To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Eve

Halkuk - Wto 28 Lis, 2006 12:18

Eve, wspaniałe prace ! cool brawo radocha
Anusiaczek - Wto 28 Lis, 2006 12:34

Eve wszystkie prace piękne bardzo!!!!!! brawo
A spódniczka z elementów to juz w ogóle cudo cool

Grochu - Wto 28 Lis, 2006 14:01

szczęka Eve pięknie! Spódniczka VS ekstra. Moja nadal czeka na podszewkę hmm
Ula_K - Wto 28 Lis, 2006 14:02

Eve sliczne prace cool brawo brawo brawo
Eve - Wto 28 Lis, 2006 14:51

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Dziękuję dziewczyny.
Po takich pochwałach i zachwytach aż wyciągnęłam z pudła ażurkową torebkę i będę coś kombinować (wcześniej nie wychodziła).

Pozdrawiam bye

Krakowianka - Wto 28 Lis, 2006 15:34

Eve podziwiam spódniczki przepiękne, super uklon
mam ptyanko w związku z VS krótka ?? czy Ty ją zaczęłaś robić od 2 schematu??? puknąć się

Eve - Wto 28 Lis, 2006 16:05

Krakowianka napisał/a:
Eve podziwiam spódniczki przepiękne, super uklon
mam ptyanko w związku z VS krótka ?? czy Ty ją zaczęłaś robić od 2 schematu??? puknąć się

Nie. Robiłam ją od początku, tylko ze z cienkiej nici MAXI i szydełkiem chyba nr 2, dlatego taka krótka wyszła (nie przedłużałam ostatniego motywu, bo nie wiedziałam wtedy jeszcze jak). Na górze ma długi ściągacz, bo by wyszła jeszcze krótsza.

Hala72 - Wto 28 Lis, 2006 16:12

gały gały gały gały gały gały gały gały gały śliczności
Mao - Wto 28 Lis, 2006 17:03

Ja również gratuluję pięknej kolekcji cool cool cool brawo brawo brawo
Madzia - Wto 28 Lis, 2006 17:11

Eve same cudowności!!!!!!! A spódniczka z elementów mistrzostwo !!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
LadyKingfisherg - Wto 28 Lis, 2006 18:02

lo matko swietna szczęka ale pieknosci, Eve spodnica z elementow jest boska no i spodnice VS pieknieja w oczach na Tobie brawo brawo brawo
karmelek - Śro 29 Lis, 2006 12:58

po prostu SUPER !!! cool cool cool cool cool
moslamawe - Śro 29 Lis, 2006 20:05

Eva cool radocha
pika15 - Czw 30 Lis, 2006 09:45

Eve, super wszystkie spódniczki są śliczne brawo brawo brawo
Krakowianka - Czw 30 Lis, 2006 17:25

No tak cienka nić a ja mam zrobić krótką z Sonaty i nie bardzo wim jak sie zabrać do niej ??? puknąć się
czy wykluczyć ew. jakieś rzędy ,czy zacząć od 2-go schmatu?? pewno będzie metoda prób i błędów hahahihi

Beata61 - Czw 30 Lis, 2006 20:28

Eve, prace wspaniałe i takie staranne. brawo
Eve - Pią 01 Gru, 2006 12:40

Krakowianka napisał/a:
No tak cienka nić a ja mam zrobić krótką z Sonaty i nie bardzo wim jak sie zabrać do niej ??? puknąć się
czy wykluczyć ew. jakieś rzędy ,czy zacząć od 2-go schmatu?? pewno będzie metoda prób i błędów hahahihi

Prawdę mówiąc nigdy nie robiłam z Sonaty, więc nie wiem jak wychodzi. Embarassed
Może ktoś z większym doświadczeniem pomoże, bo ja jestem dopiero i też robie metodą prób i błędów. Zazwyczaj wielu prób...

A jak krótka ma być ta spódniczką. Moja na górze ma długi ściągać, więc może akurat bez ściągacza będzie odpowiedniej długości?

Eve - Sob 09 Gru, 2006 13:00

Sweter z koła wg przepisu Basi. Naprawdę robi się go ekspresowo - mi to zajęło niecały tydzień.

Chciałam bardzo bardzo podziękować Basi, za wszystkie rady i wskazówki kwiatek dla ciebie
Pozdrawiam

Mao - Sob 09 Gru, 2006 13:19

Na prawdę rewelacyjny ten sweter cool cool cool Mam na niego coraz większą ochotę ooooo Muszę sobie też coś takiego wyczarować zebalek
maranta - Sob 09 Gru, 2006 13:33

Przepiękny cool cool cool
Madzia - Sob 09 Gru, 2006 13:49

Eve rewelacja sweterek!!!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo
Krakowianka - Sob 09 Gru, 2006 13:57

EVE sweterek wyszedł super !!! brawo brawo brawo
świetnie w nim wyglądasz cool
atak na marginesie spódniczka zrobiona ma dł 50 i już " poszła" sobie do właścicielki zdjęcia niestety nie ma?? bye bye powiem tylko że fajnie wygląda i jestem zadowolona z tej robótki hurrraaa

barbara 1 - Sob 09 Gru, 2006 15:24

Eve sweterek wyszedł ślicznie,normalnie bosko brawo
Nie dziekuj,nie ma za co.Zawsze służe pomocą.A tak na marginesie,to pisałam,że robi się szybciutko,mimo samych słupków.Kto następny?

alienor - Sob 09 Gru, 2006 17:46

Eve cudo , wyglądasz w nim wspaniale cool , jest bardzo elegancki brawo , z czego go zrobiłaś , podoba mi sie ta włóczka , we wtorek jadę na zakupy więc kto wie może też się pokuszę.
Violetta21 - Sob 09 Gru, 2006 17:51
Temat postu: Eve też się chwali :)
Eve piękny wyszedł ten sweterek cool brawo