Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
bean - Pon 16 Lis, 2009 20:35
Wow!!! Ale piękne zakładeczki - SUPER!!!!!
| nula napisał/a: | | bean - zobacz, zrobiłam tak jak radziłaś dwukolorową (nawet nieźle wyszła) |
Wyszła przepięknie , ale ta z kółeczkami na kółeczkach to już dla mnie czarna magia
Aniołek też zrobiony perfekcyjnie - wygląda CUDOWNIE
nula - Pon 16 Lis, 2009 20:43
Ha, wiedziałam, że hipcio Wam się spodoba najbardziej - słodki jest, nie ?
dziękuję Wam za pochwały (od razu nabrałam ochoty, żeby zrobić do kompletu żyrafę )
| dom_Klary napisał/a: | | piękne i takie super upominkowe |
bo właśnie one mają być na upominki - czyli rozumiem, że się nadają ?
te_sia, uczyłam się sama (z materiałów, które wyszperałam w necie i na różnych forach)
Zapewniam Cię, że jest to do opanowania wystarczy "trochę" cierpliwości i samozaparcia. Osobiście znam kilka takich, które też się same nauczyły i już śmigają czółenkami
bean - te kółeczka na kółeczku są banalnie proste (jeśli się wie jak je zrobić )
Na spotkanie czółenka oczywiście zabierasz ?
No to jeszcze Wam pokażę pudełeczko na herbatkę (w końcu udało mi się zrobić w miarę wyraźne zdjęcie )
dehajola - Pon 16 Lis, 2009 20:45
piękne i anioł i frywolitki- istne cudeńka.
bean - Pon 16 Lis, 2009 20:54
| nula napisał/a: | bean - te kółeczka na kółeczku są banalnie proste (jeśli się wie jak je zrobić rotfl )
Na spotkanie czółenka oczywiście zabierasz ? |
Oczywiście, że zabieram, bo musisz mi pokazać te banalnie proste kółeczka.
A swoją drogą - nie mogę się już doczekać tego spotkania
Pudełeczko na herbatkę baaardzo mi się podoba
Haniutka - Pon 16 Lis, 2009 23:00
Nula aż mnie oczy bolą od podziwiania
mam nadzieję, że na spotkaniu też będą te śliczności (chociaż część )
summer21 - Wto 17 Lis, 2009 08:27
piękne!! ciekawe wzory i aniołki.... super
irenka10 - Wto 17 Lis, 2009 10:07
Slicznosci
JJka - Wto 17 Lis, 2009 15:08
no ładnie!! Nula, krzyczysz na mnie że wszystko hurtem wrzucam, a sama to robisz
zakładki frywolitkowe strasznie mi się podobają!
Zmieniam zdanie o tym, że frywolitkowe mogą być tylko serwetki i biżuteria!!
Chyba sie poważnie wezmę na naukę frywolitek
Na temat aniołków się nie wypowiadam, bo już wszystko kiedyś powiedziałam. .. "Nula to specjalista ds. aniołków" , a Beacia24 sama może to potwierdzić, bo to słyszała naocznie... albo nawet nausznie hihi
Herbaciarka - miodzio Jest super! Ja sie chyba nigdy nie dorobie herbaciarki...
... i chyba mi wcześniej umknęła w podziwianiu ta puszka z motywem grzybów... Jest ZAJEBISTA!!! <upss>
dom_Klary - Wto 17 Lis, 2009 16:05
Zachwycam się wszystkim, ale przed tymi łapami teraz leżę . Jakie piękne!Jakoś je wcześniej przegapiłam. Oj, niedobrze ze mną
jolacka - Wto 17 Lis, 2009 16:25
dzień dziś paskudny: pada, pada, pada... aż tu nagle takie śliczności; nula, dziękuję za możliwość ich podziwiania
Madzia - Wto 17 Lis, 2009 17:00
Jejku, jaka Ty jesteś zdolna i jakie cudne rzeczy tworzysz!!!!!!!!!!!
Zakładeczki są zachwycające!!!!!! Ach............
ciapara - Wto 17 Lis, 2009 17:52
Pudełeczko piekne
Czy na takie warsztaty frywolitkowe w okolicach Łodzi tez sie panie wybieraja z forum???
Bożena- 2000 - Wto 17 Lis, 2009 18:47
Nula szokujesz wszechstronnością, a ta sztuka frywolna wychodzi Ci cudnie. Zakładeczki wybitnej urody. Hipcio jest urodny, to taka baśniowa rasa z ogonem zakładkowym. Kapitalne prace,
Uchomisia - Wto 17 Lis, 2009 19:41
Taaaaaaa... człowiek myśli, że już coś umie, że mu wychodzi poczym wejdzie na galerię Nuli i szczęka mu opada
PRZEPIĘKNIE
milamirka - Wto 17 Lis, 2009 19:50
ale znpwu pieknosci pokazujesz widocznie Ci leniwiec pomaga pudeleczko sliczne zakladeczki juz chwalilam
jadzia59o - Wto 17 Lis, 2009 20:41
SUUUPPPEERRRRRRRRRRR
agnesaga - Wto 17 Lis, 2009 20:53
Aniołka już wychwalałam poprostu cudna ta wersja aniołka. Natomiast zakładki mnie owaliły i szczenka mi opadła i nie mogę jej pozbierać takie są prześliczne w hipciu można się tylko zakochać
buziaczek - Wto 17 Lis, 2009 21:04
prześliczne nowości
bieta - Wto 17 Lis, 2009 21:59
śliczne prace
nula - Wto 17 Lis, 2009 22:01
Oj, co ja bym bez Was zrobiła ?
Pewnie już dawno by mnie jakaś czarna dziura pochłonęła - bo coś ostatnio kiepskie nastroje się mnie trzymają - a Wasze komentarze tak cudownie poprawiają nastrój !!!
Bardzo Wam wszystkim dziękuję
| JJka napisał/a: | | krzyczysz na mnie że wszystko hurtem wrzucam, a sama to robisz |
JJka, nie przesadzaj - ja przy Tobie to żaden hurt
a herbaciarkę przecież możesz sobie machnąć - co to dla Ciebie ?
| dom_Klary napisał/a: | | ale przed tymi łapami teraz leżę |
Wstawaj natychmiast !!! Zamiast się wylegiwać chwytaj za szydło i se takie zrób
| Uchomisia napisał/a: | | Taaaaaaa... człowiek myśli, że już coś umie, że mu wychodzi |
i bardzo dobrze człowiek myśli - bo przecież coś umie i mu wychodzi (Ty nie bądź taka skromna )
milamirka, bardzo dziekuję za leniwca - obejrzałam i się zakochałam
Całusy dla wszystkich
reni - Śro 18 Lis, 2009 09:14
piękne
ciapara - Śro 18 Lis, 2009 09:30
| Uchomisia napisał/a: | Taaaaaaa... człowiek myśli, że już coś umie, że mu wychodzi poczym wejdzie na galerię Nuli i szczęka mu opada
PRZEPIĘKNIE  |
Dokładnie jestem tego samego zdania. Haniu zdolniacha z Ciebie wielka
kabyr - Śro 18 Lis, 2009 10:53
Nula wszystkie Twoje prace są tak perfekcyjnie wykonane,
że aż chce się je oglądać.
Zakładki dwukolorowe przepiękne.
beacia-24 - Śro 18 Lis, 2009 10:53
nula, słońce Ty to mnie po prostu powalasz na kolana. Powiem tak super to za mało powiedziane. Herbaciarka jest zarąbista.
Potwierdzam to co Asia napisała, słyszałam na własne uszka jak mówiła, żeś specjalistka d.s aniołków. Zgadzam się z tym i podpisuję pod tą wypowiedzią całym swoim jestestwem.
Za herbaciarke brawa
Viola - Śro 18 Lis, 2009 11:47
za frywolitki i pudełeczko
|
|
|