To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

nula - Wto 03 Lip, 2007 14:42

To bolerko jest strasznie fajne !!! brawo brawo brawo Właśnie włóczka daje świetny efekt, chociaż rozumiem, że mogło się
źle robić. Ale naprawdę było warto bo wyszło super !!! cool cool cool A schemacik jakiś miałaś czy to projekt własny ?, bo ono tak jakoś oryginalnie jest robione. Bardzo mi się podoba idę na imprezę idę na imprezę idę na imprezę

Bernadka - Wto 03 Lip, 2007 17:09

nula, zaglądnij ze dwie stronki wcześniej tam jest to bolerko i schemacik chyba też dałam nula, _ulcia, Grażyna, Gosiek, szydełko, maranta, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Grażyna napisał/a:
A co to za nitka?
carina z wojtka ale w rumento też ją mają niestety na prawdę jest bardzo mało wydajna 40 dkg na bolerko to troszke dużo ,
Cytat:
Czemu Judytka taki smutas straszliwy na tych fotkach
Aniu to taki wizaż hehehe dorośle chciała wyglądać wesoło mi teraz myślę nad ananaskową tuniczką ale kłopoty z nią mnie przerażają a poza tym morduję się z frywolitką robioną 50 basakiem wściekły
wściekły wściekły wściekły wściekły wściekły wściekły wściekły wściekły ależ się maupa jedna źle robi wrrrrrrrrrrrr

szydeleczko - Wto 03 Lip, 2007 17:16

Switny topik a bolerko rewelka brawa widze ze len Ciebie nie dopadl w przeciwienstwie do mnie oj moglby juz sobie isc bo mam tyle planow brawa cool bye brawo
Madzia - Wto 03 Lip, 2007 18:47

Ale śliczna jest ta niteczka. I bolerko brawo brawo brawo
nula - Wto 03 Lip, 2007 20:21

Bernadka ! bolerko znalazłam, ale schematu nie hmm (chyba, że nie widzę) A szkoda bo bardzo mi się podoba. Mogłabym się uśmiechnąć ??? uklon uklon uklon Pozdrawiam
Bernadka - Wto 03 Lip, 2007 20:44

http://www.fotosik.pl/pok...6db225af3f.html nula, to ten opis u góry na wcześniejszej streonie jest opis mniej wi.ęcej jak go robić ja dodawałam naajpierw w co 4 rzędzie 5 razy po obu stronach po 1 słupku , potem w co 2 gim 5 razy po 1 z obu stron a potem na wysokości 61 cm 4 razy po 1 z obu stron w każdym rzędzie , ale teraz myślę że dałabym rady robić go dookoła żeby nie zeszywać cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie madzia, szydeleczko, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziękujemy że się podobało
nula - Wto 03 Lip, 2007 20:50

Bardzo bardzo dziękuję !!! cmok cmok cmok Bo właśnie mam w planach bolerko do topiku, kóry teraz robię i chyba spróbuję właśnie to cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Elżbieta P. - Wto 03 Lip, 2007 22:11

Bernadka, topik jest śliczny brawo brawo
Carina wygląda świetnie, też ją mam, szkoda tylko, że jest tak niewydajna przykro mi

Halkuk - Wto 03 Lip, 2007 22:24

Bolerko na medal cool brawo cool Śliczne uklon
asia0407 - Wto 03 Lip, 2007 22:30

bolerko pierwsza klasa brawo brawo brawo brawo brawo
summer21 - Śro 04 Lip, 2007 09:10

brawo cool radocha cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Antonina - Śro 04 Lip, 2007 09:16

Bernatka brawo Fajny topik i efektowne bolerko.
bjanna - Śro 04 Lip, 2007 10:28

świetny topik cool śliczna modelka radocha bye
Bernadka - Śro 04 Lip, 2007 11:05

fruzia, Halkuk, summer21, Antonina, bjanna, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dziękuję bardzo Embarassed
Jarka - Śro 04 Lip, 2007 13:18

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Anusiaczek - Śro 04 Lip, 2007 14:02

Bernadka teraz tutaj dopiero dotałam i widzę ile fajnych ciuszków przegapiłam.
Super są Twoje topy i bardzo ładnie leżą cool
Bolerko też mi się bardzo podoba brawo

alicja11 - Śro 04 Lip, 2007 15:17

Bernadka, i topik i bolerko urocze,córki mają z Tobą dobrze a i Ty masz dla kogo dziergać brawo brawo
Bernadka - Śro 04 Lip, 2007 16:07

Jarka, Anusiaczek, alicja11, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie teraz deliberuję nad ananaskową tuniką , która troszkę mnie przeraża puknąć się te wszystkie z nią problemy puknąć się ale jest śliczna hurrraaa więc może jednak hahahihi
Poranna - Śro 04 Lip, 2007 17:45

śliczne ciuszki, Bernadka cool - i top i bolerko córci, pieknie leżą i rzeczywiście, fajna ta carina daje efekt (taka połyskliwa czy mam zwidy jakieś??)
Zosia32 - Czw 05 Lip, 2007 11:02

Bernatka może wełenka wstrętna w robocie
ale jaki efekt końcowy pięknie się prezentuje w bolerku
bardzo ładny kolor bolerko śliczne i modelka też brawo brawo brawo
Pozdrowienia wesoło mi

Bernadka - Czw 05 Lip, 2007 16:09

Poranna napisał/a:
taka połyskliwa czy mam zwidy jakieś??)
błyszczy się , a jak się ślizga w robocie puknąć się puknąć się Poranna, Zosia32, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Hala72 - Czw 05 Lip, 2007 17:05

brawo brawo brawo piekne bolerko,do tego moj ulubiony kolorek bye bye
viburnum - Czw 05 Lip, 2007 17:26

Obejrzałam sobie właśnie wszystkie Twoje prace... ależ z Ciebie zdolniacha!!!!!!!! brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 06 Lip, 2007 08:41
Temat postu: A Bernadka też już pkonała szydełko
Bernadka brawa za topik bo fantastycznie w nim wyglądasz cool brawo brawo a bolerko prezentuje się na córci ślicznie, fajnie się błyszczy ta wełenka hopla radocha brawo
Bernadka - Pią 06 Lip, 2007 09:30

Hala72, viburnum, Violetta21, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie teraz chętnie z podobnej wełenki zrobiłabym sobie fajny żakiecik ale na samą myśl o tym jak FAJNIE się nią robi mi się odniechciewa wściekły puknąć się