Nasze prace - chwalimy się - Maranta i decu od "a" do...... się zobaczy ;)
maranta - Pią 11 Sie, 2006 07:53
| Anna B. napisał/a: | | W kazdym razie niezły duecik! |
To jest zwykły artystyczny bałagan
Dziękuję za pochwały, ten maluch n a w e t mnie się podoba
Ania Frania - Nie 13 Sie, 2006 21:11
Śliczny ten kufereczek- taki dopracowany!!!! Rozumiem, że to tylko przerwa w temacie świątecznym
maranta - Nie 13 Sie, 2006 22:40
| Ania Frania napisał/a: | | Rozumiem, że to tylko przerwa w temacie świątecznym |
A jakby inaczej
Dzwoneczek poniżej jeszcze nie całkiem skończony, dziś mi migrena w paradę wlazła i tylko frywolnie gwiazdkowałam leżąc w wyrku
-----------------------
Aniu, kiedy pochwalisz się nam swoimi pracami
maranta - Czw 17 Sie, 2006 19:53
Deseczka pod kalendarz-
Poradźcie co lepiej czy wywiercić w tym dziurkę czy cosik z tyłu wykombinować do zawieszania?
I tym sposobem wykończyłam tego kraka jednoskładnikowego, wcześniej skończył się Medium, został jeszcze ciutek Sottile'a a po nim dłuuuugo będzie post od decu
kuela - Pią 18 Sie, 2006 12:28
Aniu przybij lub przyklej zawieszkę do obrazków
karmelek - Pią 18 Sie, 2006 12:37
szkoda dziurawić taką ładna deseczkę wykombinuj coś innego
maranta - Pią 18 Sie, 2006 12:47
| karmelek napisał/a: | | szkoda dziurawić taką ładna deseczkę |
... która na tej fotce sterczy majestatycznie niczym jakiś nagrobek
Mam nadzieję, ze jak na niej jakiś kalendarz zawiśnie to troszkę zmieni ten dziwny klimat
Teraz ją lakieruję a na koniec jakąś zawieszkę od tyłu przykleję, nie bedę jej torturować dziurawieniem
karmelek - Pią 18 Sie, 2006 21:26
| Cytat: | | niczym jakiś nagrobek |
iii.... to tylko kształt taki trochę nie tego....
NA PEWNO z kalendarzem będzie wyglądać super!
maranta - Pon 21 Sie, 2006 22:13
Zobaczyłam, że na dnie słoiczka z krakiem troszkę jeszcze się go zebrało...
Z bidą starczyło mi go na coś takiego
Anna B. - Wto 22 Sie, 2006 14:16
Śliczne serducho!
Ja też wczoraj swoje kraki -pokraki wyciągnęłam. Zobaczymy, czym to się skończy.
Bećka - Wto 22 Sie, 2006 21:42
Miło widzieć Aniu że się lepiej czujesz
efekty też odrazu są zauważalne
netka - Śro 23 Sie, 2006 11:30
Jejku, jakie śliczne te rzeczy!
Chyba sama spróbuję tego decu-cośtam.
maranta - Śro 23 Sie, 2006 11:47
Dziękuję za pochwały
| Anna B. napisał/a: | | Ja też wczoraj swoje kraki -pokraki wyciągnęłam. Zobaczymy, czym to się skończy. |
Jak skończysz, to koniecznie pokaż co wykrakałaś
| Bećka napisał/a: | | Miło widzieć Aniu że się lepiej czujesz |
Niestety nie do końca to prawda z tym lepiej, ale zaczynam się trochę przyzwyczajać nawet do kręćków w głowie (widać taka moja uroda) a robótki pozwalają się oderwać od chorób i myśli o chorobach i o innych głupich problemach
Anna B. - Śro 23 Sie, 2006 18:52
maranto, już się pochwaliłam tutaj:
http://goscikowo.multiply.com/photos/photo/9/71
Jak jeszcze sfocę resztę, to napiszę w swoim watku.
maranta - Śro 23 Sie, 2006 19:03
Łoj, biedny chustecznik po przejściach no ale ostatecznie wyszedł na cacy
Grochu - Pią 08 Wrz, 2006 19:21
Ale mam zaległości w oglądaniu! Maranto robisz coraz ładniejsze pace
ara - Wto 12 Wrz, 2006 12:42
obejrzałam wszystkie prace każda coraz lepsza (chyba z wszystkim tak jest ze im dalej w las tym ładniej)
maranta - Pią 15 Wrz, 2006 15:16
Nie wytrzymałam, zawroty, zawrotami a przygotowana tarcza zegarowa i serwetkowe koniki leżały i kusiły.
Więc od dwóch dni, w ramach odstresowania siedzę na dywanie koło malutkiego stoliczka, tak żebym nie musiała się schylać i... tworzę.
Jak się zmęczyłam, to wzięłam- gazetę, klej, podstawkę z kapniętymi farbkami i przedmioty przeznaczone do oklejenia i pocieniowania- do wyrka i tak pół leżąc pół siedząc kończyłam.
Hi coś mi się chyba nie tylko we łbie pokręciło ale i w nosie przez to choróbsko, bo lakier poliuretanowy zaczął mi... pachnieć serio, tak jak mi śmierdział tak teraz pachnie (a jedzenie wręcz przeciwnie...)
Co wymodziłam-
jeden zegar skończony, drugi prawie.
Ten drugi to kawałek deseczki kwadratowej od Ani z Tokmiru, w środku tata wywiercił dziurkę, od tyłu po bokach dokleiłam listewki coby mechanizm był ukryty a zegar do ściany przylegał
Teraz już mogę moje dwa ptaszkowe zegarki zastąpić dwoma konikowymi
Pierwszy
i drugi
Dodatkowo mój malutki kufereczek zyskał dwójkę kumpli. Właśnie to stanowiło dodatkowy bodziec do działania, jeden kuferek moja mama potrzebowała "na już" na prezent
Oba nowe kuferki są prawie takie same, no prawie...
ara - Pią 15 Wrz, 2006 17:48
akurat zajrzałam a tu tyle nowości od kiedy mam smierdziela Domaluxa to poliuretan Dulux tez mi pachnie
Madzia - Pią 15 Wrz, 2006 18:23
Anulko, ależ cuda!!!!!!!!!!!!
Bećka - Pią 15 Wrz, 2006 19:23
Jesteś niemożliwa kobieto
renata - Pią 15 Wrz, 2006 21:09
Ale to ladne!!!
kuela - Sob 16 Wrz, 2006 13:01
I tak trzymaj Aniu nie poddawaj się!
Prace bardzo ładne
Ania Frania - Sob 16 Wrz, 2006 16:15
- to ja już zacznę pakować nastepną porcje przedmiotów do ozdabiania!!!!!!! Śliczne te Twoje prace- ostatnio też " walczyłam" z tymi konikami ( po raz kolejny) i twierdzę że Twoje wyszły dużo lepiej !!!!!!! Ciekawe bo ten wzór widziałam już na tak wielu różnych pracach- a u wszystkich wygląda inaczej...
Pozdrawiam
maranta - Sob 16 Wrz, 2006 17:43
| Ania Frania napisał/a: | | to ja już zacznę pakować nastepną porcje przedmiotów do ozdabiania!!!!!!! |
Ojjjjjj, no i co ja mam powiedzieć... Jesteś kochana :usciski: :calusek:
Czuję się rozpieszczana bardzo, dziękuję, jednak już mi i tak bardzo dużo dałaś...
| Ania Frania napisał/a: | | " walczyłam" z tymi konikami ( po raz kolejny) i twierdzę że Twoje wyszły dużo lepiej !!!!!!! |
Jeżeli mówisz o tej szkatułce- http://i90.photobucket.co...udelka/kon2.jpg , to jest śliczna
Koniki wpadły mi na myśl przypadkiem jako trzeci wariant i okazało się, że ostateczny
|
|
|