Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)
katrinka - Pią 17 Cze, 2011 10:54
:kwiaty:Kwiaty za zaliczone egzaminy
Za komplecik frywolitkowy musiałabym znależć kilka koszy kwiatów,jest piękny i na pewno znajdzie się ktoś kto go kupi
katrinka - Pią 17 Cze, 2011 10:56
:kwiaty:Kwiaty za zaliczone egzaminy
Za komplecik frywolitkowy musiałabym znależć kilka koszy kwiatów,jest piękny i na pewno znajdzie się ktoś kto go kupi
ciapara - Pią 17 Cze, 2011 11:13
Kamilka tak jak pisalam projekt kwiatka obledny... pewnie b czasochlonny... jestem nim oczarowana !!!
lamika88 - Pią 17 Cze, 2011 11:28
| ciapara napisał/a: | | pewnie b czasochlonny... | Oj bardzo... A nitka tak cienka, że zdarzyło mi się rozciąć palce przy zaciąganiu... Wystawiłam go na allegro... http://allegro.pl/show_item.php?item=1672860376 Mam nadzieję, że nie za drogo...
anle - Pią 17 Cze, 2011 12:48
Przyłączam się do gratulacji w związku ze zdanym egzaminem
Komplet frywolitkowy wygląda przepięknie
Jak nie znajdziesz nabywcy w tej cenie, to zawsze możesz wystawić za niższą cenę. Lepiej na początek dać wyższą cenę, żeby później nie pluć sobie w brodę, że za tanio sprzedałaś.
Madzia - Pią 17 Cze, 2011 17:59
Przecudne! I oby te wakacje jak najszybciej były i obyś zaczęła je z samymi piątkami!
aiszka4 - Pią 17 Cze, 2011 19:17
Piękna biżuteria.
Warta tyle, za ile wystawiłaś, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę z ogromu włożonej pracy.
anna.pluta1 - Pią 17 Cze, 2011 19:29
no to super tak trzymać a komplecik pięknosci
iwona150 - Pią 17 Cze, 2011 19:29
Brawo !
a frywolitki rewelacja
Jarka - Pią 17 Cze, 2011 19:41
Violetta21 - Pią 17 Cze, 2011 21:21
piękny jest ten komplecik
i gratuluję zdanych egzaminów
marysia54 - Pią 17 Cze, 2011 23:10
komplecik frywolitkowy śliczny
gratulacje za super zaliczone egzaminy [/b]
Pysiatom - Pią 17 Cze, 2011 23:34
Cudowny komplecik frywolitkowy , gratuluję zdanych tak pięknie egzaminów.
alutka171 - Pią 17 Cze, 2011 23:52
Przepiękny komplecik
Gratuluję wyników Następne z pewnością będą takie same
Nikola5 - Sob 18 Cze, 2011 18:26
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 16:06
Uwazam ze dobra cena ale pokaz jeszcze na al.. zdjecie jak to na szyji wyglada.
lamika88 - Wto 21 Cze, 2011 18:00
| ciapara napisał/a: | | ale pokaz jeszcze na al.. zdjecie jak to na szyji wyglada. | gdzieś w poradach czytałam, ze nie należy pokazywać zdjęć biżuterii na sobie bo to niehigieniczne jest... O już wiem gdzie... w galerii z którą kiedyś współpracowałam... A manekina odpowiedniego u mnie nie ma...
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 18:54
Ja rozumiem ten punkt widzenia. Ale ta kolia inaczej wyglada na malym zdjeciu jak jest rozłozona a inaczej na szyji.. mówiac wprost... traci
lamika88 - Wto 21 Cze, 2011 18:57
| ciapara napisał/a: | | ta kolia inaczej wyglada na malym zdjeciu jak jest rozłozona a inaczej na szyji.. mówiac wprost... traci | Dokładnie traci ale bez manekina nie mogę pokazywać na ludziu bo wtedy ktoś by myślał że używana była...
ciapara - Wto 21 Cze, 2011 18:58
Kurcze ... jak to obejsc????...
saba52 - Wto 21 Cze, 2011 21:49
Można wyciąć z tektury albo deseczki:)
Co prawda będzie płaski ale lepszy rydz niż nic
lamika88 - Śro 22 Cze, 2011 09:47
| ciapara napisał/a: | | Kurcze ... jak to obejsc????... | Ale mi pomysł wpadł do głowy Ciocia sklep likwiduje muszę z nią pogadać czy jej jakiś zbędny manekinek nie zostanie tylko gdzie ja go bym trzymała Tata mnie udusi jak coś takiego do domu przyniosę
ciapara - Śro 22 Cze, 2011 09:58
A moze zapytac w jakims sklepie czy z manekina mozesz na 5 min skorzystac???
saba52 - Śro 22 Cze, 2011 11:17
| lamika88 napisał/a: | | Ciocia sklep likwiduje muszę z nią pogadać czy jej jakiś zbędny manekinek nie zostanie |
Nie zastanawiaj się!!!
Może służyć też jako dekoracja,albo wieszak ale jest bardzo przydatny:)
Mojego musiałam pozbawić jedynej nogi,bo się nigdzie nie mieścił
i stoi sobie na szafce w kąciku ubrany w ponczo albo chusty:)
lamika88 - Wto 28 Cze, 2011 20:45
Dziękuję wszystkim za miłe słowa jakie piszecie Jestem po ostatnim egzaminie... Jutro o 11 mam wyniki i strasznie się denerwuję bo profesor nas zrobił w za przeproszeniem jajo i dał inne zagadnienia niż się z nami umawiał z tekstem "na wykładzie na pewno było" To po co podawać studentom z czego mają się przygotować skoro się potem nie ma zamiaru tego przestrzegać... Jutro się okaże jak mi poszło ale będę walczyć choćby nie wiem co "prawa ręka profesora" - jak mnie sam nazywa nie może przecież oblać egzaminu Ale tak czy inaczej będę odpoczywać (pracy dalej na wakacje nie mam) i może w najbliższym czasie pokażę białą sukienkę, którą zaczęłam Ale wolno mi idzie bo nitka cienka i szydełko małe Różowa bluzeczka leży nie wykończona i czeka na siostrę bliźniaczkę, która jest mniejsza w pewnych partiach ciała niż ja i może na nią będzie dobra bo na mnie jest odrobinę za ciasna a centymetrem mierzyłam i miała być w sam raz Jak na nią będzie dobra to jej dam żeby sobie nosiła a jak nie to czeka mnie prucie miesięcznego dziobania drutami 2,5 Ok wyżaliłam się Jutro dam Wam znać jak wyniki i mam nadzieję, że będą pozytywne...
|
|
|