To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace alszki

Elżbieta P. - Sob 13 Lip, 2013 14:08

słodkie maleństwo i bardzo ładny kocyk brawo
nula - Nie 14 Lip, 2013 07:36

alszka napisał/a:
ma swoje zdanie i wyraża je tak, że bębenki w uszach pękają

no i dobrze, wie czego chce - przynajmniej sobie w życiu poradzi - trzeba umieć walczyć o swoje hahahihi

najważniejsze, że daje Wam pospać w nocy wesoło mi

a imię śliczne cmoknięcie

Pysiatom - Nie 14 Lip, 2013 18:02

Słodkie maleństwo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Śliczny kocyk. brawo brawo brawo
Haniutka - Pon 15 Lip, 2013 13:36

Śliczne maleństwo w pięknym kocyku wesoło mi
Uściski dla Was cmoknięcie cmok

O pralce dla bobasków jeszcze nie słyszałam, ale jak trafię - dam znać Wink
rotfl

BeniaJ - Pon 15 Lip, 2013 17:27

Śliczny kocyk Smile
elka j. - Pon 15 Lip, 2013 22:03

Pod takim kocykiem można śnić tylko piękne kolorowe sny, śliczne maleństwo, gratulacje cool cool
blush - Wto 16 Lip, 2013 22:58

Kocyk jak i niuniuś prześliczny Smile
bela1304 - Śro 31 Lip, 2013 13:15

Śliczny kocyk cool brawo
Frida - Śro 31 Lip, 2013 19:51

Bardzo ładny kocyk i uroczy maluszek.
danfi - Śro 31 Lip, 2013 21:04

Kocyki sliczne, ale przebija je o niebo słodkie maleństwo - niech się dobrze chowa cmoknięcie
alszka - Pią 02 Sie, 2013 03:49

Dziś tak na bardzo szybko, bo późno niewiarygodnie...
Jessi, Elżbieta P., nula, Pysiatom, Haniutka, BeniaJ, elka j., Blush, bela1304, Frida, danfi - kłaniam się pięknie i dziękuję za tyle dobrych słów cmok cmok cmok
danfi - zgadzam się z Tobą w stu procentach - kocyk może i jest ładny, ale to co pod nim jest najwspanialsze na świecie wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Dziś trzy karteczki których potrzebuję, aby je przekazać w ramach podziękowań. Robione na raty, łapiąc w locie wolne chwile. Nie jestem z nich do końca zadowolona, ale niestety na większą finezję nie mam obecnie czasu, a prawdę powiedziawszy, to i weny też nie... hahahihi

Violetta21 - Pią 02 Sie, 2013 09:12

Karteczki są bardzo ładne mi się podobają bye
Jarka - Pią 02 Sie, 2013 10:40

Violetta21 napisał/a:
mi się podobają
uklon cool uklon
Pysiatom - Pią 02 Sie, 2013 18:01

Mnie się karteczki bardzo podobają. brawo brawo brawo
nula - Sob 03 Sie, 2013 07:17

mi sie też bardzo podobają brawo
alszka - Nie 04 Sie, 2013 04:39

Violetta21, Jarka, Pysiatom, nula - dzięki za dobre słowo love love Fajnie, że tu zaglądacie i zostawiacie swój ślad, choć teraz bardzo rzadko tu wpadam...
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

alszka - Wto 03 Gru, 2013 20:08

W końcu udało się wygrzebać wolną chwilę, a wszystko dzięki dziadkom wesoło mi
Więc pora odkurzyć ten wątek...

Za wiele nie zrobiłam, bo moja przeszkadzajka jest bardzo skuteczna. Ale mam do pokazania kilka kartek i jeszcze coś, tym razem coś większego i poważniejszego. Ale o tym następnym razem, bo jeszcze zdjęć nie mam...

No ale wracając do kartek. Oto kilka kwiatowych:

I cała tegoroczna produkcja bożonarodzeniowa. Więcej już nie będzie, ale mam nadzieję, że te, które mam, wystarczą wesoło mi

Pysiatom - Śro 04 Gru, 2013 07:31

Wszystkie kartki są cudne. brawo brawo brawo
Jarka - Śro 04 Gru, 2013 19:06

cool radocha cool radocha cool
Pysiatom napisał/a:
cudne

Ciotka22 - Śro 04 Gru, 2013 22:10

Super kartki brawo
nula - Czw 05 Gru, 2013 08:21

alszka, i tak sporo zdołałaś zrobić wesoło mi
karteczki śliczne brawo
ciekawa jestem tego czegoś większego i poważniejszego hmm

Kamoni - Czw 05 Gru, 2013 08:28

Śliczne i jak dożo brawo brawo brawo
alszka - Pią 06 Gru, 2013 06:51

Pysiatom, Jarka, Ciotka22, nula, Kamoni - pięknie dziękuję, zawsze to miło wiedzieć, że jeszcze komuś oprócz siebie podobają się moje wyczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

nula napisał/a:
ciekawa jestem tego czegoś większego i poważniejszego hmm

nula, obiecuję, że już niedługo pokażę, na dniach. Po prostu muszę zrobić zdjęcia. Jedno podejście już było, ale zdjęcia wyszły tragiczne. Muszę poczekać na lepsze światło... i sen mojego dzieciątka w tym samym czasie hahahihi hahahihi hahahihi

żabka - Pią 06 Gru, 2013 09:05

Kartki śliczne, baaardzo podoba mi się pierwsza kwiatowa, świetny motyw brawo brawo brawo

alszka napisał/a:
Muszę poczekać na lepsze światło... i sen mojego dzieciątka w tym samym czasie
to może być trudne do wykonania wesoło mi ale zżerane przez ciekawość będziemy cierpliwie czekać na zdjęcia zebalek
alszka - Pią 06 Gru, 2013 15:59

żabka - dzięki za komplement cmoknięcie
Co do światła i snu maluszka masz absolutną rację! Chociaż dzisiaj chyba mi się udało. Nie jest to jeszcze mój wymarzony efekt, ale pewnie lepszych zdjęć już nie będzie.
A oto jeden z moich ulubionych bieżników. Zaczęłam go haftować 2 tygodnie przed porodem, skończyłam jakiś tydzień temu... Ale co tam, ogromnie się cieszę, że go wreszcie skończyłam, zwłaszcza że jestem z niego bardzo zadowolona wesoło mi Ba, jestem z niego tak zadowolona, że już następny hardangerek jest na warsztacie wesoło mi
A mój bieżniczek wygląda tak (niestety kolor troszkę przekłamany, w rzeczywistości jest to ładny delikatny fiolet):