To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

SoWa - Pią 05 Paź, 2007 12:48

cool brawo hopla radocha hurrraaa
Grażyna - Pią 05 Paź, 2007 14:47

Halinko - mam syna (16lat i wszystko przede mna)ale nie wiem, czy bym sie wzięla za takie duze dzieło. Moje gratulacje brawo brawo
Halkuk - Pią 05 Paź, 2007 17:05

Maranto, życzę Ci dużo zdrówka love cieszę się że Ci się podoba kwiatek dla ciebie wesoło mi
SoWa, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Grażynko, dziękuję Ci bardzo love cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Wiesz , gdyby mi na początku roku ktoś powiedział że mam zrobić coś takiego , to kazałabym mu się postukać po głowie puknąć się hahahihi Jakoś tak samo to przyszło i już , potem owszem moi znajomi stukali puknąć się że ja mam nie po kolei że się za tę robotę wzięłam hahahihi . Wcale nie miałam doświadczenia w haftowaniu , bo do tej pory zrobiłam kilka malutkich obrazeczków wesoło mi , ale czego nie zrobi mama dla "dziecka" - chciał to ma ! Chociaż sama nie wierzyłam że zdążę hahahihi Cały czas powtarzałam mu że czego nie zdążę wyhaftować , to sobie sam domaluje :wesolek: Muszę przyznać też że nie każdemu się podobało , że haft był na kanwie a potem miało to być naszyte na płótno . Dopiero teraz widać efekt Smile . Sama jestem zadowolona - i z końca i z efektu hopla

Z tyłu chusty jest drugi płat płótna - tam będą podpisy kolegów z wojska Wink

bjanna - Pią 05 Paź, 2007 20:01

Halinko efekt końcowy jest powalający uklon podziwiam Cię za cierpliwość i staranność uklon synuś będzie najbardziej eleganckim rezerwistą bye
asia0407 - Pią 05 Paź, 2007 21:02

chusta super wyszła brawo brawo brawo brawo
gabis - Sob 06 Paź, 2007 00:43

Halkuk, gały gały gały i szczęka szczęka szczęka
Jesteś NIESAMOWITA!!!!
Cieszę się, że zdążyłaś i , że efekt końcowy tak rewelacyjny!!!
Jak najbardziej zasłużone brawo brawo brawo

Halkuk - Sob 06 Paź, 2007 10:58

Bjanna, Asia0407, Gabis, jesteście kochane love Ślicznie dziękuje kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Moje szydełeczko wreszcie coś zrobiło wesoło mi Wczoraj wieczorkiem zrobiłam szaliczek z ananaskiem wg wzoru od Moniki (Mordki) . Wielkie dzięki za schemacik love . Już dziś nawet na zakupy w nim poszłam wesoło mi Tylko na fotkę musicie troszkę poczekać Sad .

monika_b - Sob 06 Paź, 2007 11:08

Szybciutko pokazuj szaliczek wesoło mi wesoło mi wesoło mi
halszka - Sob 06 Paź, 2007 16:46

Halkuk
- brawo brawo brawo za ogrom pracy i za cierpliwość i oczywiście za efekt końcowy czyli piękną chustę brawo brawo brawo

iwi - Sob 06 Paź, 2007 17:30

Efekt końcowy super cool . Ja też nie spodziewałam się, że to tak pięknie wyjdzie. brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 07 Paź, 2007 15:08

Halinko ta chusta to mistrzostwo świata. Bije czołem przed Tobą. uklon Nie wiem, czy miałabym tyle cierpliwości, syn na pewno jest z Ciebie bardzo dumny uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Halkuk - Pon 08 Paź, 2007 13:42

Halszka, Iwi, Misia0808, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie

Monika_b, już się robi Smile . Wczoraj byłam na grzybkach więc nie dało rady .
Oto mój szaliczek

Podziękowania dla Moniki (Mordki) za schemacik . love kwiatek dla ciebie Jak tylko nabazgrałam go na kartce hahahihi
to od razu wzięłam sie za robotę Smile . Ponieważ nie miałam z czego , to zrobiłam taki kolorowy , a żeby ładnie odbijał się na moim granatowym płaszczyku to ozdobiłam go białą włóczką wesoło mi . Jutro chce go już moja Mama robić , bo jej się bardzo podobał.
Ponieważ moja włóczka była dość gruba robiłam szydełkiem nr 5 .

bjanna - Pon 08 Paź, 2007 14:02

bardzo ładny cool hopla do granatu jak znalazł radocha
monika_b - Pon 08 Paź, 2007 14:10

Pięknie wyszedł brawo Jak możesz to wrzuć schemacik.
Halkuk - Pon 08 Paź, 2007 15:28

Bjanna, Monika_b, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Schemat szalika jest w galerii Moniki - http://maranta.livenet.pl...=1600&start=875

Jarka - Pon 08 Paź, 2007 16:47

PIĘKNIE cool WYSZEDŁ TWÓJ SZALICZEK
Antonina - Pon 08 Paź, 2007 17:20

Bardzo fajny szaliczek cool

Kiedy go zobaczyłam u Moniki także nabrałam na niego ochoty. wesoło mi

Bożena- 2000 - Pon 08 Paź, 2007 17:32

Pięknie to zrobiłaś. Efekt to raz, a myślę, że wiele lat pozostanie, ten czas tworzenia, we wspomnieniach rodzinnych. Taka historia do opowieści. Gratuluję.
Bożena- 2000 - Pon 08 Paź, 2007 17:36

Oczywiście zachwycałam się chustą, a szalik też uroczy.
Krakowianka - Pon 08 Paź, 2007 18:14

Twoja piękna chusta napewno zapisze się w histori rodziny a szaliczek fikuśny brawo cool
Elżbieta P. - Pon 08 Paź, 2007 18:27

bardzo fajny szaliczek cool brawo brawo
Madzia - Pon 08 Paź, 2007 18:29

Bardzo mi się podoba Twoja wersja cool cool cool
magdalena - Pon 08 Paź, 2007 19:12

Halkuk, świetnie wyszedł ci ten szalik i kolorek śliczny! brawo brawo brawo
ata30 - Pon 08 Paź, 2007 21:07

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
asia0407 - Pon 08 Paź, 2007 23:31

super szaliczek brawo brawo brawo brawo