To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Elżbieta P. - Pon 17 Gru, 2007 14:36

śliczne stroiki, okienko wygląda bardzo ładnie brawo brawo
Halinko love trzymaj się i nie martw, wszystko będzie dobrze bye

Hala72 - Pon 17 Gru, 2007 14:57

śliczne stroiki brawo brawo brawo brawo brawo
czekam na Twój powrót niecierpliwie idużo zdrówka życzę

Grażyna - Pon 17 Gru, 2007 21:06

Piekne stroiki cool Równiez zycze zdrowia cmoknięcie
joana - Pon 17 Gru, 2007 21:56

Halinko! Trzymam mocno kciuki. I pozwól tej rece odpocząć. nie wolno puknąć się A robótki jak zwykle rewelacjyjne. Te cool cool brawo kwiatek dla ciebie stringi mhm .. super!
Asia S. - Wto 18 Gru, 2007 10:50

Stroiki śliczne, życzę szybkiego powrotu do zdrowia
alicja11 - Wto 18 Gru, 2007 18:19

Halinko wracaj szybko do zdrówka i pełnej kondycji władania łapką,ale w święta się oszczędzaj cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Stroiki uroczo -dostojne cool

gabis - Wto 18 Gru, 2007 19:52

brawo brawo brawo
Śliczne stroiki!!!!

elka j. - Wto 18 Gru, 2007 22:41

Cudne stroiki, bardzo subtelne brawo brawo a rekonwalescencja na pewno będzie szydełkowa kwiatek dla ciebie
Halkuk - Sob 22 Gru, 2007 16:20

Kochani! Dzisiaj dopiero wróciłam. Dopiero wczoraj miałam zabieg. Wszystko OK, ręka się goi. W szpitalu powstała kamizelka, ponieważ brakło mi włóczki, to dopiero jak wyzdrowieje, dorobię rękawki i będzie sweterek Smile

Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia

Moslamawe dziękuję za dobrą radę, mój mężulek pilnuje żebym nie ruszała żadnych robótek nie wolno

Jarka - Sob 22 Gru, 2007 16:49

Halinko dużo zdrówka i oszczędzaj tą rączkę
Grażyna - Sob 22 Gru, 2007 17:12

Tak, dbaj o siebie. A na robotki przyjdzie czas... cmoknięcie
bjanna - Sob 22 Gru, 2007 17:52

Halinko, miło Cię znowu widzieć kwiatek dla ciebie oszczędzaj łapkę, szybciutko wracaj do zdrowia love
Zosia32 - Sob 22 Gru, 2007 22:37

Halinko no już jesteś z nami witaj serdecznie ,zdrowiej szybciutko i nie przemęczaj się love
Pozdrowienia wesoło mi

krzysztofina - Sob 22 Gru, 2007 23:25

Szybciutko wracaj do zdrowia i pokazuj nam swoje cuda bye bye bye bye radocha
Halkuk - Nie 23 Gru, 2007 14:15

Dziewczynki jesteście kochane ! Ślicznie Wam dziękuję love kwiatek dla ciebie
Muszę przyznać że po powrocie do domu , byłam bardzo mile zaskoczona wesoło mi Wróciłam a tu porządek ! Mąż skacze koło mnie Wink podaje , szykuje , przynosi . Chłopców pilnuje nie wolno
Naczekałam się na zabieg okropnie długo . Było kilka dni głodówki - ale to przed świętami nawet dobre hahahihi Teraz ręka jest jeszcze spuchnięta i trochę ciężko mi pisać , ale stopniowo nadrobię wszystkie zaległości na Forum wesoło mi W szpitalu miałam salę 2-osobową z łazienką . To było zaskoczenie ! A leżała ze mną Pani która też lubi robótki , szydełko i druty Jej nie obce a obecnie haftuje (haft richelieu ). Jak byłyśmy na głodówce to wymieniałyśmy się przepisami kulinarnymi puknąć się Gdyby nie brakło mi włóczki miałabym już sweterek - no trudno będzie dopiero w nowym roku Smile
Jak cudownie być w domu !

Jasieńka - Nie 23 Gru, 2007 14:26

witamy cię ja ci też życzę abyś się nie przemęczała i jak najprędzej wróciła do robótek bo stroiki na święta są cudowne wesoło mi brawo
Violetta21 - Pon 24 Gru, 2007 08:36
Temat postu: Halkuk
Halinko dobrze że jesteś już w domu cmok a na nadchodzące święta życzę Ci dużo zdrowia, pogody ducha i ciepła rodzinnego cmoknięcie
małgośka - Wto 25 Gru, 2007 00:51

Halinko cieszę się, że jesteś już z nami. Brakowało nam ciebie. Wracaj do zdrowia, by tworzyć kolejne piękne prace. Wesołych Świąt. kwiatek dla ciebie bye
Bet - Wto 25 Gru, 2007 07:11

bardzo sie ciesze że już wróciłaś i wszystko jest oki cmoknięcie
Bernadka - Wto 25 Gru, 2007 09:54

HALINKOsuper że już wróciłaś , teraz się kuruj a robótki nie zając nie uciekną cmok cmok kwiatek dla ciebie
Halkuk - Wto 25 Gru, 2007 18:53

Ślicznie dziękuję za wszystkie życzenia love kwiatek dla ciebie love
A oto moje życzenia dla Was

barbara 1 - Śro 26 Gru, 2007 16:23

Halinko dobrze że jesteś już w domu kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
jola373 - Nie 06 Sty, 2008 13:03

cool cool cool Przepiękne ozdoby! brawo brawo brawo
Halkuk - Sob 26 Sty, 2008 19:49

Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim za tyle miłych słów love kwiatek dla ciebie love

W sylwestra miałam ściągnięte szwy (było ich 6) i z każdym dniem jest coraz lepiej wesoło mi . Jeszcze czasem trochę boli , ale jak jest ok - to sięgam po robótki Smile.
Na dzień dzisiejszy ręka wygląda tak Sad

Pocieszam się że do lata blizna będzie bledsza , nie tak widoczna .
Maleńkimi "krokami " dokończyłam pracę rozpoczętą w szpitalu i dziś wreszcie jest gotowa hopla . Robiłam już coś takiego (białe i mniejszy rozmiar ) a że mi się bardzo podobało i fajnie pasowało do mojej bluzeczki , to zrobiłam sobie niebieściutką wersję

Teraz muszę skończyć torbę - zaczętą jeszcze przed szpitalem hahahihi

buziaczek - Sob 26 Sty, 2008 19:50

rewelacja cool brawo piękna bluzka i bardzo ładnie pani do twarzy brawo cool