Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
karmelek - Nie 13 Gru, 2009 11:49
nula Twoje prace są jak zawsze rewelacyjne!!! Ale Japonka powala dbałością o szczegóły, fryzura, pas (Jak on się nazywa? Obi?) i na koniec wachlarz. No majstersztyk po prostu....
7Kasiulek7 - Nie 13 Gru, 2009 12:00
nula, śliczne prace
agus2003 - Nie 13 Gru, 2009 12:15
cudeńka po prostu, tylko podziwiać i chwalić
Madzia - Nie 13 Gru, 2009 12:17
Oniemiałam, zatkało mnie, zaniemówiłam.............
Już chwaliłam Twoje prace w temacie Moniki, ale tą Japonką to mnie powaliłaś normalnie.
Generalnie jaka by to nie była dziedzina robótkowa zawsze stworzysz coś oszałamiającego!
ciapara - Nie 13 Gru, 2009 13:31
Nula Twoje prace wprost niesamowite. Jestes wszechstronnie utalentowana. Twoja galeria co rusz zaskakuje odwiedzajacych i hurtowa produkcja i niesamowitymi pomysłami i coraz to nowymi dziedzinami w których sie rozwijasz w tempie oszałamiajacym. Człowiekowi wydaje sie ze juz sie czegos nauczył i ze cos juz umie a potem zagląda do Ciebie i widzi jakie ma "tyły" w robótkach. Czuję się zupełnie jakby mi kto zdzielił maczugą po oczach. Wyszły mi po prostu te moje oczy z orbit i powrócić jakoś nie chca na swoje miejsce....
A może otworzyłabyś jakąś szkółkę dla nieuków robótkowych??? Z chęcią bym sie do takowej szkółki zapisała pierwsza
Jak napisałabym tylko duze brawa... to jakos tak one wcale nie oddałyby Twoich WSPANIAŁYCH UMIEJĘTNOŚCI
gosias - Nie 13 Gru, 2009 13:46
nula, śliczne prezenty
jusia1437 - Nie 13 Gru, 2009 13:57
piękne prezenty
śliczne nowości , japonka podbiła moje serce
beacia-24 - Nie 13 Gru, 2009 14:49
nula, dostałaś śliczny prezencik, a i sama też się postarałaś. Powiem tak japonka mnie na kolana powaliła, skąd wytrzasnęłaś ten zarąbisty wachlarz to ja nie wiem, ale efekt powalający.
Asieńko kochana wydaje Ci się, że herbaciarka Twoja ja mam fory u Nuleńki więc wiesz nie masz szans. Jednak ona nim moja ani Twoja bo już pewnie się u obdarowanej się zadomowiła
Wszystkie pracki piękne bez dwóch zdań jak zawsze u Ciebie i za to smęcenie o nudzeniu masz ode mnie klapsa - naumiasz się na przyszłość, że głupotek się nie pisze
Beata T - Nie 13 Gru, 2009 14:58
wspaniałe prezenty a jakie pracki cudo
nann - Nie 13 Gru, 2009 15:00
az sie zaczerwieniłam
Nawet nie wiecie jaka frajdę daje obdarowwanie prezentem Osoby, która to doceni
Dzieki Nulcia !
a wzorek na serwetke pochodzi z jakiegos baaaardzo starego numeru Anny, moment
mam ;DD
listopad 2002
Violetta21 - Nie 13 Gru, 2009 15:50
Nula ale pokazałaś cudeńka a Japoneczka
nann - Nie 13 Gru, 2009 15:54
pewnie funkcjonuje gdzies w sieci:

nula - Nie 13 Gru, 2009 16:19
Bardzo Wam dziękuję
JJka, cieszę się, że herbaciarka Ci się podoba.
Ta serwetka ryżowa z napisami sama w sobie jest bardzo dekoracyjna, więc nie chciałam dawać za dużo innych motywów, żeby nie przeładować - no i całość wyszła taka prawie ascetyczna.
Beacia - "obdarowana" zostanie nią obdarowana dopiero w święta (to jest prezent pod choinkę - ale po waszej ocenie myślę, że jej też się spodoba.
| ciapara napisał/a: | | A może otworzyłabyś jakąś szkółkę dla nieuków robótkowych??? |
ciapara - Ty to się prosisz o wielkie
Jakich nieuków ???? Dopiero co zaczęłaś machać szydełkiem a już masz taki dorobek, że hej !!!! nawet zazdroski o których ja od lat tylko marzę i za które się pewnie jeszcze długo nie zabiorę. Więc proszę mi tu przestać głupoty wypisywać !!!
I co Wy wszystkie z tym wachlarzem ?
No japonka to jest - to powinna mieć wachlarz - chyba prawidłowe skojarzenie miałam ?
A poważnie to jest po prostu wydruk.
Obrazek zmniejszony w paint-cie do miniaturowych rozmiarów, wydrukowany, naklejony na tekturkę i wycięty. I przyklejony do łapek.
A propos łapek - to ostatnio łapki aniołkom robię z wyciorów do fajek
Nie trzeba się bawić w dłubanie i zszywanie tych ruloników (bo tego naprawdę nie lubię )
nann - dzięki za namiary na serwetkę
Jeżeli masz możliwość zeskanować schemat to wrzuć go do tematu "Na Boże Narodzenie"
tam na pewno dużo osób z niego skorzysta. A jeżeli nie to spróbujemy gdzieś znaleźć tą Annę
misia0808 - Nie 13 Gru, 2009 16:45
Nula piękne prace wykonałaś. Ślicznie odnowiłaś dzbanek, herbaciarka jest bardzo ładna. Najbardziej podoba mi się japonka. Świetna
SoWa - Nie 13 Gru, 2009 17:40
Nula, zanudzić takimi pracami?
Przecież to cudeńka!
jadzia59o - Nie 13 Gru, 2009 18:01
pochwalle jeszcze raz
nula robisz same cudeńka
podpisuje się pod tym co zostało już napisane
wielkie
Elżbieta P. - Nie 13 Gru, 2009 19:44
Nula japonka jest rewelacyjna, Twoja dbałość o szczegóły jest wyjątkowa, prace wymiankowe wspaniałe, właściwie nie ma tu czego wyróżniać wszystkie prace są piękne
ciapara - Nie 13 Gru, 2009 20:28
O lanie poprosze Moze wtedy zabiore sie za robótki które rozgrzebałam i nie mam weny zeby je dokonczyc
A na frywolitkowanie chetnie sie do Ciebie bym zapisała na jakies szkolenie albo co
Jarka - Nie 13 Gru, 2009 20:49
katrinka - Nie 13 Gru, 2009 22:03
Same cudeńka a japoneczka jest wspaniała
elka j. - Nie 13 Gru, 2009 23:58
nula - jesteś niesamowita, wszystkie prace przepiękne, a co do japonki - to brak słów po prostu
iwonka - Pon 14 Gru, 2009 06:12
nula przepiękne prace , prezenciki wymiankowe
zawieszki ,herbaciarka
a japoneczka cudowna
bjanna - Pon 14 Gru, 2009 07:04
nula, śliczne prace wymiankowe darowane i otrzymane
nowości budzą zachwyt i zazdrość bo nie wszystko da się zrobić
a do nann, jeśli mogę w Twoim wątku zeskanuj nam schemat do tej pięknej serwety
makneta - Pon 14 Gru, 2009 09:04
Nula, prześliczne prace wykonałaś. Japoneczka ekstra
dehajola - Pon 14 Gru, 2009 11:48
słów brakuje a już tyle napisanych - cudności : i Twoje prace i wymiankowe