To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

szyszka - Sob 16 Cze, 2007 08:41

Mao jesteś uzdolniona pod każdym względem cool Wielkie brawa za spodnie cool cool brawo
Bernadka - Sob 16 Cze, 2007 08:44

Mao, spodnie lux brawo brawo brawo , ja bardzo chciałabym choć cokolwiek umieć uszyć hahahihi nie mówiąc już o takich super spodniach cool cool
Zosia32 - Sob 16 Cze, 2007 09:28

Mao jesteś wszechstronnie utalentowana cool cool cool cool
Pozdrowienia wesoło mi

Halkuk - Sob 16 Cze, 2007 16:50

Ale kreację stworzyłyście uklon No, no cool brawo
Lacrima - Sob 16 Cze, 2007 20:47

Nadal jestem w szoku!

Asia S. - Nie 17 Cze, 2007 11:11

mAO SPODNIE śLUCZNE, A CZY JA DOBRZE WIDZę I NA BLUZECZCE Są KWIATUSZKI SYZDEłKOWE??
szydeleczko - Nie 17 Cze, 2007 11:21

bardzo ladne spodenki i takie letnie brawo bluzeczka tez cool brawo radocha
Mao - Nie 17 Cze, 2007 12:27

Asia S., ty to masz wzrok gały tak są kwiatuszki szydełkowe na topiku bo była dziurka i małe odbarwienie w innym miejscu a ,że bawełenka super i świetnie się go nosi to musiałam przeprowadzić maskującą reanimację zebalek

Wszystkim serdecznie dziękuję za słowa uznania nie wiedziałam ,ze moje porcięta wzbudzą takie zainteresowanie
To teraz do nich parę bluzeczek muszę machnąć hahahihi

Bej2 - Nie 17 Cze, 2007 12:31

Brawa brawo za wspaniałą kreację stworzoną z
Desik.

Kasia184 - Nie 17 Cze, 2007 20:55

mao, superasne portachy cool

brawo brawo brawo brawo brawo brawo

ata30 - Wto 19 Cze, 2007 20:42

wszechstronnie uzdolniona brawo brawo brawo brawo brawo brawo
tylko pozazdrościć

Zygfryd Smarzyk - Wto 19 Cze, 2007 20:58

Brawo za wszystko. W gazetach by napisali, że za człokształt. A mówiąc o szybkości tworzenia tych dzieł, to proponuę wysłać Ciebie na olimpiadę.
Z tysiącem serdeczności

misia0808 - Pon 25 Cze, 2007 21:20

Mao ty nie masz litości nad nami. Mnie osobiście wpędzasz w kompleksy. Każde nastepne Twoje dzieło wprawia mnie w zachwyt. A teraz jeszcze te porteczki - suuuper. brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Pani Mama - Pon 25 Cze, 2007 21:28

pięknie a co do szycia niestety mam dwie lewe ręce brawo brawo brawo
Asia S. - Sob 30 Cze, 2007 10:56

Mao a co Ty tak cichutko siedzisz jak przysłowiowa myszka pod miotłą??
Jarka - Sob 30 Cze, 2007 11:09

Właśnie to samo ostatnio sobie myślałam
Mao - Sob 30 Cze, 2007 13:19

Cześć dziewczyny bye na razie jestem strasznie zajęta nauką hahahihi we wtorek mam egzamin na prawo jazdy dlatego tu tak cichutko nie mam czasu nawet was chwalić a jesteście niesamowite z tymi wszystkimi pięknymi rzeczami cmoknięcie cool cmoknięcie

Pozdrawiam was serdecznie i jak uporam sie z egzaminem (niezależnie od wyniku) to znowu tu zawitam i coś pokażę zebalek

Asia S. - Sob 30 Cze, 2007 13:23

hahahihi Oj Mao, pewnie instruktor zabrał wszystkie szydełka... na przechowanie... bo stwarzałaś zagrożenie na szosie... rotfl
barbara 1 - Sob 30 Cze, 2007 19:04

Małgosia trzymam mocno zamkniete kciuki w tym dniu.
ZDASZ cool

Madzia - Sob 30 Cze, 2007 19:35

To ja życzę takiego egzaminu i takiego rezultatu jaki ja miałam, bez histerii poprzedniego dnia jaką ja miałam.
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!! bye

tusia.ms - Nie 01 Lip, 2007 23:56

Mao trzymam kciuki i życzę powodzenia. Nie ukrywam również że z niecierpliwością czekam na twoje kolejne prace wesoło mi
Zosia32 - Pon 02 Lip, 2007 11:11

Mao szerokiej drogi trzymam kciuki cool
Pozdrowienia wesoło mi

Grochu - Pon 02 Lip, 2007 11:18

Mao trzymam kciuki. Jestem pewna, że z samochodem radzisz sobie tak dobrze jak z szydełkiem cmoknięcie
Mao - Pon 02 Lip, 2007 15:09

Kochane mam ogromnego stresa gały władanie szydełkiem jest prostrzą sprawą od dzierżenia kierownicy zebalek choć nie wszyscy podzielają to zdanie.
Testów się nie boję to jest do wyuczenia ale praktyczna jazda to już problem to wszystko jest po prostu szczęście i tyle przykro mi na to nie mam wpływu (poniekąd) strasznie boję się parkowania na mieście bo to moja pięta Achillesowa i tu mogę polec na całego Crying or Very sad
Cóż okaże się to za 24h.

A teraz między teścikami i dodatkowymi jazdami powstało coś takiego czym sie chwalę na szybciutko

Włóczka "Medusa" szyd.3,5 mm trochę "Virgini" i wstążek zebalek

Reszta prac po egzaminie wtedy im strzelę fotki a teraz czas na mnie bye bye

Jasieńka - Pon 02 Lip, 2007 15:31

wow ale cudeńko piekna spódniczka brawo brawo brawo