Nasze spotkania - Poznan
nula - Pon 14 Wrz, 2009 10:48
No to ogłaszam oficjalnie
spotkanie 18. 09 (piątek)
rozpoczynamy o godz. 16
Kawiarnia "Republika róż" - Plac Kolegiacki 2 A
Sala na piętrze - dla niepalących (stwierdziłam, że większość chyba nie pali, a kto będzie musiał (np. ja ) to sobie wyjdzie )
Prosiłam o miejsca w kąciku przy oknie
Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam ?
Zarezerwowałam 12 miejsc (bo być może dołączy do nas jeszcze jedna osoba - Bean, żabka - pamiętacie Anię z Ostroroga, która dziergała z nami 14.06 ? - pisała mi , że chętnie by się z nami spotkała )
No to teraz możemy przejść do interesów
Karmelek, pamiętasz, że masz mi pokazać jak się wplata koraliki w odwrócone kółeczka ? - lepiej sobie przypomnij
Żabka - tak nieśmiało pytam - masz dla mnie nici ? Jeżeli tak to nie zapomnij przynieść
I jeszcze jedno - która może być o 16 ?
(mam nadzieję, że nie będę sama siedzieć przez godzinę )
Może spotkamy się za 5 czwarta przed wejściem ?
żabka - Pon 14 Wrz, 2009 10:51
Nuleczko pewnie że mam nici dla ciebie - niestety czarnej tylko 13 motków (zabrałam kobitce wszystko co miała na sklepie z tego koloru )
Ja na 16 nie dotre - tym razem nie uda mi się urwać z pracy wcześniej, ale będe jak się da najszybciej - oby tylko nie padało to może dojade na 16,30
Pewnie że pamiętam Anie z Ostroroga fajnie jak dołączy do nas
nula - Pon 14 Wrz, 2009 11:13
| żabka napisał/a: | | pewnie że mam nici dla ciebie |
bardzo się cieszę,
A czarną się nie przejmuj - ona miała być na zapas
Do Ani wieczorem będę pisać - prosiła, żeby podać jej dokładny termin spotkania.
| żabka napisał/a: | | Ja na 16 nie dotre |
Spoko - trochę tam posiedzimy
Ja po prostu mam nadzieję, że karmelek zanim weźmie w obroty swoje kursantki to najpierw zdąży mi coś pokazać
I jak zabierasz czółenka ?????
żabka - Pon 14 Wrz, 2009 12:48
Kobietki dobrze mi się kojarzyło, że gdzieś widziałam frywolitkowy ciuszek http://www.frywolitka.slu...zielone_ubranko - poszperałam i znalazłam komplecik czapka, naszyjnik i wdzianko
Nula, Karmelku czyż to nie jest wyzwanie dla umiejących frywolitkować
Nuleczko pewnie że biore czułenko
karmelek - Pon 14 Wrz, 2009 14:17
nula super wszystko załatwiłaś!
Nie będziesz siedzieć sama, bo na pewno będę przed 16.00 poczekam na Ciebie przed wejściem
Wszystko se przypomnę: kółeczka i listek
żabka hihihi.... z tego kompletu najbardziej praktyczny wydaje mi się naszyjnik całość wygląda imponująco, ale takie wyzwanie nie dla mnie
Paddington - Pon 14 Wrz, 2009 15:01
Ja mam prośbę do mistrzów frywolenia- jeżeli macie jakieś ładne- nietrudne wzory aniołków, kolczyków, ozdóbek to zabierzcie dla mnie Chciałabym właśnie przy pomocy frywolitek obdarować bliskich i do tego potrzebne mi pomysły- ja umiem bowiem odwzorowywać różne rzeczy, ale sama nie wymyślam.
Do zobaczenia Wszystkim- aaa i ja pewnie też będę dopiero koło 16:30, ale postaram się jak najwcześniej
Buziaki
honda46 - Pon 14 Wrz, 2009 16:10 Temat postu: Poznań Nula jesteś mistrzem, nie mogę doczekać się piątku, do zobaczenia!
bean - Pon 14 Wrz, 2009 16:18
nula, ja też postaram się być za 5.
Jak dołączy Ania, to będzie nas spora grupka ale będzie fajnie!
A więc do zobaczenia w piątek
kajak82 - Pon 14 Wrz, 2009 20:10
Nula, dzięki za maila
Ten tydzień jestem w pracy do 14.00, także spokojnie stawiam się z Wami za 5 czwarta
Ale super
Haniutka - Pon 14 Wrz, 2009 21:04
Nula jesteś wspaniała!
Zaczynamy się z Anetą pakować
Na 16 to się raczej nie uda, ale postaramy się być jak najszybciej
nula - Pon 14 Wrz, 2009 22:29
Dziewczynki - cieszę się bardzo, że się cieszycie !!!!
Ja też już się nie mogę doczekać !!!!!
Mam nadzieję, że cobrad i WaIwona też potwierdzą swoje przybycie
Paddington - Wto 15 Wrz, 2009 09:26
A ja chyba przyjdę w dwie to znaczy jeżeli uda mi się namówić jeszcze jedną zapaloną do frywolitek osóbkę z mojej rodzinki to przyjdziemy razem. Ona na naszym forum nie jest, ale ja jej sporo opowiadam i pokazuję
Do zobaczenia
nula - Wto 15 Wrz, 2009 11:40
Paddington, fajnie ! - na pewno się zmieścimy
żabka - Wto 15 Wrz, 2009 11:53
Już się nie mogę doczekać piątku, a to dopiero wtorek
danuta55 - Wto 15 Wrz, 2009 16:26
witajcie,nie jestem z Poznania mam 50 km jak mi sie uda to czy mogę dołączyć?
Mam czułenko i na tym koniec nie potrafię frywolitek czy ktos pokazałby mi podstawy? pozdrawiam Danka
cobrad - Wto 15 Wrz, 2009 18:23
Widzę termin ustalony
Co do mojej skromnej osoby nie powiem na 100% czy będę , jeśli wyjazd mi wypadnie w czwartek wieczorem to wrócę dopiero w nocy z piątku na sobotę - wtedy mama będzie naszą reprezentantką ( wiele wskazuje na to że taki termin mi wypadnie ale na razie nie mówię na pewno ).
WaIwona - Wto 15 Wrz, 2009 19:27
Potwierdzam swoje przybycie - pracuję do 15.00 tak więc również będę przed czwartą. Zawsze raźniej wejść w kilka osób. Poza tym jestem przygotowana - zakupiłam czółenko, kordonek i szydełko, a dobre chęci mam już od dawna. Tak więc czekam na piątek z niecierpliwością.
żabka - Wto 15 Wrz, 2009 21:12
Jak tak dalej pójdzie to wszyscy będą na 16 tylko nie ja
nula - Śro 16 Wrz, 2009 15:15
danuta55, jeśli masz ochotę i dasz radę to przyjeżdżaj !!!!
Słuchajcie, dzisiaj dzwoniłam do "Republiki", żeby zapytać czy byłby problem, gdyby było nas np. 14 osób - czy musimy ściśle trzymać się ilości zarezerwowanych miejsc ?
Pani sprawdziła o jaką rezerwację chodzi i stwierdziła, że w tym wypadku nie ma żadnego problemu !!!
Powiedziała, że w razie czego dostawi się po prostu krzesła
Tak więc nie musimy się obawiać, że będzie nas więcej niż planowałyśmy
żabka - nie panikuj - nie tylko Ty przyjdziesz trochę trochę później
karmelek - Śro 16 Wrz, 2009 19:44
danuta55 jeśli tylko możesz to oczywiście, że przyjeżdżaj
Kurczę, wygląda na to, że przyjedziemy do Poznania dopiero w piątek więc na 16.00 chyba jednak nie zdążę ale przyjdę na 100%
nula - Śro 16 Wrz, 2009 20:06
karmelek, a ja myślałam, że Ty już jesteś w Poznaniu !!!!
no nic, ale dotrzesz na pewno ???????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karmelek - Śro 16 Wrz, 2009 20:43
no bo miałam być od wtorku
Całe moje szczęście, że dziewczynom pasował piątek, to zdążę dojechać i w podziękowaniu wszystkie wyściskam
żabka - Czw 17 Wrz, 2009 08:36
Mam nadzieję że dotre - coś mnie przeziębienie rozbierać zaczyna
nula - Czw 17 Wrz, 2009 09:02
żabka, no nie !!!!!!!!!!!!
Nie daj się !!!!!!!!!!!!, nie rób nam tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Weź coś !!!!!!!!!!!!!
Trzymam kciuki za Ciebie !!!!!
Ania z Ostroroga napisała, że też będzie
żabka - Czw 17 Wrz, 2009 12:32
Nula skarbie nie poddaje się !!!!!!!
Od wczoraj jestem ta tabletach Po pracy zamierzam podejść do apteki po jakąś końską dawke żeby jutro być
|
|
|