Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści
Violetta21 - Sob 21 Sie, 2010 23:59
Bożenka ten zielony komplecik porywam cudny a drzewko jest śliczne takie drzewko szczęścia
nula - Nie 22 Sie, 2010 07:43
Pomysły to Ty masz !!!!
I jak widać z realizacją też nie masz problemu - drzewko jest bombowe !!!
Zaintrygowało mnie tak, że musiałam je sobie zapisać i oglądać w powiększeniu A i tak nie jestem pewna - to są korale ?
całość wygląda super
I widzę, że też Cię wzięło na decu - biżu
skoro zielony komplet porwała Viola to ja biorę te czarno - białe kolczyki
no i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN !!!!!
iwonka - Nie 22 Sie, 2010 08:49
fantastyczne drzewko szczęścia
W dniu twoich urodzin gorące życzenia
wiele uśmiechu i powodzenia,
niech Cię nie trapią żadne zmartwienia
i niech się spełnią wszystkie marzenia.
milamirka - Nie 22 Sie, 2010 10:51
W dniu Twojego święta powiedział baranek,
że życzy Tobie uśmiechu od ucha do ucha
i byś radośnie rozpoczynała poranek.
A siedem małych słoników
życzy Ci codziennych zabaw bez liku.
A misio ze świnkami,
dużego tortu ze świeczkami.
Natomiast siedem małych małpeczek Tobie życzy
dużo zabawy i mnóstwo słodyczy,
i żebyś każdego dnia i o każdej porze,
była roześmiana i bawiła się dobrze.
A my do życzeń się dołączamy
i sto buziaków Ci przesyłamy.
lamika88 - Nie 22 Sie, 2010 11:28
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Paddington - Nie 22 Sie, 2010 14:04
rewelacyjne drzewo!!! Dużo czasu mu poświęciłaś? Jestem zauroczona!!
A te pierwsze próby to doskonale CI wychodzą- najbardziej ta jesienna odsłona mi się podoba Szkoda, że do takiego tworzenia nie mam jakoś natchnienia... ale za to podziwiać u Ciebie i innych Maranciaków mogę
Bernadka - Nie 22 Sie, 2010 16:07
a prac jak zawsze wysyp wielki miałam do zobaczenia ŚLICZNOŚCI
bjanna - Nie 22 Sie, 2010 20:33
sto lat !!!!
śliczne nowości
Bożena- 2000 - Pon 23 Sie, 2010 00:43
Koniec żartów. Drzewko jest z koralików. Resztki z pudełka. Miało wyjść okrutnie cygańskie, paskudnie świecące- bolszy kicz. Wyszło całkiem ładne, przypadek. Zabawa ,taka sobie robota głupiego. Walczyłam z nim 4dni. Trzeba sporo cierpliwości.
Decu, raczej próba. Chciałam wiedzieć co mi się będzie podobało. Na zdjęciu jak to na zdjęciu. W realu bardzo fajny jest zielony komplet i biało- czarne kolczyki. Toto z kwiatkami- psu na budę. A, całkiem fajne są też wrzosowe kolczyki. Bransoletka z liśćmi ciekawie prezentuje się na czarnym rękawie. Ogólnie jest to leciutka biżuteria, mnie się podoba. Tu jednak w zdobieniach trzeba się wykazać fantazją. Zobaczymy co mnie tam z tego wyjdzie.
Dziękuję za życzenia urodzinowe z całego serca. I za te na forum i te na priv. Od rana zachwycam się tym, że mam 55-lat. Ładna liczba nie?
bean - Pon 23 Sie, 2010 19:17
Spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Drzewko jest świetne a z biżu wybieram zielony komplecik
nula - Pon 23 Sie, 2010 20:44
| bean napisał/a: | | a z biżu wybieram zielony komplecik |
spóźniłaś się - zielony komplecik wybrała Viola !!
Wybierz sobie coś innego - tylko pamiętaj, że ja wybrałam czarno - białe kolczyki !!!
Jarka - Pon 23 Sie, 2010 21:43
Bożena- 2000 - Pią 27 Sie, 2010 22:46
I to jest tak, albo pańcie w moim wieku tak mają , albo ładne jest to co się komu podoba. Mazałam to pod dyktando, jednej miłej ,Agaty. Jest tym zachwycona, zabierała to wręcz wzruszona. W moim widzeniu jest to brzydactwo. Nie widzę miejsca na taki wynalazek w swoim domu. Jestem baaardzo ciekawa Waszych opini. A w tych drewnianych pomazanych pojemnikach mają stać słoje z kwaszonymi ogórkami.
Paskudy co?
buziaczek - Pią 27 Sie, 2010 23:22
bardzo ciekawe pojemniki
milamirka - Pią 27 Sie, 2010 23:46
Paskuda to ty jestes bo mazanki bardzo pomyslowe i ladnie wygladaja Agata wie co ciekawe Dziewczeta sluchajcie jaka to "Paskuda " pytam sie co robisz a ona mi na to ze sprzatanie po malowaniu ,pranie i tam inne pierdolki ale uwazajcie jak zaraz sypnie z rekawa inne prace narazie zaczela od mazanek
nula - Sob 28 Sie, 2010 08:30
| Bożena- 2000 napisał/a: | | albo ładne jest to co się komu podoba |
Zawsze tak było i wiek nie ma tu nic do rzeczy
Pojemniki są bardzo fajne - nie wiem co Ty od nich chcesz? - a najważniejsze, że osoba dla której je robiłaś jest zadowolona
barbara 1 - Sob 28 Sie, 2010 10:03
| milamirka napisał/a: | | Paskuda to ty jestes |
zgadzam sie w 100%
stonesik - Sob 28 Sie, 2010 10:09
Nie to jest ładne co jest ładne, tylko to , co się komu podoba! Tak moja ukochana Joanna Chmielewska twierdzi. I ma rację! I na pewno wiek nie ma tu nic do rzeczy:))
A mnie się te pojemniki bardzo podobają
ciapara - Sob 28 Sie, 2010 11:11
Dla mne paskudy sa piekne
Widac juz stara baba jestem bo z checia bym je przygarnela
lamika88 - Sob 28 Sie, 2010 11:55
Mi też się podobają pojemniki
Bożena- 2000 - Sob 28 Sie, 2010 20:43
Jestem zaskoczona, że nikt mnie nie poparł. Nuli to wręcz byłam pewna, myślałam że tu napisze konkretnie co jej się nie podoba. Te pojemniki zrobiłam jakieś 2-3tygodnie temu i nie miałam zamiaru ich pokazywać. W poniedziałek jak się tak Agata ucieszyła zrobiłam zdjęcia, żeby pokazać Mirce, ale zapomniałam jak z nią rozmawiałam . Co tam pomyślałam i wstawiłam na forum. W każym razie w imieniu Agaty i swoim dziękuję .
Mirka znowu po mnie pojechałaś - i taką Cię lubię. I Ciebie Basiu też.
Korzystam z okazji i się chwalę, dostałam od męża
Tą nogawką miałam poddusić Mirkę, ale na dziś zrobiłam korale
milamirka - Sob 28 Sie, 2010 20:50
no tak Januszowi znudzila sie jedna baba to teraz bedzie mial ich 3 i jeszcze na dodatek sznurki do ich wiazania ) :ale ten maz o Ciebie dba zebys czasami nie miala zadnej przerwy w robotkowaniu
nula - Sob 28 Sie, 2010 21:53
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Nuli to wręcz byłam pewna, myślałam że tu napisze konkretnie co jej się nie podoba. |
no to mi się dostało
Ja Ci się wcale nie podlizuję ale tak jak pisałam, najważniejsze, że nowa właścicielka zadowolona.
Gdybym to ja je robiła to pewnie wydziwiałabym tak jak Ty - ja też lubię, żeby to co zrobię mi również się podobało.
Ale jak się robi dla kogoś to trzeba się liczyć z tym, że inni mają czasami inne spojrzenie niż my
I jakie fajne baby dostałaś
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Tą nogawką miałam poddusić Mirkę, ale na dziś zrobiłam korale |
na szczęście się Mirce upiekło tym razem
A korale bardzo oryginalne
buziaczek - Sob 28 Sie, 2010 23:33
śliczne korale
Jarka - Nie 29 Sie, 2010 07:03
| nula napisał/a: | | A korale bardzo oryginalne |
|
|
|