To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Laura S. - Czw 29 Lis, 2007 15:35

Ja nie wiem za co Cię bardziej podziwiać- za śliczne prace ,czy za takie zaangażowanie w zadowolenie teściowej ,jakie zaprezentowałaś zebalek . Jestem pod wrażeniem bye
mmt - Czw 29 Lis, 2007 21:50

piękna chusta, szaliczek no i wszystko co robisz brawo brawo
Halkuk - Pią 30 Lis, 2007 08:16

Małgośka, Dota72, Hala72, Laura S., Mmt, ślicznie dziękuję kwiatek dla ciebie love kwiatek dla ciebie
W najbliższym czasie pokażę Wam stringi i dziś wreszcie skończę haftować obrazek Wink . Myślę że zdjęcia uda mi się w niedzielę zamieścić . Napiszę Wam o "przebojach" jakie miałam przy robieniu tych stringów , to się uśmiejecie wesoło mi hahahihi

wiesia_33 - Pią 30 Lis, 2007 13:27

Halkukjuż się nie mogę doczekać ,kiedy zobaczę następne Twoje dzieła.Zawsze z wielką przyjemnością je podziwiam uklon
Zosia32 - Sob 01 Gru, 2007 09:39

Halkuk śliczne rzeczy robisz , czapka i szalik odlotowy i jak pięknie wyglądasz w tym kompleciku ,chusta i szaliczek dla teściowej też bardzo ładny duże brawa
dla Ciebie cool brawo
Pozdrowienia wesoło mi

małgośka - Sob 01 Gru, 2007 09:47

Śliczny szaliczek i etui na telefon. brawo brawo
Halkuk - Nie 02 Gru, 2007 12:06

Wiesia_33, Zosia32, Małgośka, dziękuję Wam serdecznie love kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Halkuk - Nie 02 Gru, 2007 12:23

Pokażę Wam dziś stringi - zwykłe ananaskowe , robiłam już ich wiele wesoło mi Jednak do tej pory nigdy nie miałam takich "przebojów" z robotą hahahihi Ciągle prułam puknąć się a to szydełko za duże i wychodziły zbyt ażurowe wściekły a to pomyłka w wydruku na schemacie i też kończy się pruciem . W końcu wreszcie wyszedł śliczny przodzik , no i od razu wykończyłam go sznureczkami do wiązania Smile . Wyszukałam mój stary zeszyt z notatkami i zrobiłam resztę i nagle zdałam sobie sprawę że przy przodziku powinny być jeszcze boczne wstawki a dopiero potem sznureczki puknąć się hahahihi puknąć się Znowu prucie ! wściekły Jakby tego było jeszcze mało to brakło mi nitki przy obrabianiu końcowym , więc sprułam i zrobiłam jeszcze raz robiąc mniejsze "muszelki" - nic to nie dało bo i tak brakło wściekły W końcu wykończyłam białą nitką i dodałam białe kwiatuszki , żeby to jakoś wyglądało hahahihi
Stringi były na prezent i zobaczcie w co je włożyliśmy wesoło mi . Udało mi się kupić takie pudełeczko jakie widziałam u kogoś tu na Forum cool Jackowi się spodobało i porwał mi je Smile.

Nitka SNEHURKA , szydełko nr 1,25 Smile

A to prezent dla Mamy . Sama wybrała sobie z gazetki . Pierwszy raz haftowałam z użyciem tylu kolorów (26 - niektóre tak podobne że wieczorem nie można było odróżnić puknąć się )

Nie całkiem jestem z niego zadowolona , ale Mama jest szczęśliwa hopla Od wczoraj wisi w jej pokoju - zdążyłam na urodziny Smile

barbara 1 - Nie 02 Gru, 2007 12:32

Majtochy super cool cool cool
A prezent dla mamy jest boski brawo brawo brawo brawo

Stella - Nie 02 Gru, 2007 13:14

Fajne majteczki, a prezent dla mamy super brawo cool brawo
Asia S. - Nie 02 Gru, 2007 13:28

Urocze kwiatki dla mamy i śliczne stringi w zgrabnym pudełeczku brawo
wiesia_33 - Nie 02 Gru, 2007 13:29

majteczki rewelacja cool cool cool prezent dla mamy super cool cool cool
Grażyna - Nie 02 Gru, 2007 14:32

Wszystkie prezenciki sa cudowne brawo brawo brawo
alicja11 - Nie 02 Gru, 2007 15:12

Halinko stringi ''z przebojami ''wyszły przebojowe ,ale obrazkiem dla mamy powaliłaś mnie na kolana -śliczny prezent uklon uklon uklon hopla
Lacrima - Nie 02 Gru, 2007 15:15

Bet - Nie 02 Gru, 2007 15:27

brawo brawo brawo brawo brawo
Beata61 - Nie 02 Gru, 2007 16:55

Halinko, wszystkie prezenty wsaniałe, a obraz przepiękny brawo
bjanna - Nie 02 Gru, 2007 17:27

rewelacyjne stringi cool
obrazek dla mamy bardzo ładny hopla i nie bardzo rozumiem co z nim nie tak, chyba się czepiasz nie wolno

Violetta21 - Nie 02 Gru, 2007 18:21
Temat postu: Halkuk
Halinko obraz dla mamy piękny cool brawo brawo stringi zebalek i fajnie zapakowane cool
grzewa - Nie 02 Gru, 2007 18:51

Obraz przecudnej urody. A stringi... odjazdowe. brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Madzia - Nie 02 Gru, 2007 19:01

Halinko najpierw gratulacje, że mimo przygód wszystko się udało i to na czas!
A teraz wielkie brawa za pomysł pudełka i efekty pracy!!!!!!!!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Burshtynek - Nie 02 Gru, 2007 22:42

stringi bomba, że juz nie wspomnę o modelce rotfl
obrazek super cmoknięcie cmok

asia0407 - Nie 02 Gru, 2007 22:47

brawo brawo brawo brawo
dota72 - Pon 03 Gru, 2007 08:37

Halinko prezenty bardzo ładne a szczególnie ten dla mamy,zrobiony i dany od serca.
halszka - Pon 03 Gru, 2007 08:47

Halinko- moje gratulacje , prezenty są bardzo ładne i fajne brawo