To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - PRACE MORDKI (Moniki)

Mao - Pią 01 Gru, 2006 09:51

Monia zdrowiej nam ,zdrowiej cmoknięcie na pewno wszystko będzie dobrze , nie myśl o złych rzeczach bye
Violetta21 - Pią 01 Gru, 2006 10:09
Temat postu: PRACE MORDKI (Moniki)
Moniczka głowa do góry wszystko bedzie ok cmok i już widzę tą stertę wydzierganych ciuszków cool
maranta - Pią 01 Gru, 2006 10:26

Moniczka, dużo zdrówka, wypoczywaj i myśl o nowych robótkach cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
magnolia - Pią 01 Gru, 2006 10:46

Mordka zdrowiej ,odpoczywaj i wracaj szybciutko do zdrowka i do nas ,a nie zapomnij ze dzierganie to przyjemnosc relaksujaca love love love love kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie idę na imprezę
magdalena - Pią 01 Gru, 2006 10:50

Moniko dużo zdrówka Ci życzymy. kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
kasiamwz - Pią 01 Gru, 2006 11:29

Mordka, zdrowiej i odpoczywaj kwiatek dla ciebie
Mnie czeka to samo co ciebie tylko jak skończę karmić mojego bobasa
cmoknięcie

ciaachoo - Pią 01 Gru, 2006 11:42

kochana Mordko cmoknięcie cmoknięcie odpoczywaj i wracaj szybko do zdrowia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie ,pozdrawiam Cie serdecznie glaszcze
Madzia - Pią 01 Gru, 2006 18:03

Mordeczka odpoczywaj, zdrowiej i wracaj!!!!!!! love
Hala72 - Pią 01 Gru, 2006 18:55

cmok cmok cmok wracaj szybko do zdrówka,będzie ok cool kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Pią 01 Gru, 2006 19:39

Monika wracaj do nas szybko, zdrowa i wesoła bye
mordka - Pią 01 Gru, 2006 20:43

Jesteście kochaniutkie! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Korzystam z Waszych rad i leżę i ile mogę to szydełkuję, trochę tu zaglądam ale tylko chwilkę bo długo nie mogę się męczyć i siedzieć najlepiej jest jak leżę. Szydełkuję aniołki teraz (jeden już ukrochmalony się suszy-zrobiony jeszcze przed zabiegiem) jak będzie w całości to się pochwalę, na razie dziękuję za słowa otuchy i czekam na zdjęcie szewków (10 szwów mam w sumie) prawdopodobnie goi sie dobrze więc jestem cały czas dobrych myśli, a sam zabieg jest bezbolesny - najgorsze jest znieczulenie - potem to już pikuś)

kasiamwz napisał/a:
Mordka, zdrowiej i odpoczywaj kwiatek dla ciebie
Mnie czeka to samo co ciebie tylko jak skończę karmić mojego bobasa
cmoknięcie
Cieszę się że nie jestem z tym sama i ciesze sie ze w końcu sie na to zdecydowałam bo myślałam juz o tym 2-4 lata az w końcu do tej myśli dojrzałam. cmoknięcie
moslamawe - Pią 01 Gru, 2006 23:51

wracaj szybciutko do zdrowia cmoknięcie
beniaka - Sob 02 Gru, 2006 09:03

No zdrowiej nam szybciutko Moniczko, my poczekamy życząc Ci dużo zdrówka cmok
Lacrima - Sob 02 Gru, 2006 09:50

mordka, spoko będzie ok ja walcze z tym tałatajstwem od 17 lat wtedy po raz pierwszy usunieto mi 4 z pleców jak musiałam usuwać kolejny z przodu z miejsca pod ramiaczkiem stanika to chirurg miał skalpel nawet w zębach mord w oczach i od reki chciał ciachnąć 20 innych. Dla rozluzienia atmosfery powiem że zakupiłam sobie pas sauna solotion i po może 6 załozeniach godzinnych jeden co była spory na brzuchu mi odpadł poprostu tak jakby sie skurczył i juz go nie ma . Wpadłam w taka panike że pas ma teraz mąż on ma nadwage nie ja. Poproś odrazu o dobrą maść na blizny bo ja niestety mam ciało które sie nie goi i potem mam blizny dlatego nie dałam się lekarzowi wycinam tylko to co muszę. Jeszcze raz trzymaj sie cieplutko.

LadyKingfisherg - Sob 02 Gru, 2006 10:31

Monisia,zycze duzo pogody ducha i wiary ze wszystko bedzie dobrze,odpoczywaj i wracaj do nas szybciutenko z tymi aniolkami love cmoknięcie cmoknięcie
Anusiaczek - Sob 02 Gru, 2006 13:56

Szybciutko wracaj do zdrowia cmoknięcie
Halkuk - Sob 02 Gru, 2006 17:18

Moniko wracaj szybciutko do zdrowia kwiatek dla ciebie
Całe szczęście jesteś w domu , tam najszybciej człowiek dochodzi do siebie Wink , sama jestem dziś po nocy w szpitalu zakaźnym i powiem tylko że była to upiorna noc Sad.
Trzymaj sie cieplutko i zdrowiej nam szybciutko .

mordka - Sob 02 Gru, 2006 19:04

Mam teraz tyle czasu że normalnie macham szydełkiem jak nigdy, jak położę synka spać to wrzucę fotki swojej choineczki i aniołka szydełkowego oraz ubranka na szampana (zrobiłam coś na wzór siatki takiej jak są w kabaretkach ale wyszło super).

Dzięki dziewczyny cmoknięcie raz jeszcze nie poddaje się i coraz bardziej brykam i wykorzystuje wolny czas na szydełko czego efektem będą fotki jakie po 20 postaram się wstawić.

mordka - Sob 02 Gru, 2006 21:07

No to jak obiecałam to się chwalę...

Ubranko na szampana wielorazowego użytku absolutnie mojego pomysłu:

Aniołek ok 35 cm wysokości:

Choinka ok 15 cm wysokości:

magdalena - Sob 02 Gru, 2006 21:22

Piękne i powalające z nóg!!! cool brawo
Mamutka - Sob 02 Gru, 2006 22:18

Monika , aniołek jest fantastyczny , choinka też . Same cuda brawo brawo
moslamawe - Nie 03 Gru, 2006 07:03

Monika gały super
Halkuk - Nie 03 Gru, 2006 11:12