To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

nula - Sob 15 Maj, 2010 16:29

Krakowianka, marysia54, Elżbieta P., cmok cmok cmok
Pokończyłam to co jeszcze miałam pozaczynane wesoło mi
następna zakładka (ta niestety nie wyszła tak ładnie jak powinna hmm )

I następny komplet biżu - medalion taki sam jak poprzedni - kolczyki inne , no i dorobiłam jeszcze bransoletkę Very Happy

i następny komplecik - tym razem decu (coś mnie ostatnio wzięło na biżuterię szalony )

No i zobaczcie co zrobiłam wesoło mi
Powinnam mieć zakaz wchodzenia do pasmanterii i tym podobnych sklepów.
Zawsze oprócz tego co potrzebuję kupię jeszcze coś czego wcale nie miałam zamiaru kupować hahahihi
tym razem padło na czesankę do filcowania puknąć się
no i oczywiście nie wytrzymałam i musiałam spróbować

kuleczki są filcowane na mokro a serduszko na sucho

Ciekawe kiedy rodzinka mnie odda do jakiegoś zakładu na leczenie...... hmm

karmelek - Sob 15 Maj, 2010 16:55

co masz do zarzucenia tej ślicznej zakładce???

Ale fajnie Ci wyszły te pierwsze filcaki Smile trudne się to robi?

No bo, ze pozostałe prace super,to chyba wiesz? cool
cool cool

lamika88 - Sob 15 Maj, 2010 17:25

Niesamowicie piękna biżuteria cool cool cool Zawsze jest co podziwiać u Ciebie brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Sob 15 Maj, 2010 17:32

To razem daje cud-miód. Gdyby Cię ta rodzinka zechciała gdzieś zamknąć to ja poproszę w to samo miejsce, cierpię na podobne schorzenie. puknąć się Jaka bzdura!!! hahahihi Cieszę się tym samym schorzeniem. hopla tak jest ok.
a poważnie to podziwiam mnogość technik jakie opanowałaś- mistrzostwo. cmoknięcie

ciapara - Sob 15 Maj, 2010 17:58

o rany!!!!!!!!!!!! mdleje
brawo brawo brawo brawo brawo

elka j. - Sob 15 Maj, 2010 18:15

nula - śliczne biżu, bardzo różnorodne, wszystko mi się podoba i frywolitki i połączenie decu ze sznureczkiem, o ile dobrze widzę, frywolitkowym. Duże brawa za filcaki, elementy do kolejnego biżu jak znalazł. Bardzo równiutkie kuleczki i serducho też super. To teraz czekam na ciąg dalszy, bo od filcowania trudno się uwolnić. Tylko Ty mi powiedz, czy udało Ci się już jakoś dobę rozciągnąć, żeby starczyło na wszystkie techniki, które znasz? wesoło mi
Podziwiam brawo cool brawo cool
A co do leczenia, to pewnie na forum znalazłoby się jeszcze parę osób dotkniętych tą samą chorobą, więc nudno by nie było, byle tylko od surowców rodzina nie odcięła wesoło mi

Violetta21 - Sob 15 Maj, 2010 22:08

śliczne są te kompleciki i zakładka a filcowane serduszko i kulki świetne cool brawo
beacia-24 - Nie 16 Maj, 2010 09:15

nula, po prostu szalejesz ja zawału dostanę z Tobą.
Nie marudź zakładeczka wyszła śliczna, ale moja i tak ładniejsza hahaha hahahihi

Z biżu poszalałaś ta frywolitkowa jest cudddddddddddna i kolorek i wykonanie no po prostu szał.

Powiem tak te decoupagowe biżutki powalające. Twje prace na czarnym tle są perfekcyjne jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej czystości jaką utrzymujesz na pracy. Ogromne brawa

Co do filcu to się nie wypowiem bo jak zawsze mnie wyprzedziłaś hahaha. Ja sobie tak ubzdurałam coś w najbliższym czasie ufilcować, a u Ciebie już fik mi k i kuleczki z serduchem są i to jakie piękne.

nula napisał/a:
Ciekawe kiedy rodzinka mnie odda do jakiegoś zakładu na leczenie

Nie martw się jak by Cię najbliżsi oddali do wariatkowa to przygarnęłabym Twoją osóbkę i zaopiekowała się Tobą. Tak więc się nie obawiaj w zakładzie nie wylądujesz no chyba, że bardzo chcesz bo ja mam takie dni czasami że bym chciała by mnie zamknęli i to jeszcze w pomieszczeniu bez klamek i bez odwiedzin hahaha hahahihi

Tak na poważnie - wszystko jak zawsze cuuudne - ogromne brawa i ukłony przed talentem. brawo brawo brawo brawo

nula - Nie 16 Maj, 2010 10:40

karmelek, lamika88, Bożena- 2000, ciapara, elka j., Violetta21, beacia-24, bardzo, bardzo dziękuję !!!!

karmelek napisał/a:
co masz do zarzucenia tej ślicznej zakładce???

no po prostu nie podoba mi się tak jak bym chciała i już !!! jęzorek - a widziałaś te koślawe listki ? hahahihi
Ania - co do filcaków to szczerze mówiąc myślałam, że to jest trudniejsze.
Tzn. mówię teraz dokładnie o tym co zrobiłam - czyli tych najprostszych rzeczach - bo już zrobienie takich pięknych kwiatów jak robi np. elka.j to dla mnie czarna magia !!!!

Bożena- 2000 napisał/a:
Cieszę się tym samym schorzeniem.

To mi się spodobało - masz rację !!! wesoło mi
I podniosłaś mnie na duchu, że nie jestem sama !!! love

elka j. napisał/a:
Tylko Ty mi powiedz, czy udało Ci się już jakoś dobę rozciągnąć, żeby starczyło na wszystkie techniki, które znasz?

Dziękuję bardzo za ocenę moich pierwszych wypocinek love
Z czasem niestety mam problem (to chyba tutaj powszechne ?!)
Co do ilości technik to sama walę się czasami w głowę i pytam "po co mi to ?" hmm - ale ja tak lubię poznawać nowe rzeczy - takie ciekawskie stworzenie ze mnie co wszystkiego musi spróbować.
A zresztą to nie tylko moja wina - to przez Was !!! rotfl
Ale i tak kocham Was wszystkie !!!! cmoknięcie cmoknięcie

beacia-24 napisał/a:
Nie martw się jak by Cię najbliżsi oddali do wariatkowa to przygarnęłabym Twoją osóbkę i zaopiekowała się Tobą.

Bardzo dziękuję - gdybym jednak musiała uciekać z domu to już wiem gdzie się schronić

No i znowu się rozpisałam ..... daję nogę

anna.pluta1 - Nie 16 Maj, 2010 11:05

radocha radocha
ciapara - Nie 16 Maj, 2010 11:25

beacia-24 napisał/a:
Nie martw się jak by Cię najbliżsi oddali do wariatkowa to przygarnęłabym Twoją osóbkę i zaopiekowała się Tobą.

ja tez sie pisze na te izolatke cmoknięcie

Jarka - Nie 16 Maj, 2010 12:11

radocha radocha radocha radocha radocha
karmelek - Nie 16 Maj, 2010 14:53

nula Ty jesteś normalnie świetna cmoknięcie zakładka śliczna, SCMR opanowane... eh...
jak będziesz w "schronie" u Beaci daj znać, wpadnę z wizytą zebalek

aaa.... i mam nareszcie swoją zakładkę Smile

makneta - Nie 16 Maj, 2010 15:16

Nula, piękne prace - komplecik decoupage świetny, frywolitkowy też super i zupełnie nie wiem, czemu nie podoba Ci się zakładka.

radocha hurrraaa hurrraaa cool brawo hurrraaa

bjanna - Nie 16 Maj, 2010 16:11

nula, jak zwykle padam z wrażenia oglądając Twoje dzieła brawo brawo brawo
bean - Nie 16 Maj, 2010 18:31

nula, normalnie padłam z wrażenia mdleje kolejna technika opanowana!!!!!
Śliczne te filcowanki cool i pewnie niedługo z tych kuleczek powstaną jakieś kolczyki, albo nawet korale hopla SUPER!!!
Kompleciki biżu, zarówno frywolitkowy jak i decu są świetne!!! brawo brawo brawo
Fajnie wygląda sznureczek fry w połączeniu z decu cool ale Ty zawsze znajdujesz najlepsze rozwiązania Smile
A zakładeczka wygląda pięknie, równiutko wysupłana brawo - kompletnie nie rozumiem, dlaczego nie jesteś z niej zadowolona puknąć się

A tak podsumowując, jak zawsze wszystkie prace ze smakiem - po prostu CUDOWNE uklon

Haniutka - Nie 16 Maj, 2010 19:10

Nula ja nie nadążam!!!
Znów narobiłaś całe zestawy śliczności cool cool
Tylko ta zakładka hmm No jakby to powiedzieć? Uważam, że jest ... piękna! brawo brawo i przestań się czepiać!

nula - Nie 16 Maj, 2010 21:13

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie dla Was !!!!
karmelek napisał/a:
SCMR opanowane...

SCMR wcale nie jest trudne - teraz muszę mocno poćwiczyć listki bo mi koślawce wychodzą hahahihi

bean napisał/a:
kolejna technika opanowana!!!!!

spokojnie - jeszcze nie opanowana - to dopiero pierwsze próby !!! hmm

bean napisał/a:
i pewnie niedługo z tych kuleczek powstaną jakieś kolczyki

już powstały hopla a nad koralami myślę.....

teraz będzie pewnie dłuższa przerwa bo jestem na etapie zaczynania prac a nie kończenia hahahihi

SoWa - Nie 16 Maj, 2010 21:59

Piękne nowości kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
elunia_olsztyn - Nie 16 Maj, 2010 23:28

Nula biżuteria śliczna ,rodzinko macie wielki skarb nie wolno do wariatkowa nie oddacie Smile na pewno kazanie
iwonka - Pon 17 Maj, 2010 06:51

same cuuuda cool cool brawo brawo
żabka - Pon 17 Maj, 2010 08:58

Nulka co ty chcesz od zakładki jest świetna, pozostałe prace też brawo brawo brawo

wesoło mi Widze że rodzinka wybyła z domu i mogłaś zabrać się za filc wesoło mi wcale nie wygląda na pierwszą prace wesoło mi takie równiutkie kuleczki i kształtne serce brawo brawo brawo

wesoło mi kiedy zabierzesz się za kolejną technikę? wesoło mi

skoczka - Pon 17 Maj, 2010 09:27

Wszystkie prace podobaja mi się..są takie róznorodne i jedyne w swoim rodzaju.. cool cool hopla hopla
ciapara - Pon 17 Maj, 2010 10:17

Nula z Ciebie za duza perfekcjonistka jest
A moze to z przekory tak siebie krytykujesz? mdleje
Wszystkim oczy wychodza na Twoje prace a Ty ciagle to nie tak tamto nie tak
A my Ci tutaj ciagle mowimy: A dla nas wszystko jest na TAK!!!!!!!
bye

Mysza - Pon 17 Maj, 2010 11:09

nula,
Cytat:
No i znowu się rozpisałam .....

Bynajmniej nie Ty jedna masz ten problem (patrz moje posty).
Śliczne detale w tym całym hurcie. Normalnie nie wiem, czego się czepiasz. i jeszcze ogromna ilość technik, na która nie masz co narzekać, bo świadczy to o tym, że do wariatkowa Ci jeszcze daleko - sprawność umysłowa w normie. A jeśli chodzi o odwyk, to co innego... ja też muszę się zapisać na terapię. Szczególnie jestem uzależniona od oglądania galerii. Znałby kto może przyczynę? puknąć się

Brawa za pracę brawo

Pozdrawiam cmoknięcie
M.
P.S. A propos spotkań. Szczęściary z Was. Ja mieszkam w mysiej dziurze zabitej dechami na wschodzie Polski i raczej takie wydarzenie do skutku tu nie dojdzie. Buuu