To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

misia0808 - Nie 09 Wrz, 2007 17:17

Halinko pięknie Ci wychodzi ta chusta oklaski
Halkuk - Pon 10 Wrz, 2007 16:42

Misiu dziękuję love kwiatek dla ciebie
W wątku "Żołnierska chusta" w dziale haftów jest już trzeci herb Wink

Halkuk - Śro 03 Paź, 2007 19:57

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności w tym dziale Smile
Chusta wreszcie skończona - opisana tu
http://maranta.livenet.pl...hp?p=87673#8767

Całość też na fotosiku - http://halkuk.fotosik.pl/albumy/283235.html#e

A tu końcowy efekt

Wreszcie wracam do szydełkowania wesoło mi bye

Asia S. - Śro 03 Paź, 2007 19:58

śliczna chusta brawo brawo
szyszka - Śro 03 Paź, 2007 20:43

Halkuk, chusta wyszła naprawdę przepięknie !! cool cool Jestem pełna podziwu dla Ciebie i chylę czoła przed Tobą uklon uklon uklon uklon Twoj syn jest szczęściarzem majac tak wspaniałą i kochającą mamę wesoło mi Jeszcze raz wielkie brawa brawo brawo brawo
Antonina - Śro 03 Paź, 2007 20:51

Halino- chusta jest wspaniala. Wielkie brawa za prace nad nią i za efekt końcowy brawo brawo brawo

Syn będzie zachwycony cool

grzewa - Śro 03 Paź, 2007 21:22

Halinko, jesteś dla mnie wzorem cierpliwości, wytrwałości i matczynej miłości. uklon Stworzyłaś cudo. brawo brawo brawo
karmelek - Śro 03 Paź, 2007 21:26

podziwiam ogrom pracy jaki w nią włożyłaś uklon jest jedyna i niepowtarzalna, fantastyczna cool cool cool
Laura S. - Śro 03 Paź, 2007 22:04

O jeżu! Halkuk masz świętą cierpliwość. Podziwiam uklon
Marwalen - Śro 03 Paź, 2007 22:19

Halinko, chusta jest powalająca.ooooo Wyrazy najgłębszego uznania dla Twojej cierpliwości i dokładności cool uklon
Halkuk - Czw 04 Paź, 2007 07:40

Asia S., Szyszka, Antonina, Grzewa, Karmelek, Laura S., Marwalen, dziękuję Wam serdecznie love kwiatek dla ciebie wesoło mi

Jacek wczoraj dostał MMSa ze zdjęciem , jest bardzo zadowolony wesoło mi i wiecie ......... zabronił mi pokazywać ją kolegom i koleżankom , gdyby tu wpadli do Wojtka hahahihi hahahihi . Powiedział że " ja muszę się sam nią pochwalić i już ! " Do tej pory ilekroć ktoś przychodził ,to ja zawsze nad robótką ślęczałam hahahihi jak był Jacek to zabierał mi ją i chwalił się Smile . A wiem że często koledzy pytają Wojtka jak chusta - no cóż nie zobaczą jej :wesolek: niech się Jacek cieszy zebalek
Planuje za tydzień po nią przyjechać , tylko czy mu wyjdzie ? hmm

agnieszkamat - Czw 04 Paź, 2007 07:46

wesoło mi wesoło mi cool cool
viburnum - Czw 04 Paź, 2007 08:27

No brawo!!! Wyszła świetnie!!! brawo cool brawo cool brawo Syn będzie miłą niepowtarzalną pamiątkę dzieki Tobie!!! uklon uklon uklon
moslamawe - Czw 04 Paź, 2007 10:10

brawo brawo brawo
brawo Halinko

Zygfryd Smarzyk - Czw 04 Paź, 2007 11:47

Dziękuję Mamo - z pewnością woła Twój syn, a i my też tak powinniśmy oceniać Twą pracę. Przecież w niej najmniej ważny jest ogrom włożonej pracy, czasu, staranności, zmęczenia, piękna i przykładu dla innych. Najważniejsze jest serce, oddanie komuś tych wszystkich przymiotów. Choćbym starał się bardzo, a nawet najbardziej, nie dam rady przeżyć tego daru jak Twój syn. Pozostaje mi podziw dla piękna w darze tym zawartego.
Mam nadzieję, ża każde dziecko ma taki symbol miłości swej matki. Moim jest niewielka serwetka - file na własnoręcznie przez mą Mamę wykonanej siatce. Robiła ją w 1943 roku, w czasie, w którym Ona tylko wiedziała, że wkrótce świat zobaczę, i on mnie zobaczy. Dziękuję.
Z tysiącem serdeczności

Halkuk - Czw 04 Paź, 2007 16:00

Agnieszkamat, Viburnum, Moslamawe, dziewczynki dziękuję Wam serdecznie love kwiatek dla ciebie wesoło mi Bardzo , bardzo się cieszę że Wam się podoba uklon wesoło mi
Zygfryd Smarzyk, ślicznie dziękuję ! uklon kwiatek dla ciebie uklon Bardzo się wzruszyłam czytając Twoje słowa . Dziękuję love cmoknięcie
A swoją drogą , chętnie zobaczyłabym zdjęcie Twego skarbu - moja Mama niedawno znalazła stare zdjęcie na którym jeszcze jako panienka siedzi w pokoju z moim Tatą wesoło mi a w tle widać przepiękną firanę własnoręcznie robioną przez Babcię i kapę na łóżku , też białą , nakrochmaloną , filetową . Mama wspominała jak ciężko było zdobyć wzór , jak trzeba było go przerysować na papier itp . A moja Babcia aż do samego końca zawsze miała w kuchni haftowane makatki , obrobione szydełkową koroneczką Smile . Zawsze pięknie nakrochmalone Smile . Och wspomnień czar ............. wesoło mi

adela - Czw 04 Paź, 2007 17:15

no takiego arcydzieła to ja jeszcze niewidziałam jak żyję....... zasłużone wielkie brawo brawo brawo brawo brawo będę Cię chwalić gdzie się da, cudo stworzyłaś kobieto!!!!!!
Madzia - Czw 04 Paź, 2007 18:57

Halinko biję pokłony uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon i podpisuję się pod wszystkim co napisali moi przedmówcy.
Dla Ciebie myślę radość podwójna, praca już skończona, a skoro skończona to już blisko do powrotu Jacka. bye

Violetta21 - Czw 04 Paź, 2007 19:59
Temat postu: Halkuk
Halinko piękna cool hopla brawo brawo
ata30 - Pią 05 Paź, 2007 07:42

cool cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
magdalena - Pią 05 Paź, 2007 08:17

O rany Halkuk ale ta chust wyszła pięknie.Podziwiam Cię cool brawo
barbara 1 - Pią 05 Paź, 2007 09:05

Halinko ogrom pracy,ale wynik końcowy powalający na kolana brawo brawo brawo
Bernadka - Pią 05 Paź, 2007 09:09

Halinko cudo zrobiłaś brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Pią 05 Paź, 2007 11:49

Adela, Madzia, Violetta21, Ata30, Magdalena, Barbara 1, Bernadka, dziękuję love kwiatek dla ciebie love

Chwyciłam wreszcie szydełko i zamiast coś tworzyć - ciągle pruję wściekły Nie mogę się zdecydować na wzór puknąć się hahahihi

maranta - Pią 05 Paź, 2007 12:36

Halinka, zajrzałam tak na chwilkę, bo nadal walczę z gorączką i choróbskiem i co widzę- WSPANIAŁĄ chustę, arcydzieło uklon uklon uklon brawo brawo brawo