Nasze spotkania - Poznan
alszka - Wto 26 Lip, 2011 21:11
aiszko, nuleńko, kochane jesteście Pięknie dziękuję za życzenia imieninowe i jednocześnie chcę się przyłączyć do życzeń dla pozostałych osób, życząc Aniom i Haniom, czyli karmelkowi, sabie, haniutce i Paddingtonowi (Paddingtonce??? ) no i oczywiście Tobie nulo spełnienia marzeń tych dużych i tych małych i nieustającego pasma szczęścia i pogody ducha
monika_b - Wto 26 Lip, 2011 22:13
Oj, jak dobrze, że zajrzałam Wszystkim solenizantkom składam najserdeczniejsze życzenia wszystkiego naj, naj, naj
Haniutka - Wto 26 Lip, 2011 23:31
Bardzo dziękuję za życzenia
Buziaki dla wszystkich
aiszka4 - Śro 27 Lip, 2011 11:53
Naszego miszaczka pominęłam
Więc spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia dosyłam dla Paddington.
A Haneczki i Grażynka też miały wczoraj imieniny? Bo w moim kalendarzu tylko Anny i Mirosławy.
Również dla Was dużo i
nula - Śro 27 Lip, 2011 21:52
monika_b, jak miło że nas odwiedziłaś !
Dziękuję za wszystkie życzenia !!!
nula - Sob 30 Lip, 2011 08:05
woalka - wróciłaś już ?
to ja może w końcu rzucę jakiś termin - np. środa po południu ?
od czegoś trzeba zacząć
Piszcie, jak Wam pasuje ......
weraph - Sob 30 Lip, 2011 10:35
Ja odpadam - mogę dopiero po 8 (jadę na Woodstock)
Paddington - Nie 31 Lip, 2011 11:39
KOCHANE MOJE I JA GORĄCO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA.
Przepraszam, że tak poźno się odzywam, ale troszkę się u mnie działo i po prostu nie było jak. Teraz już wracam na stare, poprawne tory i z wielką radością sie z WAMI spotkam
W sierpniu NIE pasują mi czwartki i jeden wtorek i długi weekend. Przy okazji zareklamuję WAM wydarzenie w naszym mieście w które zaangażowany jest mój mąż:
http://www.lepszypoznan.p...strukcyjna.html
Może będziecie miały ochotę zobaczyć i tam się spotkamy?
Jak by nie było piszę DO ZOBACZENIA oby jak najszybciej.
PS. Maranciaki decoupagowe- mam dla Was kolejne "rurki kartonikowe" różnych wielkości.
Buziaki
nula - Nie 31 Lip, 2011 15:43
Ania - Nasze następne spotkanie jest ustalone na 13. 08
Ale z okazji przyjazdu woalki organizujemy jeszcze jedno szybkie spotkanko, dla tych które mogą i chcą.
Jeżeli nie pasuje Ci długi weekend, to może dasz radę spotkać się z nami w tym tygodniu ?
Rzuciłam propozycję spotkania w środę, ale na razie jeszcze nikt się nie odezwał
woalka - Nie 31 Lip, 2011 17:27
Dopiero dziś udało mi się dorwać do netu.
Również całuję gorąco wszystkie solenizantki!!!
Co do terminu, to okazało się, że moje plany jednak mocno się zmieniły.
Wróciłam do Lubonia, ale wtorek musimy wybyć na południe Mazowsza.
Wrócę do Lubonia na niedzielny poranek, ale w południe już wyjeżdżam do Gdańska.
Jednak nie na długo.
Miałam wrócić do Lubonia w sobotę 13.VIII. wieczorem, ale jak teraz czytam, to widzę, że w tę sobotę właśnie się spotykacie!
Spróbuję więc tak zorganizować sobotni wyjazd z Gdańska przez Swornegacie, żeby zdążyć dojechać na spotkanie.
Od 8.VIII. będę miała dostęp do netu bez problemów, więc na bieżąco będę śledzić plany spotkaniowe.
Do zobaczenia
nula - Nie 31 Lip, 2011 17:36
ok, czyli w takim razie czekamy na Ciebie 13.08 na naszym spotkaniu ogólnym !
Postaraj się dojechać
Paddington - Pon 01 Sie, 2011 11:59
ten długi weekend to względem właśnie inscenizacji o której pisałam. Jeżeli w sobotę uwiniemy się szybko ( a myślę że ja tak właśnie zrobię) to będę na spotkaniu Tym bardziej, że te rolki mam dla was i stęskniłam się już!!
karmelek - Pon 01 Sie, 2011 16:23
Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia imieninowe
"Posłusznie melduję" że przeprowadzka do nowego mieszkania jest zakończona!!! Kartony rozpakowane ( no prawie ) komputer działa, internet śmiga i mogę już korzystać z forum na bieżąco
Woalko też się szykuję na spotkanie 13 sierpnia może wreszcie uda się nam spotkać?
nula - Pon 01 Sie, 2011 17:44
| karmelek napisał/a: | | Woalko też się szykuję na spotkanie 13 sierpnia |
o rany, poważnie ????
to ja już nic nie mówię - tylko trzymam kciuki !!!
Ciekawe jak w takim razie mam cokolwiek robić skoro jeden kciuk muszę trzymać za przyjazd woalki, a drugi za przyjazd karmelka ?
I jeszcze mam pytanie do reszty - czy ja mogę komuś podać namiary na nasze spotkanie ?
Jest pewna osoba, która bardzo chciałaby móc uczestniczyć w takim spotkaniu
karmelek - Pon 01 Sie, 2011 20:56
nula napisała:
| Cytat: | | skoro jeden kciuk muszę trzymać za przyjazd woalki, a drugi za przyjazd karmelka ? |
hihihi.... możesz dyktować rodzinie swoje nowe, robótkowe pomysły
| Cytat: | | czy ja mogę komuś podać namiary na nasze spotkanie ? |
dziwne pytanie
nula - Wto 02 Sie, 2011 10:54
| karmelek napisał/a: | | możesz dyktować rodzinie swoje nowe, robótkowe pomysły |
hi,hi,hi - nie bardzo mam komu - dzieci wybyły na Woodstock a mąż pewnie by nie miał cierpliwości , bo sporo by tego było do zapisywania
| karmelek napisał/a: | | dziwne pytanie |
no, tego, retoryczne chyba ?
karmelek - Wto 02 Sie, 2011 11:03
tak myślę że retoryczne
buziaki i do zobaczenia
Paddington - Wto 02 Sie, 2011 11:59
Im nas więcej tymw eselej
Do zobaczenia
woalka - Wto 02 Sie, 2011 19:53
| karmelek napisał/a: | | Woalko też się szykuję na spotkanie 13 sierpnia Smile może wreszcie uda się nam spotkać? |
Naprawdę jestem przeszczęśliwa!
Jeżeli tylko nie stanie się jakaś - odpukać - niespodziewana tragedia, to będę na pewno. Czyli jestem, na 99,999999...%
Do zobaczenia, kochane poznanianki!
I półkrakusko ;P
nula - Śro 03 Sie, 2011 07:50
Ja jednak jeszcze potrzymam te kciuki - tak na wszelki wypadek !
Jakoś sobie poradzę
żabka - Śro 03 Sie, 2011 21:50
Udanego spotkania, ploteczek i dziergania
aiszka4 - Pią 05 Sie, 2011 16:54
| żabka napisał/a: | Udanego spotkania, ploteczek i dziergania  |
A Ty co, znowu nie przyjdziesz? Migasz się ostatnio
Otwieram listę obecności:
1. aiszka
2. Ula
3. Kaga
nula - Pią 05 Sie, 2011 17:40
a godzina która ?
tak jak ostatnio o 15 pod pręgierzem ?
1. aiszka
2. Ula
3. Kaga
4. nula
5. + osoba towarzysząca - Regina
żabka - Sob 06 Sie, 2011 09:43
| aiszka4 napisał/a: | | A Ty co, znowu nie przyjdziesz? Migasz się ostatnio nono | Agnieszko z wielką chęcią bym przyszła, bo już dawno się z wami nie widziałam, ale wyjeżdżam w okolice Gdańska 12 sierpnia i wracam dopiero 15.
Paddington - Sob 06 Sie, 2011 19:49
To ja dopisuję się do listy. Liczę na udane spotkanie. Będę miała dla Decoupagowych Maranciaków rureczki kartonowe różnych rozmiarów... i jedną prośbę, ale to już na miejscu- może kogoś namówię.
1. aiszka
2. Ula
3. Kaga
4. nula
5. + osoba towarzysząca - Regina
6. Paddington Miś
|
|
|