Nasze prywatne galerie - Maranta na drutach
maranta - Nie 14 Sty, 2007 08:54
| Violetta21 napisał/a: | | tylko chwilowo ja jestem niefotogeniczna dorwała mnie chyba grypa jelitowa i czuje się koszmarnie |
Ja mam to samo jeśli chodzi o fotogeniczność- skończyłam sweterek z koła ale za skarby się w nim teraz nie pokażę
Grypsko, gorączka, której nie mogę niczym zbić, nos czerwony, kilka nocy nieprzespanych, bo się zwyczajnie duszę od upiornago kaszlu zamiast spać i zapalenie nerek do tego
Przedwczoraj w ogóle komputera nie włączałam, wczoraj dopiero po południu, żeby zrobić galerię naszych ostatnich prac, ale robiłam to w pijackim (czytaj: gorączkowym) widzie
Dziś włączyłam rano, może to oznaka powrotu do zdrowia
Viola życzę zdrówka, kuruj się szybciutko
Violetta21 - Pon 15 Sty, 2007 09:26 Temat postu: Golfik Ania też Ci życzę zdrówka
joana - Wto 16 Sty, 2007 22:57
Aniu, brak mi słów! I golfik i kaszkiecik mhmmm
szyszka - Śro 17 Sty, 2007 12:40
Aniu śliczny ten golfik i kaszkiecik. Podziwiam Was wszystkie..Ja tak nie potrafie..
Ja właśnie mama postój,bo zabrakło mi włóczki na golfik, a co się okazało? W Aniluxie nie ma już takiego koloru na sklepie i trzeba poszukać w magazynie..najprawdopodobniej bedę musiała dobrać inne odcienie.
Pozdrawiam i życzę zdrówka
Beata61 - Śro 17 Sty, 2007 17:41
Aniu, golf i kaszkiet wspaniałe
Violetta21 - Śro 17 Sty, 2007 23:00 Temat postu: Golfik Szyszka też mam problem z wełenką zrobiłam wiekszość swetra i brakło i nie wiem czy jeszcze będzie
PS. Ania sweterek już jest w moim albumie
urszula - Czw 25 Sty, 2007 23:55
PIEKNE ANIU.TO JEST CACKO!!!
Ula_K - Pią 26 Sty, 2007 03:51
Maranta z tego co pamietam to wspominalas ze robisz zielony golfik jak Anusiaczek pokazal swoj bialy i go uporczywie szukalam. Tym bardziej bylam zdziwiona ze znalazlam Twoj sweter z kola a zielonego nadal nie moglam znalezc .Narescie dzisiaj jakims dziwnym sposobem tutaj przywedrowalam zeby ujrzec to cudo. Sweterek tez chcem taki miec zwlaszcza w moim ulubionym kolorze.
Violetta juz na pewno wyzdrowialas i swoj rowniez sliczny zielony golfik skonczylas wiec czekam na Twoje zdjecia.
Dziewczyny
Violetta21 - Pią 26 Sty, 2007 09:53 Temat postu: Golfik Tak Ula już jest ok a zdjęcia sweterka i innych cudów są w moim temacie zapraszam
Grochu - Wto 30 Sty, 2007 09:20
Ania, Viola piękne golfiki Ostatnio nie mam melodii do robótek na drutach
Violetta21 - Wto 30 Sty, 2007 11:23 Temat postu: Golfik Dzięki Asiu a mnie chyba opętały druty bo robię kolejny sweterek
ola1996 - Nie 08 Kwi, 2007 17:34
O, z tej samej włóczki co moje boa i część bolerka
maranta - Pią 04 Maj, 2007 19:14 Temat postu: Moja żarówa Skończyłam kolejne wariactwo
Nie dosyć, że żarówa straszna, to jeszcze przykrótka.
Tylko na tyle starczyło mi włóczki z Lidla- poszło równiuśko 50dag
Żarówa dlatego, że taki kolor mama mi w Lidlu kupiła, kupiła też inny, ale z tamtej będzie sweterek dla niej
Jednak lubię żółty, więc nie narzekam, tak tylko marudzę sobie
magdalena - Pią 04 Maj, 2007 19:19
O raju,ale cudo!!!Boskie to wariactwo
Antonina - Pią 04 Maj, 2007 19:21
Maranta CUDNA tunika- prześliczna. Bardzo mi sie podoba- ta wersja w żółci jest wyjątkowo piękna
Prześlicznie wykonana i świetnie w niej wyglądasz.
Od dawna mi się podoba ta tunika- ale nie mam jakoś chęci na robótki na drutach.
ola1996 - Pią 04 Maj, 2007 19:30
Super
maranta - Pią 04 Maj, 2007 19:35
Dziękuję dziewuszki, miło mi, ze się podoba
| Antonina napisał/a: | | Od dawna mi się podoba ta tunika |
Ja troszkę ją zmodyfikowałam, to wykończenie na dole niezbyt mi się podoba, ale miałam już maluśko włóczki a chciałam choć troszkę optycznie ją wydłużyć, na pełne rzędy by nie starczyło
Poza tym miałam tylko zdjęcie oryginału, bez schematu czy opisu, więc warkocze robiłam na oko. Ten górny, który leci naokoło starałam się zrobić bardzo podobny, wyszło jak wyszło...
Niżej oryginał-
moslamawe - Pią 04 Maj, 2007 19:59
Maranto super
halszka - Pią 04 Maj, 2007 20:09
Maranto
zrobiłaś bajeczne "wariactwo ", i kapitalnie w nim wyglądasz (ja też bardzo lubię żółty kolor)
mazionta - Pią 04 Maj, 2007 20:33
Sama bym takie cudo zrobiła, no może w trochę mniej krzykliwym kolorze:)
Ale Ty maranto wyglądasz bombowo
A ktoś ma może łopatologiczny opis tego wdzianka??
alienor - Pią 04 Maj, 2007 20:41
bardzo elegancka i dopracowana w każdym szczególe ,
Poranna - Pią 04 Maj, 2007 21:01
Maranta, super wariactwo i kolor śliczny!!!
Bardzo mi się takie rzeczy podobają, czy to się robi naokoło? od góry czy od dołu? przepraszam za głupie pytania, ale ja prócz clapotisa nic innego jeszcze nie zrobiłam na drutach a chciałabym ... dołączam się do pytania/prośby mazionty - może jakiś kursik robienia takiego cudeńka? plisss...
barbara 1 - Pią 04 Maj, 2007 21:34
Ania jakie to śliczne Ty jak już coś zrobisz to gały wychodzą z orbit A żółty też bardzo lubię
agniechak - Pią 04 Maj, 2007 21:45
Dla mnie - bomba !!! Włąśnie ten kolorek bardzo pasuje do tego fasonu. Po prostu - PIĘKNY
Pewnie kosztował dużo pracy.
Jasieńka - Pią 04 Maj, 2007 21:50
piękny sweterek super ten wzór i to wykonanie poprostu pięknie
|
|
|