To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

nula - Sob 17 Kwi, 2010 08:46

ciapara, zapraszamy do Poznania na następne spotkanie wesoło mi
ciaachoo - Sob 17 Kwi, 2010 10:26

Nuleczko zazdroszczę spotkania.
Pozdrawiam :*

ciapara - Sob 17 Kwi, 2010 12:05

Chetnie bym pojechala... gdyby byl blizej Smile
nula - Sob 17 Kwi, 2010 18:15

ciaachoo napisał/a:
Nuleczko zazdroszczę spotkania.

W takim razie przyjeżdżaj na następne !!! wesoło mi

bean - Sob 17 Kwi, 2010 23:30

nula napisał/a:
Wczoraj tuniczka miała publiczną premierę na naszym "marantowym" spotkaniu wesoło mi

I wyglądałaś w niej ślicznie Smile

nula - Nie 18 Kwi, 2010 06:56

bean, dziękuję bardzo
nula - Wto 11 Maj, 2010 20:14

Jako, że ostatnio pojawiam się w swoim wątku raz na miesiąc wesoło mi to pora chyba znowu coś pokazać (żeby potem nie było, że hurtem wstawiam jęzorek ) a parę rzeczy jakoś tak w "międzyczasie" udało mi się skończyć.
piszę w "międzyczasie" bo generalnie robię bluzkę z elementów na lato - mam nadzieję, że jakieś lato jednak będzie i że może uda mi się ją na to lato skończyć rotfl
to co pokazuję to oczywiście część tego "miliona po drodze" rotfl
zakładeczka

troszkę decu

no i jeszcze 2 serwetki
pierwszy raz robiłam serwetkę na konkretny wymiar - i dlatego są dwie hahahihi
bo już po paru okrążeniach widziałam, że będzie za duża - ale skoro zaczęłam to skończyłam
ta według oryginalnego schematu
robiona z maxi - szydełko 1,25 mm - zdjęcie kiepskie ale ona za nic nie chciała się dać "sfocić" wściekły
druga robiona z muzy - szydełko 1 mm - początek według schematu a dalej to już moja radosna twórczość własna, żeby dopasować kształt i wielkość do zamówienia wesoło mi (bo miała być owalna)

(ta jest sporo mniejsza, chociaz na zdjęciu tego nie widać no i ta była grzeczniejsza - zdjęcie o wiele lepsze zebalek )

na razie tyle - lecę męczyć moje elementy daję nogę

ciapara - Wto 11 Maj, 2010 20:26

Boooooooooooooooooossssssssssssssssssssssssssssssssssssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teeeeezzzz taaaaaaaaaaaaaaaak chce umieeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccccccc

buuuuuuuuuuuuuuuuu cool cool brawo brawo

ania_b - Wto 11 Maj, 2010 20:39

Po prostu kobieta renesansu, czyli wszechstronnie utalentowana.
żabka - Wto 11 Maj, 2010 20:40

Jak zwykle śliczny wysyp wesoło mi brawo cool brawo

Osobiście mam nadzieję, że jakieś lato jednak będzie w tym roku (oby słoneczne i ciepłe po kapryśnej wiośnie wesoło mi )

Bożena- 2000 - Wto 11 Maj, 2010 20:47

Prace cudne. Extra. Zapewnia Cię, że lato będzie piękne, każdego dnia czaruję, bo ja już muszę powędrować inaczej oszaleję. A na dziś wieje i pada. cmoknięcie
elka j. - Wto 11 Maj, 2010 20:49

nula - uwielbiam hurt, zwłaszcza w Twoim wydaniu, piękne prace cool cool cool
Czy mi się jednak wydaje, że wspominałaś coś o brugijce? Czyżbyś ją schowała do szuflady? Jeżeli tak, to stanowczo protestuję i domagam się jej ujawnienia wesoło mi

milamirka - Wto 11 Maj, 2010 21:06

Piekny hurt jak zawsze wszystkich prac cool brawo )i to sie mowi ze pracuje jak zolw chyba jakis pedziwiatr hopla
Kasia184 - Wto 11 Maj, 2010 21:15

mdleje mdleje mdleje ... same slicznosci.... brawo brawo brawo brawo a co ich tak duzo??? kazanie hahahihi hahahihi hahahihi .... wychodzi na to, ze sie lenie.... hmm

...jeszcze raz brawo za pracki... sa super!!!
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

te_sia - Wto 11 Maj, 2010 21:28

nula a ja juz myslalam, ze odpoczywasz i nic nie robisz a tu taki wysyp wspanialych prac
lamika88 - Wto 11 Maj, 2010 21:55

ojoj oczopląsu dostałam wesoło mi wesoło mi wesoło mi Tyle cudownych prac na raz cool cool cool Może wrzucaj częściej ale w mniejszych ilościach bo tak to my wszystkie szczęki przy monitorach pozostawiamy wesoło mi
Aniela41 - Wto 11 Maj, 2010 21:58

Piekne prace brawo brawo brawo
elunia_olsztyn - Wto 11 Maj, 2010 22:06

Nula, już wiem gdzie kupić nici, druty, szydełka,ale powiedz mi gdzie turbo doładowanie w paluszki Question Wiem że w tajemnicy mi powiesz Laughing . Piękne prace uklon
7Kasiulek7 - Wto 11 Maj, 2010 22:06

Prześliczne prace Wink
I powinna się Pani, Pani Nuleczko wstydzić, że ukrywała takie cuda przed nami, no.. Very Happy

jola373 - Wto 11 Maj, 2010 22:40

ania_b napisał/a:

W 100% zgadzam się z Anią!
nula, nowości przepiękne! Wszystko zgarniam!
Wytrwałości życzę z całego serca w dzierganiu generalnej bluzeczki, bo lato będzie juz niedługo! Tego sobie osobiście życzę i już!

bean - Wto 11 Maj, 2010 22:58

nula, jak zawsze u ciebie bardzo różnorodnie, a co najważniejsze, wszystko cudne, dopieszczone i najwyższych lotów brawo brawo brawo uklon uklon uklon
Nie mam faworyta co by tu... wszystko mi się podoba!!! hopla

A z tego co widzę za oknem, nie musisz się martwić - zdążysz z bluzeczką na lato zebalek

karmelek - Wto 11 Maj, 2010 23:12

nula co ja tu będę pisać?... Wszystko co zrobiłaś jest świetne, staranne i pięknie się prezentuje cool cool cool
a zakładkę cichaczem podbieram rotfl

Violetta21 - Wto 11 Maj, 2010 23:32

Nula jak ja lubie tu zaglądać zebalek zawsze tyle cudeniek pokazujesz śliczności brawo brawo
Jarka - Śro 12 Maj, 2010 06:31

ania_b napisał/a:
cool brawo brawo cool
iwonka - Śro 12 Maj, 2010 06:33

nula , bardzo lubię do Ciebie zaglądać , Twoje prace wykonane różną techniką zawsze są takie dopieszczone i pięknie się prezentują uklon uklon uklon uklon