Galerie prac użytkowników forum - Prace Susan...
Jola_1976 - Sob 03 Sty, 2009 14:34
Susan, mam wieeeelką prośbę : czy masz jeszcze w swoich zbiorach schemat do "Majowego słońca" Mehoffera . Jeśli tak - podaj mi na adres jolkow@interia.eu lub tu na forum. Będę wdzięczna. Pozdrawiam.
Susan - Sob 10 Sty, 2009 23:18
Jolu poszło na Twój email. Daj znac czy doszło bo wysyłałam z przygodami
wiesia_33 - Nie 11 Sty, 2009 01:54
Same śliczności TU widzę
Susan - Czw 24 Gru, 2009 22:43
Witam.
Odgrzebałam swój wątek Ponieważ dziś jest Wigilia spieszę Wszystkim złożyc najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń, a szczególnie tych robotkowych
Jak pewnie wiecie Aploch ogłosiła choinkowy sal, konkurs w którym trzeba było wyszyc choinkę wg wzoru przeslanego emailem. Następnie dowolnie go przerobic na wlasną modłę i zamieścic na blogu: http://choinkowysal2009.blogspot.com/ Od wczorajszego wieczora mozna już oddawac głosy, jeden raz dziennie na swojego (jednego) faworyta. Faworyt może się zmieniac (bądz nie) kazdego dnia Zapraszam do glosowania
Moją choinkę mozna pooglądac na moim blogu ponieważ fotosik sie był zbiesił i nie dodaje zdjęc
Jeśli komuś przypadnie do gustu moja choinka i będzie chcial oddac na nią swój głos bedzie mi bardzo miło Dziękuję...
buziaczek - Sob 26 Gru, 2009 12:58
bardzo ładna choinka
Susan - Czw 22 Mar, 2012 23:02
Ojojojoj Podglądam Was regularnie, ale wieki nic tu nie zamieszczałam. Nie są to wszystkie zaleglości jakich narobiłam, ale postaram się systematycznie uzupełniać. Muszę zrobić porządek w swoich zdjęciach. Założyć jak człowiek album na Picassie bo Fotosik jest męczący. No i wreszcie zacząć obrabiać te zdjęcia jak należy. Postanowiłam, że w wakacje pofotografuję wszystkie moje dzierganki w nowych sceneriach. Może w Kju*? Kto wie...
Wielkanocne Kroliki
Alfons Mucha "Cztery Pory Roku"
Bożonarodzeniowy wianek
Zakochane Koty
SAL-owo jesienny liść. Jeszcze niezagospodarowany
I wprawka szydełkowa. Walentynkowe serce
To nie wszystko. Reszta wala sie gdzieś w odmętach dysków. Oj galernicza praca te cale porządki...
Pozdrawiam Was Kochani serdecznie! Jesteście dla mnie niewyczerpalnym źródłem inspiracji. Jak na zewnątrz szaro, buro i ponuro wystarczy wejść " na Maranciaków" i od razu życie nabiera barw
*Kju- zdrobnienie od Kew Gardens, czyli mój własny kawałek Raju.
Violetta21 - Czw 22 Mar, 2012 23:21
cudne są te hafty i serduszko piękne
Jarka - Pią 23 Mar, 2012 06:05
Hafciki są urocze , serduszko świetne , a masz na nie schemacik ?
Susan - Pią 23 Mar, 2012 09:01
Dziękuję dziewczyny! Jarka mam schemat, jak tylko będę mieć trochę oddechu wieczorkiem to prześlę na Twój email
lamika88 - Pią 23 Mar, 2012 15:45
Prześliczne hafty i fantastyczne serduszko
katrinka - Pią 23 Mar, 2012 17:52
Piekne hafty
Susan - Pią 23 Mar, 2012 22:12
Violetta21, Jarka, lamika88, katrinka, Anle, dziekuje Wam bardzo!
Jarka wzorek poleciał, daj znać czy dostałaś
Jarka - Pią 23 Mar, 2012 23:04
Dzięki dostałam
konesereczka - Sob 09 Mar, 2013 12:50
cudowne prace!
|
|
|