Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
dehajola - Wto 13 Paź, 2009 14:31
o matko!!! można cos takiego zrobic? powalająco piękne
elka j. - Wto 13 Paź, 2009 14:32
Irlandkę koniecznie muszę pochwalić raz jeszcze, bo dla takich dzieł pochwał nigdy nie za wiele Decu też mi się podoba, szczególnie czarna szkatułka no i świeczniki Bardzo pomysłowe woreczki, zastanawiam się, czym nas jeszcze zaskoczysz, niech zgadnę - pewnie lada moment pojawią się bombki decu
nula - Wto 13 Paź, 2009 15:40
Dziewczyny !!!!
nie wiem co powiedzieć ....., no .... normalnie wzruszyłam się czytając Wasze posty !!!
Rozbroiłyście mnie kompletnie !!!!!
Haniutka - mi też chyba ta podoba się najbardziej - może to zasługa tych cieniowanych nici ?
Obiecuję, że jak tylko będzie okazja to zrobię zdjęcia na sobie
Grażynko - no zmuszam, zmuszam - na to liczę, że w końcu kogoś zarażę (na razie tylko Basia okazała się podatna na irlandkowego wirusa )
Nie będę ukrywać, że cierpliwości toto wymaga sporo i dłubania też jest od groma - ale za to jaka satysfakcja jak się dobrnie do końca
Beacia - jak masz się narażać na uszkodzenia ciała to Ty już lepiej tu nie zaglądaj
Nie chcę Cię mieć na sumieniu
Jeszcze raz dziękuję Wam WSZYSTKIM za tyle pochwał i za kibicowanie i za mobilizację do pracy - nie wiem czy bez Was tej cierpliwości by mi nie zabrakło
Beata T - Wto 13 Paź, 2009 16:58
Przepiękna ,przecudna ,niesamowita powiedz kiedy w niej wyjdziesz to ja za rogu .....hihi czy takie cudo jest robione według schematu czy sama układasz te elementy
nula - Wto 13 Paź, 2009 18:19
Beata T, dziękuję
poszczególne elementy są robione oczywiście ze schematów (w 90 % - bo kilka zrobiłam "z głowy" ) ale potem układam je jak mi się podoba (a jak mi się nie podoba to układam inaczej - i tak w kółko )
No to za to, że mnie tak rozpieszczacie - macie na ludziu
beacia-24 - Wto 13 Paź, 2009 19:20
nula, no to się doczekałam, ależ z Ciebie modelka i proszę jednak nie masz takich katakumb jak pisałaś hahaha. Świetnie wyglądasz, co prawda założyłabyś worek od kartofli i tez byś super wyglądała, ale teraz to istna bogini z Ciebie.
Cieszę się ogromnie z tych foteczek i Twojej ukończonej tuniczki - raz jeszcze bawisima dla Ciebie
beacia-24 - Wto 13 Paź, 2009 19:24
tam brawisima miało być, ale to tak bardziej frącusko brzmi hahaha
Bożena- 2000 - Wto 13 Paź, 2009 19:28
Woreczki klamerkowe rewelacja. Decu piękniste. Podziwiam Twoją walkę z dużymi motywami. To jest upiorne.
Ostatnio kombinuję tak - na przygotowaną powierzchnię kładę wycięty element i maluję klejem z lakierem- jest takie ustrojstwo- od środka elementu. Mnie się to sprawdza.
Praca zlecona dla Teściowej extra.
Bożena- 2000 - Wto 13 Paź, 2009 19:30
Tak się zagapiłam na decu, że nie dostrzegłam irlandki. To już jest mistrzostwo. Piiiiiiękna.
gabi12 - Wto 13 Paź, 2009 19:32
Piękna, cudna modelka i bluzka. Ogromnie pracochłonna ale jaki efekt!!!
jusia1437 - Wto 13 Paź, 2009 19:52
jestem po prostu zachwycona
Violetta21 - Wto 13 Paź, 2009 20:11
bluzeczka jest prześliczna i warto było czekać aby oglądać takie cudeńko
anna.pluta1 - Wto 13 Paź, 2009 20:25
ciapara - Wto 13 Paź, 2009 20:30
Bluzka przecudnej urody...
No ale na modelce ... Fiu... Fiu... Fiu...Fiu... Fiu
po prostu rzuciłas mnie na kolana....
JJka - Wto 13 Paź, 2009 21:09
przepiękna!!!!!!!!
jola373 - Wto 13 Paź, 2009 21:19
Muszę jeszcze raz pochwalić - wyglądasz w niej REWELACYJNIE!!!!!!!!!!!!!
Po cichu Ci się przyznam, że zrobiłam kilka motywów - każdy w innym kolorze i wciąż nie wiem na jaki kolor zdecydować się
karmelek - Wto 13 Paź, 2009 23:05
wyglądasz szałowo !!!
agus2003 - Śro 14 Paź, 2009 08:02
| JJka napisał/a: | | przepiękna!!!!!!!! |
Nic dodać, nic ując, po prostu rewelacja!!!!!!!!
Magda2702 - Śro 14 Paź, 2009 08:35
Irlandka rewelacja !!!!
Zawsze mi się wydawało, że irlandki są piekne tylko w jednym kolorze, ale w melanżu fantazja !!
gustavo_2008 - Śro 14 Paź, 2009 10:01
| ciapara napisał/a: | Bluzka przecudnej urody...
No ale na modelce ... Fiu... Fiu... Fiu...Fiu... Fiu
po prostu rzuciłas mnie na kolana....
 |
Nic dodać nic ująć,przepiękna
Brak mi słów
bean - Śro 14 Paź, 2009 10:01
No kochana, teraz widać jak pięknie leży na modelce bosko w niej wyglądasz
Jeszcze raz chylę czoła
buziaczek - Śro 14 Paź, 2009 11:00
przepiękna irladka
nula - Śro 14 Paź, 2009 15:15
Dziękuję Wam bardzo !!!!
Za wszystkie komentarze tutaj i na picasie
| jola373 napisał/a: | | Po cichu Ci się przyznam, że zrobiłam kilka motywów - każdy w innym kolorze i wciąż nie wiem na jaki kolor zdecydować się |
Jola - koniecznie pokaż zdjęcia tych motywów !!!!
Wrzuć je do swojej galerii a my już Ci doradzimy co trzeba
I mam nadzieję, że się nie zniechęcisz ! (pamiętaj - słowo byłej harcerki )
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Decu piękniste. Podziwiam Twoją walkę z dużymi motywami. |
Bożena - na tych ostatnich szkatułkach akurat nie było specjalnie dużych motywów.
Kwiatki na czarnej to jest papier
trochę o tym, dlaczego kosztowała mnie tyle nerwów napisałam tutaj
http://maranta.livenet.pl...p=269567#269567
A tygrysek jest wycięty z serwetki i te gałązki u góry to już w ogóle sztukowane były z małych kawałków - miałam tylko jedną taką serwetkę i prawie by zabrakło - tło na wieczku jest domalowywane.
Jedynie boki szkatułki były oklejane w jednym kawałku.
Phoebe - Śro 14 Paź, 2009 15:37
nula, decu - wspaniale!!! woreczki na klamerki - super!
irlandka - mistrzostwo! podziwiam Cie za cierpliwosc! ( i zbieram szczeke z podlogi....)
Beata T - Śro 14 Paź, 2009 15:43
Urzekłaś mnie i ten kolorek ach a jak łączysz te elementy ze sobą ...
|
|
|