To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Myszkowanie w kłębkach

Mysza - Czw 13 Maj, 2010 18:14

Dziękuję bieta uklon kwiatek dla ciebie

Wprawdzie na razie żadnych fotek nie wstawię, ale... na tapecie dwa duże zlecenia, które się kroją i wykroić nie mogą. Mam zamiar skończyć do końca maja, ale egzaminy przede mną. Cóż... zrobi się (jedna z ulubionych polskich fraz).

Melduję posłusznie, że zbrodnię tortur, zwaną szumnie praktykami dydaktycznymi, popełnioną w czasie ciągłym dwóch miesięcy na uczniach liceum, zaliczyłam na 5. Do szkodliwości czynu zalicza się fakt, że spodobało mi się... nauczanie. Módlcie się, bo koniec świata blisko. Jeśli zostanę nauczycielką (od czego się odżegnuję od zarania mojej edukacji) Armageddon będzie o krok bliżej.

Bal licencjata zbliża się ze wzrastającą prędkością - już w sobotę, a licencjatka, którą mamy opijać, zwalnia z zastraszającą. Trzecia część ciągnie się jak... Niech każdy sobie sam dopowie. Ile narodu - tyle zakończeń. Każdy chce być oryginalny. Propozycje? Tak dla zabawy.
A tak nawiasem, to trzymajcie kciuki za licencjatkę i bal (Niech żyje!). Obym fryzjera znalazła. Kieca jest...

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

P.S. Koleżanka ostatnio 'podrzuciła' mi 'pomysł' < czyt. plan kolejnej zbrodni> (po przeczytaniu kilku postów na witrynie społecznościowej), że mam na tyle dobry styl, że powinnam się zająć pisaniem felietonów lub książek. Co Wy na takie wydziwaje? Przeżyłybyście taką traumę? Ciekawam Waszej opinii na temat takiej profesji i dylematu, czy przypadkiem nie powinnam zmienić forum na takie, gdzie rozpisywanie się nie należy do... zbytniego gadulstwa i wypowiedzi totalnie poza tematem forum. Piszcie proszę wesoło mi

SoWa - Pią 14 Maj, 2010 09:22

Serweta cudniasta, pracusiu! cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Mysza - Pią 14 Maj, 2010 17:19

Dzięki SoWa, za komplement, a co do pracusia to mi jak stąd do tamtąd (jak mówi dzisiejsza młodsza młodzież czyt, mój brat).
Lenia mam parszywego, bo jak zabieram się do koniecznej pracy, to wszystko inne wydaje się bardziej interesujące (jak myślicie, co ja tu robię w tej chwili?). Wyobraźcie sobie, jak idzie moja licencjatka, względem tej tezy. wesoło mi

Pozdrawiam serdecznie love
Wasz Gad(uła)
M.

SoWa - Pią 14 Maj, 2010 19:08

i tak będę trwać przy swoim kazanie

Very Happy

Mysza - Pon 17 Maj, 2010 10:51

SoWa, jak sobie życzysz.

Już po balu. Niektórzy trochę rozczarowali swoim zachowaniem, ale impreza i tak była extra. nawet dla takiego singla jak ja (choć wszyscy, ale to absolutnie wszyscy, byli w parach). Zabawa do białego rana. teraz jeszcze trzeba skończyć opitą licencjatkę Very Happy.

Oto foto:

Wybaczcie, że torturuję Was moim widokiem, ale chciałam się z Wami tym podzielić. Fotek robótek na razie nie wklejam, bo zlecenia i tak sa już w mojej galerii w dziale Commissions w takim stanie, w jakim istnieją, a nic nowego się nie urodziło. Mam pewne pomysły na wymiankę, ale tego nie zaprezentuję. Jakby co, to Wy dowiecie sie pierwsze, co zmajstrowałam Smile.

Pozdrawiam cmoknięcie
M.

Grażyna - Pon 17 Maj, 2010 16:15

no proszę - ale laseczka z ciebie wesoło mi hopla brawo

a jesli chodzi o grono pedagogiczne, to tutaj na naszym forum jest dosc szerokie. coś w tym jest, ze nauczycielki lubia dziergać.

Violetta21 - Pon 17 Maj, 2010 19:18

ślicznie wyglądasz hopla brawo
buziaczek - Pon 17 Maj, 2010 23:32

ale z ciebie ślicznotka cool
Jarka - Wto 18 Maj, 2010 08:08

NO EXTRA cool cool cool
Mysza - Wto 18 Maj, 2010 14:43

Grażyna, Violetta21, buziaczek, Jarka, Dzięki Embarassed uklon Ale buraka właśnie strzeliłam. Jakby mi kto policzki podpalił.

Grażyna,
Cytat:
a jesli chodzi o grono pedagogiczne, to tutaj na naszym forum jest dosc szerokie. coś w tym jest, ze nauczycielki lubia dziergać.

No, ja nie wiem. Jeszcze nauczycielką nie jestem, chociaż wykształcenie temu przeczy. Jak już się zatrudnię w szkole (jak mnie która zechce), to wtedy to zdanie będzie prawdą. Na pewno lubię gadać, jak widać. Wszystkie nauczycielki tak mają? A tak w ogóle to Twoje zdanie, jako specjalistki w dziedzinie laskologii stosowanej, dużo dla mnie znaczy cmoknięcie

Pozdrawiam serdecznie love
M.

iwonka - Śro 19 Maj, 2010 06:55

Mysza śliczne dziewczę z Ciebie a Twoje posty uwielbiam czytać cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Mysza - Śro 19 Maj, 2010 12:27

iwonka, dziękuję love uklon
Elżbieta P. - Śro 19 Maj, 2010 21:00

śliczna dziewczyna z Ciebie, ale w Chełmie chyba tylko takie są, znam tam parę ślicznotek radocha
janeczka33 - Śro 19 Maj, 2010 21:28

Śliczna i mądra!!! Super połączenie cmoknięcie cmoknięcie
Bernadka - Czw 20 Maj, 2010 15:52

super wyglądasz i pochwalę też serwetkę . BRAWO brawo brawo brawo
Bratek - Czw 20 Maj, 2010 16:11

Mysza ślicznie wyglądasz acoby nie zapeszywszy tfu na psa urok.Pozdrowiwszy serdecznie zmykam bye
Mysza - Czw 20 Maj, 2010 21:34

Elżbieta P., janeczka33, Bernadka, Bratek, dziękuję Wam pięknie. uklon love uklon
Elżbieta P., - w Chełmie sporo lasek, ale ja nie z Chełma, tylko z mysiej dziury, której nazwy nie podaję, bo się w podpisie nie zmieści. Nie podpisuję się więc pod urodą Chełmianek.
Bratek, - nie klnij na psa. Nieładnie. nie wolno Biedne stworzonko.

A teraz szampana!!! Alleluja!!!! hopla wesoło mi

Napisałam licencjatkę !!! Fakt, że czeka mnie jeszcze kilka drobnych poprawek i zrobienie szaty graficznej po konsultacjach, ale ogółem koniec! wesoło mi

Zdałam dzisiaj pierwszy egzamin - ustny z leksyki niemieckiej - na 5 fuksem. Uczyłam się całe 5 minut i wylosowałam dobry temat!

Teraz biorę się migusiem za zlecenia i wymiankę.

Dobrze, ze babcia wina nie ma pod ręką, bo bym z tej radości jutro tropem węża chodziła.

Pozdrawiam Was radościowo hopla love cmoknięcie
M.

P.S. Trzymam mocno zaciśnięte kciuki za tych, którzy przymusowo uczą się pływać lub tragicznie tracą swój dobytek. Myślami jestem z Wami. Mój brat jest w Krakowie. Mam nadzieję, że pozostanie bezpieczny. To najdroższa mi osoba i martwię się. Gdzie jest Bobrzyńskiego???

7Kasiulek7 - Czw 20 Maj, 2010 22:26

Mysza, jak tak przeczytałam, że jako singielka poszłaś na tą imprezę, to przypomniała mi się koleżanka z klasy, która sama na studniówce była. Eh, wszyscy jej żałowali... Na pewno nie bawiła się tak dobrze jak Ty Wink
O joj, jaka ty szczupła jesteś Wink Fajniutko, śliczniutko i w ogóle pięknie wyglądasz.
Mi też kilogramów nie zbywa, ale to ciii... rotfl
I oczywiście czekam na Twoje prace Wink

Mysza - Nie 23 Maj, 2010 16:17

Dzięki 7Kasiulek7, love

Nareszcie wolna od pracy licencjackiej, szukam pomysłów na wymiankę, uczę się do egzaminów i kończę zlecenia. Jak już skończę to wezmę się za wykonanie prezentów wymiankowych. Przynajmniej będę miała czas...

Dzisiaj wrzucam fotkę małego dziełka, wydłubanego w godzinkę. Moja siostra cioteczna miała w piątek urodziny i wczoraj robiłam prezent, zanim poszłam w odwiedziny. Miałam użyć wzorów Kasi, ale nie miałam dobrych materiałów. Kolczyki są zrobione z cienkiej Altin Basak 20g w kolorze liliowym z różowymi koralikami na małym metalowym kółku (średnica ok. 2.5 cm). Improwizacja własna. Jakby kto chciał to schemat mogę narysować.

Czekam Waszej opinii.

Pozdrawiam słonecznie
M.

lamika88 - Nie 23 Maj, 2010 19:37

Bardzo fajne cool cool cool
7Kasiulek7 - Nie 23 Maj, 2010 19:51

Fajniutkie Wink brawo
Violetta21 - Nie 23 Maj, 2010 23:42

kolczyki są bardzo fajne cool brawo
reni - Pon 24 Maj, 2010 08:00

śliczne cool brawo brawo brawo brawo
Jarka - Pon 24 Maj, 2010 17:34

radocha radocha
Mysza - Pon 24 Maj, 2010 17:44

lamika88, 7Kasiulek7, Violetta21, reni, Jarka, dziękuję pięknie za tyle komplementów. uklon love
Karolince też się podobały. Wink 12-letnia jubilatka jest wielką damą i bardzo lubi się stroić od małego, więc biżuteria to zawsze trafiony prezent. ;p
Chyba znalazłam pomysł na pierwszą część prezentu wymiankowego. puknąć się Może i na drugą... a z trzecią się waham jeszcze. Na pewno podejmę właściwą decyzję.

Pozdrawiam Was serdecznie cmoknięcie
M.