To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Alina - Śro 13 Cze, 2007 09:21

Powalające. Utalentowana dziewczyna cool cool cool cool cool
maranta - Śro 13 Cze, 2007 09:52

Brawooooo brawo brawo brawo
adela - Śro 13 Cze, 2007 09:57

oj Mao, Mao, znowu żeś narozrabiała, już słów na Ciebie nie mam. No coś nieprawdopodobnego, żeby tak dużo w tak krótkim czasie? To przechodzi ludzkie pojęcie co ty wyrabiasz dziewczyno!!!!@!! kwiatek dla ciebie
magnolia - Śro 13 Cze, 2007 09:58

cudenka
love

dota72 - Śro 13 Cze, 2007 10:10

brawo brawo brawo
Asia S. - Śro 13 Cze, 2007 11:34

brawo Mao!
Jasieńka - Śro 13 Cze, 2007 12:29

piekna spódniczka brawo brawo
Mao - Śro 13 Cze, 2007 15:34

och dziewczyny serdecznie wam dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie i jak tu mam odpoczywać od szydełka hmm jak skrzydeł dodajecie

Co do maszynowych "dzieł" to raczej do publikacji się nie nadają oooo nieee żadna ze mnie krawcowa najważniejsze że szmata zszyta z tyłka nie spada i zakrywa......wszystko hahahihi słowem spadochron a nie spodnie rotfl

Szydełeczko wklejam schemat motywu góry

a tu jest wzorek
http://smg.photobucket.co...¤t=62.jpg

liken - Śro 13 Cze, 2007 16:36

Mao to ja prosiłam o wzorek, dziękuję ślicznie! cmoknięcie
Bernadka - Śro 13 Cze, 2007 16:43

Mao, ja po prostu wpadnę w depresję ja tu przez 4 dni męczę jedną bluzeczkę a Ty co chwilę mi fundujesz zawał , bluzeczka cool cool cool cool
Madzia - Śro 13 Cze, 2007 18:09

Cuda, cuda, cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
Zosia32 - Śro 13 Cze, 2007 18:16

Mao śliczna tunika cool cool cool cool
Pozdrowienia wesoło mi

Mao - Śro 13 Cze, 2007 18:39

liken, przepraszam wszystko mnie się pomyliło kapotę mam podszytą wiatrem hahahihi wpadam i wypadam a potem nie wiem co gdzie i kiedy puknąć się poza tym jest upał a ja jestem przeziębiona wściekły te klimatyzacje w sklepach i zimne lodówki mnie załatwiły.
mama Jo - Czw 14 Cze, 2007 07:58

Mao obejrzałam wszystko i sie spociłam z zachwytu.Jesteś bardzo " płodną" artystka wesoło mi Ja mam mocne postanowienie zrobienia spódnicy Etro ( to będzie pierwsze dzieło szydełkowe )i tak juz krąże koło sklepu z wełną,i się przymierzam a Ty ciach ciach i masz gotowe.Jestem pełna podziwu. radocha
Anusiaczek - Czw 14 Cze, 2007 08:03

Mao, ja tak hurtem pochwalę te wszystkie cudeńka, które ostatnio zrobiłaś! uklon uklon uklon
Wspaniałe! Bardzo podziwiam i gratuluję. brawo

mordka - Czw 14 Cze, 2007 09:44

Mao brak mi słów i tylko jesem ciekawa ile wytrzymasz bez szydełka hahahihi
Pani Mama - Czw 14 Cze, 2007 09:55

mnie braklo słów i powiem tylko brawo brawo brawo bo mi szczeka opadla
maja1 - Czw 14 Cze, 2007 10:25

Mao przyznaj się -masz pomocników może wróżki ,krasnoludki? wesoło mi Tyle pięknych rzeczy w takim tempie uklon uklon brawo brawo
wesca - Czw 14 Cze, 2007 10:36

Mao tunika przesliczna
Bej2 - Czw 14 Cze, 2007 10:52

brawo brawo brawo
Mao - Czw 14 Cze, 2007 11:13

Dziewczyny bardzo wam dziękuję cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

Szydełko jak wiadomo odstresowuje widać jestem chyba najbardziej zestresowaną osobą na tym forum rotfl stąd moja płodność hmm zawsze to jakaś.

Maszyna :szyję: na razie wyszła z szafy ,ale obchodzę ją wieeelkim kołem bo co tu zajrzę mam kolejną ochotę na coś ładnego i nie mogę szydełka od łapy oderwać hahahihi efekt jest taki że nie wiem za co się wziąć wściekły i nic nie robię ,mam stresa i znowu trzeba go będzie rozładować zebalek

Przez Anusiaczkowe topy drutowe spać po nocach nie mogę szwuniam w necie by znaleźć jakiś wzór na szerokich ramiączkach w szpic i jakoś kiepsko mi to idzie nie wiem zostanie mi tylko podziwianie a nie posiadanie przykro mi

Idę przykuć się łańcuchem do maszyny trzeba w końcu uszyć te portki lanie

Laura S. - Czw 14 Cze, 2007 12:06

Mao mogłabyś sie już zacząć odstresowywać??
No bardzo Cię proszę...
Bo ja bym chciała już zobaczyc nowe dzieło zebalek

Jarka - Czw 14 Cze, 2007 12:35

radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha
mama Jo - Czw 14 Cze, 2007 12:58

:szyję: H ihi a ja od maszyny nie moge odejśc ,by za szydełko sie zabrać
Beata61 - Czw 14 Cze, 2007 18:06

Laura S. napisał/a:
Mao mogłabyś sie już zacząć odstresowywać??
No bardzo Cię proszę...
Bo ja bym chciała już zobaczyc nowe dzieło zebalek

Lepiej nie, będziemy miały szansę trochę podgonić nasze robótki, Mao już tyle wspaniałości zrobiła uklon brawo