool cool cool cool cool cool cool

Po cichu Ci się przyznam, że zrobiłam kilka motywów - każdy w innym kolorze i wciąż nie wiem na jaki kolor zdecydować się hahahihi

karmelek - Wto 13 Paź, 2009 23:05

wyglądasz szałowo !!! cool cool cool
agus2003 - Śro 14 Paź, 2009 08:02

JJka napisał/a:
przepiękna!!!!!!!!

Nic dodać, nic ując, po prostu rewelacja!!!!!!!! cool cool cool

Magda2702 - Śro 14 Paź, 2009 08:35

Irlandka rewelacja !!!!
Zawsze mi się wydawało, że irlandki są piekne tylko w jednym kolorze, ale w melanżu fantazja !!

gustavo_2008 - Śro 14 Paź, 2009 10:01

ciapara napisał/a:
Bluzka przecudnej urody...
No ale na modelce ... Fiu... Fiu... Fiu...Fiu... Fiu
po prostu rzuciłas mnie na kolana....
wesoło mi uklon uklon brawo brawo

Nic dodać nic ująć,przepiękna cool cool cool cool cool

Brak mi słów uklon uklon uklon

bean - Śro 14 Paź, 2009 10:01

No kochana, teraz widać jak pięknie leży na modelce cool bosko w niej wyglądasz Smile
Jeszcze raz chylę czoła uklon uklon uklon

buziaczek - Śro 14 Paź, 2009 11:00

cool przepiękna irladka brawo
nula - Śro 14 Paź, 2009 15:15

Dziękuję Wam bardzo !!!! uklon uklon uklon
Za wszystkie komentarze tutaj i na picasie

jola373 napisał/a:
Po cichu Ci się przyznam, że zrobiłam kilka motywów - każdy w innym kolorze i wciąż nie wiem na jaki kolor zdecydować się

Jola - koniecznie pokaż zdjęcia tych motywów !!!!
Wrzuć je do swojej galerii a my już Ci doradzimy co trzeba hopla
I mam nadzieję, że się nie zniechęcisz ! cool (pamiętaj - słowo byłej harcerki jęzorek )

Bożena- 2000 napisał/a:
Decu piękniste. Podziwiam Twoją walkę z dużymi motywami.

Bożena - na tych ostatnich szkatułkach akurat nie było specjalnie dużych motywów.
Kwiatki na czarnej to jest papier
trochę o tym, dlaczego kosztowała mnie tyle nerwów napisałam tutaj
http://maranta.livenet.pl...p=269567#269567
A tygrysek jest wycięty z serwetki i te gałązki u góry to już w ogóle sztukowane były z małych kawałków jęzorek - miałam tylko jedną taką serwetkę i prawie by zabrakło wściekły - tło na wieczku jest domalowywane.
Jedynie boki szkatułki były oklejane w jednym kawałku.

Phoebe - Śro 14 Paź, 2009 15:37

nula, cool brawo brawo decu - wspaniale!!! woreczki na klamerki - super!
irlandka - mistrzostwo! podziwiam Cie za cierpliwosc! ( i zbieram szczeke z podlogi....)
cmoknięcie

Beata T - Śro 14 Paź, 2009 15:43

Urzekłaś mnie i ten kolorek ach uklon uklon uklon a jak łączysz te elementy ze sobą ...