Kartki, karteczki... - [kartki] Haft matematyczny - chwalimy się
barboorka - Pią 20 Lis, 2009 21:40
Skoro wszyscy się chwalą, to ja też.
http://picasaweb.google.p...278140404169842
ABA - Sob 21 Lis, 2009 06:25
Barboorka zasłuzone oklaski za udany i piękny obraz.
Dalej twórz i chwal się śmiało.
barboorka - Sob 21 Lis, 2009 11:50
Dzięki ABA za miłe słowa. Do Ciebie mi jeszcze bardzo dużo brakuje, ale będę ćwiczyć
Wciągnęło mnie bardzo. Już robię kartki świąteczne z moimi przedszkolakami - wybrałam dwa najprostsze motywy choinek, jakie mi wpadły w ręce. Haftują bardzo chętnie i jak mówię, że dzisiaj nie będziemy szyć, bo jest coś innego do zrobienia, to siedzą po kątach obrażeni na cały świat
liken - Sob 21 Lis, 2009 13:52
barboorka fajnie, że tutaj pokazałaś obraz w większej rozdzielczości - bardzo mi sie podoba! Czy to Twój własny projekt?
barboorka - Sob 21 Lis, 2009 14:25
Anioł jest ściągnięty ze strony microsoftu jako clipart. Kropeczki dorobiłam sama Jak zeskanuję to wrzucę na picasa obok anioła i będziecie mogły sobie pobrać.
kociamama - Sob 21 Lis, 2009 17:14
barboorka
anioł super - jak wstawisz kropki to chętnie skorzystam
barboorka - Sob 21 Lis, 2009 17:17
Bardzo proszę. Ja korzystam z wzorków od was, swoimi też się chętnie podzielę Ale wstawię go po weekendzie, bo teraz jestem poza domem - bez skanera.
ABA - Sob 21 Lis, 2009 18:34
Barboorka
Dzisiaj z mysla o Tobie wstawiam kartki robione przez moja wnuczkę Sarę.
Wzorki prościutkie.
Myslę, ze te wzorki przydadzą się twoim przedszkolakom.
barboorka - Sob 21 Lis, 2009 18:56
ABA wielkie dzięki ta praca z nimi jest troszkę kłopotliwa, bo nie mogą haftować wszyscy naraz (brak igieł oraz dodatkowych oczu i łapek), ale efekty są super. a rodzice jacy zdziwieni i zachwyceni, że ich dzieci potrafią coś takiego zrobić.
te_sia - Sob 21 Lis, 2009 22:41
barboorka aniol super
beacia-24 - Nie 22 Lis, 2009 08:08
barboorka, bardzo ładniusia karteczka
ABA, widać, że wnusia po babuni talencik ma
ABA - Nie 22 Lis, 2009 08:31
Beatko to tylko mozolna praca nad dzieckiem pełnym rozsadząjącego wigoru.
Szybko zachęciły ja pieniążki za swoja pracę. Karteczki nosi do szkoły. Kupują je nauczyciele i dzieci.
krysak - Nie 22 Lis, 2009 14:59
Wreszcie udało mi się poskładac jakoś te moje wyszywanki i juz moge je pokazac
http://picasaweb.google.c...ftMatematyczny#
liken - Nie 22 Lis, 2009 16:48
Krysiu! Twoje kartki są nietuzinkowe! No i pojawiły się nowe wzory... Miałabym prośbęo wzór piąty od początku i trzeci od końca - są naprawdę ładne... Mój adres to: megliken@gmail.com ale pewnie nie tylko ja będę chciała takie śliczne wzory
krysak - Nie 22 Lis, 2009 17:20
liken wstawiłam wzór piątej kartki w albumie, natomiast trzeciej od końca nie mam wzsoru. Odkropkowałam z gotowej pocztówki. Większość moich kartek jest odkropkowana z gotowych kartek. Po prostu jak znajdę coś w necie i mi się coś spodoba to staram się to odzworować.
Anisa - Nie 22 Lis, 2009 18:46
barboorka, bardzo ładny początek. A w jakim wieku są Twoje przedszkolaki? ABA, widzę, że rośnie Ci następczyni. krysak, bardzo ładne kartki, a przy tym oryginalne wzory.
barboorka - Nie 22 Lis, 2009 18:50
Anisa moje dzieci to 5-6-latki Bardzo zdolne, ale leniwe. Znalazłam jednak na nich sposób. Jak chcę coś zrobić, to tydzień wcześniej przynoszę taką robótkę i robię przy nich. I najpierw zaglądają, potem pytają, jak się to robi a na końcu sami mówią, że też tak chcą. Z haftem też tak było.
alexandra20 - Pon 23 Lis, 2009 13:46
krysak śliczne karteczki, najbardziej podobają mi się pierwsze dwie:) śliczne dla dzieciaczków są:)
Marzena-28 - Pon 23 Lis, 2009 21:40
WIELKIE BAWA dla Wszystkich dziewczyn pokazujące swoje karteczki, jesteście mistrzyniami w tym co robicie
jeszcze raz wielkie
barboorka - Wto 24 Lis, 2009 13:09
Jak obiecałam, wstawiam kropeczki do anioła.
http://picasaweb.google.p...640640275432626
i pierwsza kartka zrobiona przez moje dzieciaki
ABA - Wto 24 Lis, 2009 14:42
barboorka jaka ładna choineczka. Na taki pomysł nie wpadłam jeszcze.
barboorka - Wto 24 Lis, 2009 15:01
ABA bardzo szybko się takie robi. Haftują nawet dzieci z problemami w spostrzeganiu wzrokowym czy z obniżonym poziomem sprawności manualnej. A taka praca bardzo je motywuje do dalszych ćwiczeń
izoleks - Śro 25 Lis, 2009 12:49
Witam poszukuję schematu Matki Boskiej z dzieciątkiem - czy ktoś mógłby mi taki udostępnić?
z góry dziękuję
izoleks - Śro 25 Lis, 2009 13:00
Oto 2 z wielu moich karteczek:-)
Anisa - Śro 25 Lis, 2009 13:37
barboorka, bardzo ładna praca Twoich podopiecznych. Pytałam się o ich wiek, bo sama jestem nauczycielem i zastanawiałam się w jakim wieku można rozpocząć z dziećmi pracę z igłą czyli haft matematyczny. Ale skoro Tobie się udaje w tym wieku... to znaczy, że można. Świetnie, że udaje Ci się wychować następne pokolenie naszych następców izoleks, świetne kartki Co to są za kwiatuszki w środku tej drugiej?
|
|
|