Nasze spotkania - Poznan
nula - Pon 15 Sie, 2011 13:59
Ale super fotki !!!
Haniutka - buziaki dla Ciebie
aiszka4, Paddington, a możecie podać skąd konkretnie będziecie zamawiać te koraliki ?
Może bym coś wzięła - chociaż sama nie wiem czy jest sens oglądać - na dużo nie mogę sobie pozwolić - a mało to nie wiadomo na co się zdecydować
Ale zobaczyć mogę - co mi tam
Paddington, ale świetnego węża wyhodowałaś !!!
weraph - Pon 15 Sie, 2011 16:09
Dziewczyny jak zamawiacie to zgłoscie się do mnie po kupon znizkowy na dychę:) Zaraz powysyłam obiecanki, kurcze wczoraj mnie znalazłam czasu.
izetta, Jak męczy cię wąż to umówmy się indywidualnie - daj znac kiedy ci pasuje na PW. Wzór na motyla zaraz podeślę.
izetta - Pon 15 Sie, 2011 19:19
byłam na wyprawie motocyklowej, więc dopiero teraz zaglądam.
Weroniko nie spieszy się na razie muszę opanować frywolitki, wąż musi nabrać "mocy prawnej" zaraz sprawdzę pocztę, czy motylek "doleciał" bo mam ambitny plan go dzisiaj lub jutro zrobić
doleciał rany ale on skomplikowany! ale co tam, jutro go zaczynam
nula - Pon 15 Sie, 2011 19:34
izetta, następne spotkanie będzie na pewno w połowie września ( 10 albo 17. 09) - dokładnie ustalimy jak wróci żabka
izetta - Pon 15 Sie, 2011 19:59
pewnie że poczekam ale 17 nie mogę, bo idę na wesele. wolałabym 18
Paddington - Pon 15 Sie, 2011 21:00
weraph, oczywiście, że zgłosimy się po kupon I wpiszę ciebie jako polecającego tak jak rozmawiałyśmy.
W moim koszyku aiszko teżjest suż sporo i muszę coś wyselekcjonować. Rzecz w tym, że dopiero rozgryzam te koraliki toho i te drugie. Przepatruję kolory, odcienie, możliwości (srebrne w środku, złote w środku, matowe itd...) Zastanawiam się jakie większe domówić żeby pasowały do węży bardziej zaawansowanych... normalnie odkryłam nowy świat i wciągnęło mnie.
Ściskam mocno i chciałabym finalizować zamówienie w tym tygodniu.
Nuleczko będziemy pewnie zamawiać w sklepie polecanym przez Weronikę http://beading.pl/
weraph - Pon 15 Sie, 2011 22:29
Paddington, Ze swoich obserwacji mogę dodac, ze koraliki matowe, nieprzejrzyste i transparentne są mniej równe od tych z kolorowym lub srebrzonym/złoconym srodkiem. Nie wiem jak to się ma do metalików, bo ich jeszcze nie zamawiałam.
Do "zaawansowanych koralikowo" węzy polecam 8/0 dla 11/0 ew. 6/0 - ale 6/0 sa wg. mnie troche za duze. W tej bransoletce są uzyte 8/0 przy 11/0 - tak dla przykładu.
Pamiętajcie o macie;) mata do rękodzieła usprawnia nawlekanie o 200%.
nula - Pon 15 Sie, 2011 23:58
Dziewczynki - dajcie proszę znać komu i do kiedy przesłać zamówienie koralikowe ? - jeżeli oczywiście mogę się dołączyć
Kurcze, aż jestem chora od tego oglądania - nie wiem jak to zrobię , ale coś na pewno wybiorę
| aiszka4 napisał/a: | | W moim koralikowym koszyku jest już stówka, ale tyle na raz nie zamówię. Muszę dokonać selekcji |
ja mam dokładnie tak samo - a właśnie teraz ta selekcja jest najgorsza
woalka - Wto 16 Sie, 2011 08:37
Dopiero teraz dotarłam do netu.
Postaram się później wrzucić fotki.
Jestem niewyobrażalnie szczęśliwa, że przez chwilę mogłam być wśród Was.
I czułam się zupełnie na swoim miejscu!
Jak się 32,5 roku mieszka w Luboniu, a potem 4 lata w Gdańsku, to chyba nie można czuć się gdańszczanką...
Ciekawe, czy karmelek ma podobnie jak ja? Mam ogromną nadzieję, że jeszcze w tym roku uda nam się przedyskutować to osobiście. Najlepiej w Poznaniu
Dziękuję i do zobaczenia!
żabka - Wto 16 Sie, 2011 09:00
Och jak ja wam zazdroszczę spotkania, chociaż fotki sobie pooglądałam.
Na szczęście wrzesień coraz bliżej i żeby nie było, od razu podaje iż zajęcia zaczynam weekendem 17-18 września. Więc jeśli nie sprawiło by to nikomu kłopotu aby spotkanie odbyło się 10 września to ja z wielką przyjemnością się na nim stawię i zabiorę co będę mogła i co dam radę udźwignąć
karmelek - Wto 16 Sie, 2011 10:07
żabka napisała:
| Cytat: | | Och jak ja wam zazdroszczę spotkania, chociaż fotki sobie pooglądałam |
o matko , ja też.... cały czwartek i pół piątku przepłakałam, gdy się okazało, że nie będę na spotkaniu normalnie jak dziecko
woalka kiedyś na pewno się spotkamy
hmm... po prawie 6 latach od zmiany zamieszkania nie czuję, że już "przyrosłam" do tego miejsca.
izetta - Wto 16 Sie, 2011 11:45
to ja na 10 piszę się jak najbardziej. postaram się zaciągnąć tę moją koleżankę.
znalazłam takie "cosie" z frywolitek http://translate.google.p...bjects/3737.asp
najrózniejsze wzory
Paddington - Wto 16 Sie, 2011 13:23
weraph, dziękuję za rady- jesteś moim MISTRZEM WĘŻY i traktuję Ciebie jak wyrocznię. Takiej właśnie wielkości koraliki kupię
Doczekać się nie mogę.
nula, oczywiście, że możesz się dołączyc. Ja co prawda nie mam doświadczenia w kupowaniu w necie bo nigdy tego nie robiłam ale postaram się. Musimy tylko umówić sie jak to z odbiorem robimy i w ogóle- powiedzcie jak wy to najlepiej rozwiązujecie to ja nie będę wyważać już otwartych drzwi.
Całuję
PS. Ach no i mi też pasuje 10.09
nula - Śro 17 Sie, 2011 00:36
Paddington, to moje zamówienie mam podesłać do Ciebie ?
mam gotowe jakby co (rodzina przez tydzień co najmniej będzie bez obiadów, ale co mi tam - mi też się coś od życia należy, nie ? )
I tylko Ci jeszcze powiem, że dzisiaj kupiłam papier ryżowy na Twoje słoiczki, więc mogę pomału zaczynać
A odnośnie spotkania to może ustalmy od razu ten termin na 10.09 ?
Niech w końcu żabka będzie mogła być !!!!!
izetta - a to już znalazłaś ?
http://www.e.n.e.btinternet.co.uk/
tu też mnóstwo wzorów
Paddington - Śro 17 Sie, 2011 06:53
myślę, że zamówienie to do mnie
I jeszcze Agnieszki zamówienie, ja zdecyduję się ostatecznie i będziemy zamawiać.
Powiedzcie mi jak to zawsze robicie- zamawiam przykładowo ja- przychodzi wszystko do mnie i co- rozdaje i rozliczamy się 10.09 czy wcześniej jakoś chcecie się spotkać żeby odebrać towar? Ja się dostosuję.
Ściskam mocno,
ACH i jeszcze Weraph powiedz w którym momencie zgłosić się po to 10 zl bonusu- jak się zaloguję, zcy jak już zamówię?
Miłego dnia wszystkim
weraph - Śro 17 Sie, 2011 09:36
Paddington, wyslę ci kod zaraz mejlem, wpisujesz go przy składaniu zamowienia - znaczy po kliknieciu zamawiam chyba, jest okienko wpisz kod.
Mam nadzieję ze przy rejestracji podałas mojego mejla;)
Paddington - Śro 17 Sie, 2011 10:07
jeszcze się nie zarejestrowałam, ale oczywiście podam maila Twojego- mam nadzieję, że docenią CIebie w tym sklepie bo jak nikt robisz im reklamę swoimi pracami
Aiszka zamawiamy dziś?
Nula podeślij zamówienie
Ja na 10.09 zapisuję się z radością i masz rację Nulka, niech żaba w końcu ma szansę na spotkanie z nami W końcu pochwali się dziełami, poopowiada Będzie cudownie
alszka - Śro 17 Sie, 2011 10:10
Ech dziewczyny... Zazdroszczę Wam tego spotkania... Patrząc na zdjęcia, widzę, że było fantastycznie - i robótkowo i pewnie pysznie No, ale cóż, nie zawsze można być obecnym. Mam za to ogromną nadzieję, że dotrę na następne.
Paddington - a złożyłaś już zamówienie? I czy mogę się jeszcze dołączyć? Jeśli tak, to podesłałabym Ci moje zamówienie wieczorem. Rozumiem, że zamawiamy z beading.com.pl czy może z jakiegoś innego sklepu?
Paddington - Śro 17 Sie, 2011 10:15
UWAGA informacja z beading:
Szanowni Klienci!
W związku z urlopem informujemy, że w dniach 16-19 sierpnia
nie będziemy realizować zamówień!
Zamówienia złożone w terminie od 13 do 21 sierpnia będą przyjęte, ale ich realizacja i wysyłka rozpocznie się od poniedziałku 22 sierpnia wg daty zaksięgowania wpłat.
Za utrudnienia przepraszamy!
W związku z tym nie ma pośpiechu bo i tak nie przyślą nam tak jak mi się marzyło- jak najszybciej ... w pt/sobotę finalizacja będzie chyba ok co Wy na to?jest jeszcze czas na przeglądanie koszyka i zastanawianie się czy macie wszystko
Weraph podałam twój majliczek jako polecającego
Buziaki
izetta - Śro 17 Sie, 2011 11:05
weroniko! właśnie obejrzałam twoja stronkę z dziełami sztuki, sa przepiękne. najbardziej spodobała mi sie ta potrójna branzoletka. nauczysz mnie taka robic?
woalka - Śro 17 Sie, 2011 11:07
| izetta napisał/a: | | właśnie obejrzałam twoja stronkę z dziełami sztuki |
Dla mnie nawet stronka sama w sobie jest dziełem sztuki!
nula - Śro 17 Sie, 2011 14:05
| Paddington napisał/a: | | jeszcze czas na przeglądanie koszyka i zastanawianie się czy macie wszystko |
he,he,he - dobre !!!
Ja to bym jeszcze dużo chciała - a i tak wybrałam więcej niż mogę sobie w chwili obecnej pozwolić ........
To jeszcze w takim razie ze spokojem sobie poprzeglądam i jutro Ci prześlę gotowe zamówienie.
No i tak, zamawiasz jako Ty a potem dzielisz towar według poszczególnych list.
Jak dostaniesz maila z potwierdzeniem zamówienia i kwotą do zapłaty to napisz koniecznie czy Ci przelać pieniążki ! Nie wiem czy jesteś w stanie wyłożyć za nas wszystkie ?
(u mnie w tej chwili jest ok. 70 zł i nie wiem czy będę w stanie jeszcze coś wyrzucić ! )
A i doczytałam się , że zamówienie na kwotę powyżej 200 zł sklep wysyła na swój koszt - pod warunkiem, że waga nie przekracza w sumie 2 kg.
Myślę, że 200 zł uzbieramy, tylko nie wiem jak z tą wagą ? ale wydaje mi się, że 2 kg to już jest bardzo dużo.
aiszka4 - Śro 17 Sie, 2011 16:46
| nula napisał/a: |
Myślę, że 200 zł uzbieramy, tylko nie wiem jak z tą wagą ? ale wydaje mi się, że 2 kg to już jest bardzo dużo.  |
Za stówkę uzbierałam niewiele ponad 30dkg, więc chyba zmieścimy się w 2kg
Ale doczytałam, że wysyłka dopiero od przyszłego poniedziałku wg kolejności wpłat
nula - Śro 17 Sie, 2011 16:58
| aiszka4 napisał/a: | | Za stówkę uzbierałam niewiele ponad 30dkg, więc chyba zmieścimy się w 2kg |
no tak właśnie myślałam, że spokojnie się zmieścimy
| aiszka4 napisał/a: | | wysyłka dopiero od przyszłego poniedziałku wg kolejności wpłat |
no właśnie - a łapki swędzą, oj swędzą ale nic nie poradzimy - trzeba cierpliwie poczekać
aiszka4 - Śro 17 Sie, 2011 17:17
Wysłałaś już zamówienie do Misiaczka?
|
|
|