To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści

Violetta21 - Sob 21 Sie, 2010 23:59

Bożenka ten zielony komplecik porywam cudny cool a drzewko jest śliczne takie drzewko szczęścia bye
nula - Nie 22 Sie, 2010 07:43

Pomysły to Ty masz !!!!
I jak widać z realizacją też nie masz problemu - drzewko jest bombowe !!!
Zaintrygowało mnie tak, że musiałam je sobie zapisać i oglądać w powiększeniu wesoło mi A i tak nie jestem pewna - to są korale ?
całość wygląda super cool
I widzę, że też Cię wzięło na decu - biżu brawo
skoro zielony komplet porwała Viola to ja biorę te czarno - białe kolczyki wesoło mi

no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!!
kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie

iwonka - Nie 22 Sie, 2010 08:49

fantastyczne drzewko szczęścia cool cool brawo brawo

W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.

milamirka - Nie 22 Sie, 2010 10:51

W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynała poranek.
A siedem małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast siedem małych małpeczek Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
była roześmiana i bawiła się dobrze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy.

lamika88 - Nie 22 Sie, 2010 11:28

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Paddington - Nie 22 Sie, 2010 14:04

rewelacyjne drzewo!!! Dużo czasu mu poświęciłaś? Jestem zauroczona!!
A te pierwsze próby to doskonale CI wychodzą- najbardziej ta jesienna odsłona mi się podoba Smile Szkoda, że do takiego tworzenia nie mam jakoś natchnienia... ale za to podziwiać u Ciebie i innych Maranciaków mogę Smile

Bernadka - Nie 22 Sie, 2010 16:07

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie idę na imprezę a prac jak zawsze wysyp wielki miałam do zobaczenia ŚLICZNOŚCI brawo
bjanna - Nie 22 Sie, 2010 20:33

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie sto lat !!!!
śliczne nowości brawo brawo brawo

Bożena- 2000 - Pon 23 Sie, 2010 00:43

Koniec żartów. Drzewko jest z koralików. Resztki z pudełka. Miało wyjść okrutnie cygańskie, paskudnie świecące- bolszy kicz. Wyszło całkiem ładne, przypadek. Zabawa ,taka sobie robota głupiego. Walczyłam z nim 4dni. Trzeba sporo cierpliwości.
Decu, raczej próba. Chciałam wiedzieć co mi się będzie podobało. Na zdjęciu jak to na zdjęciu. W realu bardzo fajny jest zielony komplet i biało- czarne kolczyki. Toto z kwiatkami- psu na budę. A, całkiem fajne są też wrzosowe kolczyki. Bransoletka z liśćmi ciekawie prezentuje się na czarnym rękawie. Ogólnie jest to leciutka biżuteria, mnie się podoba. Tu jednak w zdobieniach trzeba się wykazać fantazją. Zobaczymy co mnie tam z tego wyjdzie.
cmoknięcie Dziękuję za życzenia urodzinowe z całego serca. I za te na forum i te na priv. cmoknięcie cmoknięcie Od rana zachwycam się tym, że mam 55-lat. Ładna liczba nie?

bean - Pon 23 Sie, 2010 19:17

Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe Smile WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! kwiatek dla ciebie

Drzewko jest świetne brawo uklon a z biżu wybieram zielony komplecik zebalek

nula - Pon 23 Sie, 2010 20:44

bean napisał/a:
a z biżu wybieram zielony komplecik

spóźniłaś się hahahihi - zielony komplecik wybrała Viola !!
Wybierz sobie coś innego - tylko pamiętaj, że ja wybrałam czarno - białe kolczyki !!! hopla

Jarka - Pon 23 Sie, 2010 21:43

radocha radocha radocha radocha radocha
Bożena- 2000 - Pią 27 Sie, 2010 22:46

I to jest tak, albo pańcie w moim wieku tak mają puknąć się , albo ładne jest to co się komu podoba. Mazałam to pod dyktando, jednej miłej ,Agaty. Jest tym zachwycona, zabierała to wręcz wzruszona. wściekły W moim widzeniu jest to brzydactwo. Nie widzę miejsca na taki wynalazek w swoim domu. Jestem baaardzo ciekawa Waszych opini. A w tych drewnianych pomazanych pojemnikach mają stać słoje z kwaszonymi ogórkami.

Paskudy co? cmoknięcie

buziaczek - Pią 27 Sie, 2010 23:22

bardzo ciekawe pojemniki brawo cool
milamirka - Pią 27 Sie, 2010 23:46

Paskuda to ty jestes wesoło mi bo mazanki bardzo pomyslowe i ladnie wygladaja Agata wie co ciekawe brawo Dziewczeta sluchajcie jaka to "Paskuda " pytam sie co robisz a ona mi na to ze sprzatanie po malowaniu ,pranie i tam inne pierdolki ale uwazajcie jak zaraz sypnie z rekawa inne prace narazie zaczela od mazanek hahahihi hahahihi cmok
nula - Sob 28 Sie, 2010 08:30

Bożena- 2000 napisał/a:
albo ładne jest to co się komu podoba

Zawsze tak było i wiek nie ma tu nic do rzeczy wesoło mi
Pojemniki są bardzo fajne cool - nie wiem co Ty od nich chcesz? - a najważniejsze, że osoba dla której je robiłaś jest zadowolona cool

barbara 1 - Sob 28 Sie, 2010 10:03

milamirka napisał/a:
Paskuda to ty jestes

zgadzam sie w 100% wściekły

stonesik - Sob 28 Sie, 2010 10:09

Nie to jest ładne co jest ładne, tylko to , co się komu podoba! Tak moja ukochana Joanna Chmielewska twierdzi. I ma rację! I na pewno wiek nie ma tu nic do rzeczy:))
A mnie się te pojemniki bardzo podobają zebalek

ciapara - Sob 28 Sie, 2010 11:11

Dla mne paskudy sa piekne
Widac juz stara baba jestem bo z checia bym je przygarnela Smile bye

lamika88 - Sob 28 Sie, 2010 11:55

Mi też się podobają pojemniki cool cool cool
Bożena- 2000 - Sob 28 Sie, 2010 20:43

Jestem zaskoczona, że nikt mnie nie poparł. Nuli to wręcz byłam pewna, myślałam że tu napisze konkretnie co jej się nie podoba. Te pojemniki zrobiłam jakieś 2-3tygodnie temu i nie miałam zamiaru ich pokazywać. W poniedziałek jak się tak Agata ucieszyła zrobiłam zdjęcia, żeby pokazać Mirce, ale zapomniałam jak z nią rozmawiałam . Co tam pomyślałam i wstawiłam na forum. W każym razie w imieniu Agaty i swoim dziękuję .
Mirka znowu po mnie pojechałaś - i taką Cię lubię. I Ciebie Basiu też.

Korzystam z okazji i się chwalę, dostałam od męża

Tą nogawką miałam poddusić Mirkę, ale na dziś zrobiłam korale

cmoknięcie

milamirka - Sob 28 Sie, 2010 20:50

no tak Januszowi znudzila sie jedna baba to teraz bedzie mial ich 3 i jeszcze na dodatek sznurki do ich wiazania Smile) hahahihi :ale ten maz o Ciebie dba zebys czasami nie miala zadnej przerwy w robotkowaniu brawo brawo brawo
nula - Sob 28 Sie, 2010 21:53

Bożena- 2000 napisał/a:
Nuli to wręcz byłam pewna, myślałam że tu napisze konkretnie co jej się nie podoba.

no to mi się dostało wesoło mi
Ja Ci się wcale nie podlizuję hahahihi ale tak jak pisałam, najważniejsze, że nowa właścicielka zadowolona.
Gdybym to ja je robiła to pewnie wydziwiałabym tak jak Ty - ja też lubię, żeby to co zrobię mi również się podobało.
Ale jak się robi dla kogoś to trzeba się liczyć z tym, że inni mają czasami inne spojrzenie niż my

I jakie fajne baby dostałaś cool
Bożena- 2000 napisał/a:
Tą nogawką miałam poddusić Mirkę, ale na dziś zrobiłam korale

na szczęście się Mirce upiekło tym razem hahahihi
A korale bardzo oryginalne cool

buziaczek - Sob 28 Sie, 2010 23:33

śliczne korale brawo
Jarka - Nie 29 Sie, 2010 07:03

nula napisał/a:
A korale bardzo oryginalne
cool cool cool