To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Drobne przestępstwa Izetty

izetta - Wto 28 Maj, 2013 13:03

Pysiatom, dziękuję cmoknięcie
nula - Wto 28 Maj, 2013 14:41

izetta napisał/a:
Mam tyle pomysłów w głowie a czasu tak niewiele....

o rany - skąd ja to znam !!!!!
A serwetka śliczna - zamiast koszyczka stół dorobił się ozdoby - i dobrze, bo prezentuje się świetnie cool

izetta - Wto 28 Maj, 2013 15:04

nula, oj dzięki. W planach to mam bluzeczke taką co tu na forum robiłyscie, sówkę jako zawieszke do telefonu. Oczywiscie moja "zachłannosć chomika" doprowadziła do kupna wzoru tej sówki, tylko bez znajomosci języka autorki - tu angielskiego. Obrazki są ale brak zrozumienia co autor miał na mysli. Wariatka ze mnie, teraz kolegę proszę o tłumaczenie Wink NO i jeszcze obrus bym taki owalny chciała, i "abażurki" na lamki nad stołem pasujące do obrusu, i ze dwie przytulanki, i paputki na nóżki i....... puknąć się
saba52 - Śro 29 Maj, 2013 17:58

Cudna serwetka cool brawo
izetta - Pon 03 Cze, 2013 14:22

saba52, dziękuję cmoknięcie
izetta - Wto 11 Cze, 2013 16:05

zapomniałam się wam pochwalić Angry birdsem, którego po nocy szyłam, jak młodszy syn odkrył tę grę w telefonie Smile oczywiście z tego, co było pod ręką. Jak wrócę do domu to pokaże wam fotkę
izetta - Sob 15 Cze, 2013 22:18

No to obiecana przytulanka szyta po nocy Very Happy

Uploaded with ImageShack.us

nula - Nie 16 Cze, 2013 07:24

o rany, ale świetna przytulanka cool
nie jestem na bieżąco w grach więc nie znam stwora ale prezentuje się super !!!
tylko nie idzie powiększyć zdjęcia a chciałam mu się z bliska przyjrzeć hmm

A ta sówka, której wzór kupiłaś to jaka ? szydełkowa, koralikowa czy inna ?

izetta - Nie 16 Cze, 2013 09:39

nula, z koralików taka

http://www.heatherworks.c...20Charm-0006%22

niestety jeszcze nie miałam czasu by do tego usiąść

siebusania - Nie 16 Cze, 2013 14:59

izetta, śliczna
nula - Nie 16 Cze, 2013 15:12

izetta, a jak z koralików to niestety nie przetłumaczę - ale będę kibicować bo sówka śliczna wesoło mi
izetta - Pon 17 Cze, 2013 08:24

nula, zobaczymy jak mi pójdzie, koelga w pracy częsciowo pomógł mi przetłumaczyć.
Kamoni - Pon 17 Cze, 2013 08:31

Świetne brawo brawo
izetta - Pon 17 Cze, 2013 08:47

Kamoni, dziękuję , jeszcze żeby tak czasu mieć więcej ...
Pysiatom - Pon 17 Cze, 2013 11:15

Przytulanka świetna. brawo brawo brawo
katrinka - Pon 17 Cze, 2013 12:21

Fajna przytulanka brawo brawo brawo Sówka koralikowa jest śliczna,poczekam cierpliwie na efekt Twoich zmagań wesoło mi
saba52 - Wto 18 Cze, 2013 23:43

Świetny stworek Smile
cool brawo cool cool

izetta - Śro 19 Cze, 2013 07:50

Ta maskotak już mało przypomina kulkę, bo mój młodszysy ciągle z nią śpi Smile
ciapara - Śro 19 Cze, 2013 19:48

Eeee nie widać że po nocy szyta... wszystko równe... oczy na miejscu
Całość śliczna
brawo brawo

nismon - Czw 20 Cze, 2013 06:45

Świetna maskotka! brawo
izetta - Wto 23 Lip, 2013 08:03

Ponieważ jeszcze nie ma galerii wymiankowej to niestety nie mogę się wam pochwalić moimi ostatnimi dziełami. Wstawię je, jak tylko powstanie album. Jest tam jedna zupełnie nowa rzecz, którą bardzo chcę się wam pochwalić, bo to mój debiut Very Happy

W weekend zrobiłam wreszcie coś dla siebie, naszyjnik z kolcami Smile Idealnie będzie pasował na wyjazd do Kostrzyna na Przystanek Woodstock Smile Wzór udostępniony przez weraph, z drobnymi potknięciami i rozcinaniem, nawlekaniem i znów wiązaniem, ale.... dotarłam do końca. teraz muszę tylko obrobić jakoś zapięcie. Do tego w planach są jeszcze kolczyki i branzoletka ale nie wiem czy wyrobię się w czasie hmm

żabka - Wto 23 Lip, 2013 20:35

Świetne prace brawo brawo brawo
Sówka boska - będę z niecierpliwością czekać na efekty Twoich zmagań wesoło mi

izetta - Śro 24 Lip, 2013 08:07

żabka, cmoknięcie dziękuję, teraz tylko muszę jakos oplesć zapięcie od naszyjnika. Doczepiłam to z magnesem, ale srebrne I muszę je koralikami zamaskować, tylko jeszcze nie wiem jak.....
izetta - Śro 07 Sie, 2013 12:49

OJ wiem ,wiem, ociagam sie z fotkami naszyjnika. Nie jest do końca taki, jakbym chciała, ale dar do takiej biżuterii ma tylko weraph a ja mogę niesmiało tylko kopiować. Postaram sie dzisiaj wstawić tę pokrakę....
Zaczęłam wczoraj wieczorem szydełkową maskotkę dla młodszego synka. Od dwóch dni walczymy u niego z temperature, lekarz osłuchał I nic nie ma, więc postanowiłam mu umilić czas robiąc szydełkowego MINIONKA z filmu Jak ukrasć księżyc. Obecnie mam połowę korpusu. By nie wkurzać sie, że tak długo się dłubie zrobiłam mu już włoski.

izetta - Śro 07 Sie, 2013 19:52

Obiecałam to proszę, najpierw kolce. Oplot koralikami na zapięciu do poprawki, jakoś mi się nie podoba
krok po kroku, prawie Wink

A tutaj początek MINIONKA

I kolczyki zrobione dla koleżanki, niestety zapomniałam nazwę tego kamienia zielonego w paski ze środka. Kupiłam na "agatowym lecie" w Lwówku Śląskim