Sprawy administracyjne - Limit transferu, opcje hostingowe
halina1952 - Śro 24 Paź, 2007 11:32
ania ja poproszę adres na moją pocztę tez się przyłączam ,dziekuje że jesteś halina
maranta - Wto 30 Paź, 2007 13:58
Ostatnio na forum większy ruch i już dwa razy w tym miesiącu zaskoczył nam limit transferu, pomimo zwiększonego miesięcznego transferu.
Zarówno przedwczoraj jak i dzisiaj aministrator LiveNet od razu nasze forum odblokował.
Jak mówiłam- konto opłacone mamy do 3 stycznia 2008r., jednak już dziś przelałam całą sumę jaką mieliśmy uzbieraną na kolejny rok- prosiłam, żeby tak nam ten limit ustawili, żeby już nie było problemów.
Przelałam 370zł.
Na koncie zostało 8zł na kolejną wpłatę
viburnum - Wto 30 Paź, 2007 14:13
Maranto, czy możesz mi przesłać na PW numer konta do wpłaty? z chęcią się dorzucę
rogalm1 - Wto 30 Paź, 2007 14:18
ja też
Mao - Wto 30 Paź, 2007 16:02
Aniu czy te dane do przelewu z pierwszej strony są aktualne? Też z chęcią dorzucę małe co nie co
maranta - Wto 30 Paź, 2007 16:56
| Mao napisał/a: | | Aniu czy te dane do przelewu z pierwszej strony są aktualne? |
Tak
Dziękuję za pomoc wszystkim
maranta - Czw 01 Lis, 2007 10:24
Viburnum- dziękuję ślicznie za wpłatę
Bet - Pią 02 Lis, 2007 05:57
to i ja się dorzuciłam jak dojdzie daj znać Maratno
maranta - Pią 02 Lis, 2007 08:22
| Bet napisał/a: | | to i ja się dorzuciłam jak dojdzie daj znać Maratno |
Dziękuję ślicznie- sprawdziłam i już jest na koncie
W tej chwili mamy zapłacony hosting do 3 stycznia 2009r- czyli na cały kolejny rok.
Umówiłam się z Adminem LiveNetu w ten sposób, ze gdyby znowu jakieś problemy z limitem występowały (bo jest nas coraz więcej i ruch na forum momentami jest spory), to będzie dobierał odpowiednią kwotę z tej sumy, żeby nam dokładać tyle gigabajtów ile będzie potrzeba.
Teoretycznie więc mamy opłacone do 3.01.2009 jednak gdyby z limitem były problemy, to ten okres bedzie troszkę krótszy.
Póki co jest wszystko dobrze, byle tylko serwer dobrze się sprawował i baza danych nie wariowała, tak jak to wczoraj rano miało miejsce
maranta - Wto 13 Lis, 2007 13:44
Rogalm1- bardzo dziękuję za wpłatę
małgośka - Wto 27 Lis, 2007 18:54
Ostatnio dosyć dużo korzystam z Twojego forum Aniu i dzisiaj też wysłałam niewielki przelew. W razie problemów pisz, to znowu się dorzucę.
Nawiasem mówiąc wspaniałe forum stworzyłaś. Panuje tu prawdziwie przyjacielska, a nawet rodzinna atmosfera.
dziękuję Ci za to.
maranta - Wto 27 Lis, 2007 19:31
Danusiu- sprawdziłam- pieniążki są już na koncie- bardzo dziękuję i za miłe słowa i za pomoc
kabyr - Wto 27 Lis, 2007 19:46
Maranto jestem tutaj nowa,
ale też chętnie się dorzucę,
bo nie ma nic za darmo.
Też surfuję po innym prywatnym forum
i się zrzucamy na transfer.
Tylko gdzie mam szukać nr konta
maranta - Pon 03 Gru, 2007 22:30
Kasia184- ślicznie dziękuję za wpłacone pieniążki
| kabyr napisał/a: | Maranto jestem tutaj nowa,
ale też chętnie się dorzucę,
bo nie ma nic za darmo.
Też surfuję po innym prywatnym forum
i się zrzucamy na transfer.
Tylko gdzie mam szukać nr konta |
Dziękuję - nr konta i pozostałe dane są tutaj w pliku pdf- http://maranta.livenet.pl...p?p=21081#21081
lariana - Wto 25 Gru, 2007 01:00
Dokładam sie do kasy i cieszę się, że mogę pomóc, chociaz jestem ty dopiero od niedawna. Aniu, z tą dobrowolną składką to naprawdę fajny pomysł, bo jestem - byłam też na wspaniałym forum o jaszczurkach (mam gekonka!) i niestety chyba też mają problemy, bo przestało działać...a wielka szkoda. Co miesięc prześlę Ci 10 zł -dzis wysyłam pierwszą dychę. Nie łam się, odzew jak widzę jest olbrzymi i konkretny, więc myślę, że wszystko ułoży sie dobrze. Dużo zdrówka. Ewa.
maranta - Sob 29 Gru, 2007 00:12
Lariana- serdecznie dziękuję kochana- pieniążki wpłynęły na konto
Od czasu ostatniej wpłaty na konto LiveNetu uzbierało się już 115zł na kolejną wpłatę
Jak zwykle jesteście niezawodni- dziękuję
lariana - Pon 31 Gru, 2007 19:14
No to super - Inteligo jest niezawodne!
Życzę Ci - i wszystkim użytkowniczkom Forum - miłego Sylwka i naprawdę udanego przyszłego roku - oby nam cierpliwości nigdy nie zabrakło, włóczka się nie plątała, ściegi szły gładko i maszyny działały bez zarzutu (czego i sobie życzę)
nula - Nie 06 Sty, 2008 00:58
maranto czy ten numer konta podany na pierwszej stronie (5010......) jest nadal aktualny ?
Druczki do przelewu mi niepotrzebne bo mam konto internetowe, ale wolę się upewnić czy nie wyślę pieniążków w kosmos
A w ogóle to strasznie mi wstyd, że dopiero teraz znalazłam ten temat
(gapa ze mnie okropna ) Koniecznie muszę dorzucić swoje "3 grosze" bo jestem już od tego forum uzależniona, i ono MUSI istnieć !!!!
Pozdrawiam Cię gorąco - i za wszystko co dla nas robisz
maranta - Nie 06 Sty, 2008 11:27
| nula napisał/a: | | maranto czy ten numer konta podany na pierwszej stronie (5010......) jest nadal aktualny ? |
Tak jest aktualny i wszystkie pozostałe dane potrzebne do przelewu również.
Jeszcze raz wielkie dzięki za Wasze dobre serducha
Ostatnio rzadziej się odzywałam, bo znowu miałam urwanie głowy z aktualizacją naszego forum. Wyszła nowa wersja, która zawiera sporo poprawek ważnych dla bezpieczeństwa forum.
Ponieważ nasze forum ma dużo modyfikacji w stosunku do wersji podstawowej, więc nie mogę robić automatycznych aktualizacji, tylko wszystko ręcznie edytując poszczególne pliki
Próbowałam pomóc sobie patcherem, który powinien choć te niemodyfikowane pliki sam uaktualnić.
Główna część forum- ta widziana od strony użytkowników przeżyła aktualizację dobrze.
Jedynie panel administracyjny udało mi się prawie całkowicie rozwalić
Musiałam przywracać wszystko z kopii zapasowych a później po jednym zmodyfikowanym pliku od nowa wgrywać na serwer- jedynie w ten sposób mogłam wyłapać, który plik narobił mi takiego bigosu.
Okazało się, że bigosu narobił pliczek, którego nie edytowałam ręcznie, tylko jeden z czterech, którym "zajął" się patcher
Teraz już wszystko jest w porządku i myślę, że forumowicze nawet nie zauważyli, że trwa aktualizacja
Martwi mnie tylko jedno- w niedługim czasie ma się ukazać całkowicie nowa wersja forum Przema, ponoć ma to być jakaś rewolucja...
Teraz miałam do edycji prawie 40 plików aż się boję pomysleć co tym razem nam zaserwują
nula - Nie 06 Sty, 2008 16:38
maranto - moje "3 grosiki" pofrunęły do Ciebie.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze wpisałam. Daj znać czy dotarły.
maranta - Wto 08 Sty, 2008 16:59
Nula i elka j. - bardzo dziękuję za wpłatę- pieniążki są na koncie
nula - Wto 08 Sty, 2008 17:04
Bardzo się cieszę, że dotarły
maranta - Pią 13 Cze, 2008 08:58
Na konto wpłynęły pieniążki od Ewy z Łodzi- serdecznie dziękuję za wsparcie naszego forum
dosiak - Pią 13 Cze, 2008 15:14
Dopiero dziś tu zajrzałam i oczywiście dorzucam swoje 5 groszy do utrzymania forum!
pozdrawiam!
maranta - Śro 18 Cze, 2008 07:35
Dosiak- serdecznie dziękuję za wpłatę
|
|
|