Galerie prac użytkowników forum - Zakątek pełen drobiazgów- sowa i baletnice s. 145
Awenturyn - Nie 05 Maj, 2013 16:49
boskie maleństwa
SoWa - Nie 05 Maj, 2013 19:42
prześliczne maluchy! podziwiam zręczność!
Apak - Nie 05 Maj, 2013 20:06
nismon, Krakowianka, małgośka, Jarka, Pysiatom, ewasd, ciapara, Haniutka, siebusania, Awenturyn, SoWa, dzięki wielki dla Was wszystkich!!!!
| siebusania napisał/a: | | Apak, sówki swietne jako bryloczek np do kluczy tez by sie pięknie prezentowały |
Ależ oczywiście, breloczki powstały nawet wcześniej, niż zakładki, ale z tymi większymi sówkami. Nie chciałam wrzucać wszystkiego od razu, ale teraz - bardzo proszę
katrinka - Nie 05 Maj, 2013 21:18
Urocze i zakładki i breloczki
żabka - Nie 05 Maj, 2013 23:06
Proszę, proszę sowia kolekcja coraz większa i coraz więcej pomysłów na wykorzystanie sówek - super
Violetta21 - Pon 06 Maj, 2013 14:40
świetne są te sówki
siebusania - Pon 06 Maj, 2013 19:03
Apak, o prosze mówie mam jak fajnie sówki super,
małgośka - Pon 06 Maj, 2013 22:03
Aniu, rewelacyjne breloczki.
A gdzie kupiłaś takie świetne oczka?
barbara 1 - Wto 07 Maj, 2013 08:06
ODLOTOWE SÓWKI
Pysiatom - Wto 07 Maj, 2013 10:00
Rewelacyjne sówki.
Apak - Wto 07 Maj, 2013 15:34
Bardzo dziękuję Wam wszystkim - sówkom jest bardzo miło
małgośka, oczka z kolorowymi powiekami kupowałam na Moje Bambino, a z białymi w hurtowni pasmanteryjnej. Pisałam o oczkach chyba wcześniej - jedną paczkę kupiłam też na allegro, ale to była mała ilość i różne rozmiary, więc potem trudno było dobrać pary. Dlatego już wiem, że przy kolorowych lepiej albo kupić większą ilość (np.100), albo jeden rozmiar. Jak wyszukasz w internecie "oczka z rzęsami", to pojawią się różne oferty.
saba52 - Wto 07 Maj, 2013 20:27
Sui8per sówki
Ciekawa jestem sukienki
Z takiej włóczki tylko inne odcienie , zrobiłam Landrynie spódniczkę i bluzeczkę ale na drutach
Jarka - Śro 08 Maj, 2013 18:02
| barbara 1 napisał/a: | | ODLOTOWE SÓWKI |
SoWa - Śro 08 Maj, 2013 19:50
mam zrobiony kocyk, ale trzeba go ozdobić - takie sowie aplikacje wyjdą super!
Apak - Czw 09 Maj, 2013 19:27
saba52, Jarka, SoWa, bardzo, bardzo dziękuję!
| saba52 napisał/a: |
Ciekawa jestem sukienki
Z takiej włóczki tylko inne odcienie , zrobiłam Landrynie spódniczkę i bluzeczkę ale na drutach  |
Sukienka prawie gotowa, jeszcze tylko guziczki muszę kupić i przyszyć.
Jestem bardzo ciekawa, co sądzisz o tej włóczce i jak Ci się z niej robiło. Ja bym powiedziała, że same plusy, tylko skręt słaby i trochę mnie to denerwowało.
Poza tym jeden motek miałam taki, że w dwóch miejscach było przerwane jedno włókno z nici, więc miałam niepotrzebne supełki. I raz była nić wiązana - ale kolory nagle złączone w ogóle do siebie nie pasowały...
siebusania - Pią 10 Maj, 2013 06:30
Apak, śmigaj po guziczki i pokazu bo ja też ciekawa jeste efektu z takich kolorków
Awenturyn - Pią 10 Maj, 2013 08:03
no nie sówki poprostu "wymiatają"
i czekam na sukieneczke
maciachowa - Pią 10 Maj, 2013 11:35
one sa cudne
BeniaJ - Sob 11 Maj, 2013 17:18
Sówki wymiatają jak powiedziała jedna z poprzedniczek . te ich kolory i te oczka są rewelacyjne
Apak - Sob 11 Maj, 2013 18:42
siebusania, Awenturyn, maciachowa, BeniaJ, dzięki dzięki dzięki!
Guziczki nabyte (3 rodzaje, bo nie mogłam się zdecydować), próbowałam dziś zrobić zdjęcia sukience, ale późne pochmurne popołudnie nie sprzyja takim fotograficznym zapędom, więc jutro spróbuję jeszcze raz (bo kolory wyszły totalnie odjechane )
saba52 - Pon 13 Maj, 2013 01:47
| Apak napisał/a: | | Jestem bardzo ciekawa, co sądzisz o tej włóczce i jak Ci się z niej robiło |
Dość dobrze się robiło,kolory raczej w paski się układały.Miałam tylko 1 motek i na czterolatke spódnica wyszła nawet za długa musiałam szelki dorobić i jest tunika.Z resztki dorobiłam krótką bluzeczkę.Spódniczka jest w mojej galerii na właścicielce.
sbb - Pon 13 Maj, 2013 08:42
Super.
Apak - Pon 13 Maj, 2013 21:38
saba52, sbb, - dziękuję!
saba52, spódniczkę kojarzę Faktycznie włóczka jest dość wydajna, zobaczymy, jak się będzie sprawdzać w użytkowaniu
Apak - Pon 13 Maj, 2013 21:44
Udało mi się dziś zrobić zdjęcia sukience. Kolory takie, które trudno oddać aparatem, ale jakoś poszło. Zapowiadają gorący weekend, więc mam nadzieję, że będzie okazja na debiut modelki w tej sukience
Jak widać, przechodzę chyba "okres sowi", bo i tu się mała sówka zagnieździła. A że moja Małgośka bardzo lubi asystować przy doklejaniu sowom oczu, a potem się nimi bawić (sowami, nie oczami) na widok sukienki powiedziała: O, mamo, hu-hu jest!
No i jest.
sbb - Pon 13 Maj, 2013 21:53
Sówka to nic ale jej "rózki". SUPER!!!!!!!!!
|
|
|