To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się

Mrufka - Nie 15 Lis, 2009 11:57

alszka, a ja mogę prosić o wszystkie cztery wzorki uklon uklon
mrufka@poczta.onet.eu

SIKORZANKA114 - Nie 15 Lis, 2009 16:37

Liken,dziękuję bardzo za wzorki cmoknięcie
bonnie87 - Pon 16 Lis, 2009 09:21

alszka cudowne wzorki, wszystkie mi się ogromnie spodobały i szczerze mówiąc nie widziałam ich nigdzie wcześniej. Czy i ja mogę nieśmiało prosić o wszystkie 4 wzorki? uklon zebalek bonnie_87@interia.pl
apeironka - Pon 16 Lis, 2009 10:41

alszka czy ja również mogłabym poprosić o wszystkie 4 wzory? Anielica jest szczególnie cudna. Smile
apeironka@interia.pl

ABA - Pon 16 Lis, 2009 11:11

Postanowiłam dzisiaj pochwalic sie swoimi kartkami.
Część wzorków mam z internetu. Kilka podpatrzonych u moich kolezanek z forum - prosze o wybaczenie, lecz takich piekności nie mogłam odmówic sobie, by nie zrobić. Reszta to moje pomysły.

Reszta w robocie.

alszka - Pon 16 Lis, 2009 11:32

bonnie87 - podaj adres, to wyślę wzorki Smile

ABA - Ty jak zawsze po mistrzowsku Smile Cudne karteczki! Osobiście najbardziej podobają mi się te ze żłobkiem i choinką. Chylę czoła przed Twoją pomysłowością, zapałem i elegancją wykończenia. I podziwiam ilość - kiedy Ty kobieto masz czas na to wszystko???

cool cool cool

ABA - Pon 16 Lis, 2009 11:55

Alszka to ja nie mogę wyjść z podziwu predkości robótek Marantowiczów.
Wzięłam się na sposób i dziurkuję po 5 kartek naraz.
W ten sposób mogę spokojnie startować na miejski comiesięczny kiermasz.
Dziekuję za uznanie. Podniosłaś mnie na duchu, a już myślałam, że jestem ostatnią ciamajdą w tym zacnym gronie.
cmoknięcie

krystyn47 - Pon 16 Lis, 2009 12:03

ABA - a czym ty dziurkujesz, że łapiesz 5 naraz ?
krysak - Pon 16 Lis, 2009 12:13

ABA cudne i pomysłowe kartki brawo . Pozwoliłam sobie kilka skopiować. Ja ciągle wyszywam, ale trzeba to jeszcze jakoś wykończyć no i zrobic zdjecia. Czy mi się wydaje, czy masz cieniowane napisy. Jeśli tak to może powiesz skąd takie masz?
alszka - Pon 16 Lis, 2009 12:17

ABA - widzę, że dopraszasz się o komplementy hehe wesoło mi Ale masz racje, każdy czasem potrzebuje kilku komplementów i uznania Wink Uwierz mi, na pewno nie jesteś żadną ciamajdą. Myślę że u wielu osób powodujesz ukłucie zazdrości swoimi kartkami, obrazkami, kreatywnością i efektownym sposobem łączenia wzorków. Ja na przykład nie jestem w stanie wymyślić czegoś sama, większość moich prac to po prostu sprytne podróbki, a u Ciebie widziałam tyle fajnych własnych Twoich własnych pomysłów ubranych w tak efektowną szatę, że na zmianę a to zielenieję z zazdrości a to niemieję z wrażenia zebalek zebalek zebalek
Ech, żeby u mnie takie rzeczy sprzedawali na jarmarku świątecznym... Chociaż może to i dobrze, że nie sprzedają, bo poszłabym z torbami hihihihi wesoło mi

Te dziewczyny, które chciały ode mnie wzorki, podajcie proszę wasze adresy (może być na pw), bo na pw to trochę ciężko wysyłać załączniki...

Mrufka - Pon 16 Lis, 2009 12:42

Alszka, jeszcze raz dziękuję cmoknięcie
ABA, prześliczne, dopracowane pod każdym względem. cool brawo Ja mam chwolowy przestój ale po tym jak zobaczyłam Twoje kartki chyba się nie opanuję i zrbię nowe. Jeśli mogę bardzobym prosiła o wzorek na tą karteczkę z gwiazdkami na gałązce i 3 choinkę z 3 kolumny. uklon
mrufka@poczta.onet.eu

Haniutka - Pon 16 Lis, 2009 13:20

Alszka brawo brawo
ABA
brawo brawo
śliczne karteczki!
Dziewczyny jak Wam to szybko idzie! Nie nadążam podziwiać cool cool

ABA - Pon 16 Lis, 2009 15:03

Krystynko ja dziuruję cyrklem.
Krysak słusznie zauważyłaś te tęczowe literki. Kupiłam je na allegro.
http://www.allegro.pl:80/...?item=804919899 u tego Pana.
Każdy może sobie odkopiować moje kartki. Są zeskanowane i nie ma przekłamań lini.
Życze wszystkim tworzenia z zadowoleniem wiele karteczek.
cmoknięcie

milamirka - Pon 16 Lis, 2009 15:34

Basiu przepiekne twoje kartki alez tego naprodukowala brawo brawo brawo
beacia-24 - Pon 16 Lis, 2009 15:58

ABA, widzę, że jak szaleć to z dużym rozmachem hahahah. Piękne kartki i powalająca ilość. Każdą jedną bym tak dla siebie przygarnęła. Brawa radocha radocha radocha
Paddington - Pon 16 Lis, 2009 15:59

ABO jesteś prawdziwą czarodziejką- za co się nie weźmiesz to wychodzi dzieło sztuki! Karteczki prześliczne
kociamama - Pon 16 Lis, 2009 22:55

Aba
cóż można jeszcze powiedzieć? - MISTRZOSTWO ŚWIATA brawo kwiatek dla ciebie

te_sia - Wto 17 Lis, 2009 07:43

ABA jak zawsze piekne wszystkie i ta ilosc zaskakuje, ja nadal czekam na wene ,ktora gdzies uciekla, przesylam duze brawo i cmoknięcie
Anisa - Wto 17 Lis, 2009 08:28

alszka, bardzo ładne kartki i niespotykane wzory brawo ABA, podziwiam za ilość uklon , bardzo ładne kartki.
kachna1983 - Wto 17 Lis, 2009 10:19

Jakie zmiany a kuku , ile nowości. gały
LIKEN Serdecznie dziękuje za wzorki.
kociamama, super recykling naprawdę wielkie brawo brawo brawo
Anisa, alszka, ABA fantastyczne kartki wielkie brawo brawo brawo

bonnie87 - Wto 17 Lis, 2009 10:55

ABA fantastyczne kartki po prostu. A ilość po prostu powalająca. Podziwiam pomysłowość i tempo robienia.
alszka właśnie się zorientowałam że nie podałam adresu, poprawiłam tamtego posta, a i tutaj też dodam ten adres: bonnie_87@interia.pl. Bardzo dziękuję cmoknięcie

te_sia - Śro 18 Lis, 2009 10:43

ABA pokarz mam swoj" magiczny" cyrkiel
ABA - Śro 18 Lis, 2009 20:43

Te-siu pokazuję swój magiczny cyrkiel, którym nakłuwam aż 5 kartek naraz.
szalony

[/b]

te_sia - Śro 18 Lis, 2009 23:12

Mialam racje magiczny , ma dwa ostrza -2 razy szybciej robisz wszystkie kartki-
kociamama - Czw 19 Lis, 2009 15:53

ABA napisał/a:
Te-siu pokazuję swój magiczny cyrkiel, którym nakłuwam aż 5 kartek naraz.
szalony

Magiczny to on może i jest - tyle,że to nie jest cyrkiel tylko KROCZEK ( przepraszam odezwał się we mnie technik mechanik he, he, he).
Ale jak zwał tak zwał - ważne, że dobrze spełnia swoje zadanie.