To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

misia0808 - Sob 15 Mar, 2008 20:31

Halinko chusta sliczna - fajnie ze teściowej też sie podoba bo jest naprawdę śliczna
Halkuk - Nie 16 Mar, 2008 13:53

Małgośka, Ula_K, Agnieszkamat, Zosia32, Hala72, Monika_b, Misia0808, ślicznie Wam dziękuję love kwiatek dla ciebie idę na imprezę

Kolejna chusta i mitenki czekają na zdjęcia a w robocie jest kolejna torba na prezent tym razem wesoło mi Zrobiłam też kilka zawieszek na okna - zdjęcie jest tylko 1 z nich . Inne pokażę kiedyś razem z chustą Smile.
Dostałam w prezencie paczuszki z takimi jakby pończoszkami - w każdej paczce jest jedna długa kolorowa "nogawka" . Ponieważ nie wiedziałam co z tym zrobić , wykorzystałam tak

Ta zawieszka wisi już w oknie u Teściowej - a ponieważ mieszka na parterze , to muszę przyznać że nieźle się prezentuje . Ja sama mieszkam na 4 piętrze i wczoraj np musiałam zmienić zawieszkę w kuchennym oknie bo z dworu wyglądała jak plama Sad .

Jarka - Nie 16 Mar, 2008 14:34

Asia super cool cool cool pomysł na odmianę zawieszki
Elżbieta P. - Nie 16 Mar, 2008 15:22

ale ładnie wygląda taka zawieszka brawo brawo brawo brawo i za pomysł Halinko też wielkie brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Nie 16 Mar, 2008 15:53
Temat postu: Halkuk
śliczna ta zawieszka cool brawo
alienor - Nie 16 Mar, 2008 16:43

Fajna zawieszka i bardzo fajny pomysl , a czego uzyłaś jako ramy ??
jola373 - Nie 16 Mar, 2008 21:27

Halkuk, pomysłowa bestyjko, śliczna zawieszka! cool cool cool
Ty naprawdę potrafisz zrobić coś z niczego! uklon No właśnie, z czego ta ramka?

Bet - Pon 17 Mar, 2008 06:22

śliczny zajączek, pomysłowo cool
bjanna - Pon 17 Mar, 2008 06:25

Halkuk, fajniutka zawieszka hopla cool radocha
Zosia32 - Pon 17 Mar, 2008 08:45

Halkuk ta zawieszka bardzo mi się podoba ,dobry pomysł z pończoszką wyszedł mały witrażyk

wienia - Pon 17 Mar, 2008 09:07

Halkuk, chusta bardzo bardzo fajna. cool Trudno, żeby teściowej się nie podobała. brawo
dom_Klary - Pon 17 Mar, 2008 09:37

Halinko, chusta jest the best, śliczniutka, efektowna, Teściowa musi być fajna kobietką, że na taką zasługuje. brawo brawo brawo dla ciebie, ale i dla niej, że ma taka synową.
Króliczek tez rozkoszny co by tu... , sympatyczny, słodziutki brawo
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

małgośka - Pon 17 Mar, 2008 10:02

Halinko śliczna zawieszka. Ale ty rozpieszczasz tą Swoją Teściową. Świetny pomysł z wykorzystaniem "niby pończochy".
uklon cool hurrraaa radocha radocha

magdalena - Pon 17 Mar, 2008 10:18

Świetna!! brawo brawo
barbara 1 - Pon 17 Mar, 2008 10:20

Bardzo ładna zawieszka cool cool cool
Grażyna - Pon 17 Mar, 2008 14:54

brawo brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Pon 17 Mar, 2008 16:14

Jarka, Fruzia, Violetta21, Alienor, Jola373, Bet, Bjanna, Zosia32, Wienia, Dom_Klary, Małgośka, Magdalena, Barbara 1, Grażyna, ślicznie Wam dziękuję love kwiatek dla ciebie

Nie wiem czy dziś będę miała aparat , ale jeżeli nie to na pewno jutro pokażę inne moje prace Smile. Zrobię też zdjęcia paczuszki z tą "pończoszką" Wink .
Obręcz - mąż przyniósł mi takie coś z pracy . Była to jakaś rura z tworzywa sztucznego , a mężulek wyciął z tego takie cienkie obręcze .
Obręcz była kołem , ale po wciśnięciu do "pończoszki" zrobiło się jajo hahahihi Doskonale pasuje na pisanki okienne wesoło mi

Halkuk - Pon 17 Mar, 2008 19:30

Mam już fotki hopla
Kolejne resztki wyrobione wesoło mi - tym razem chusta i mitenki , ale zostało jeszcze na kapcie i myślę że i one wkrótce się pojawią hahahihi Będę jak żaba puknąć się Ale bardzo ciepłe to to w chłodniejsze wieczory Smile

Tak wyglądają te "pończoszki" - paczuszka oryginalna i zrobione z nich na pokaz listeczki i płatki kwiatka Smile . Właśnie takie jest przeznaczenie tego , ale ja wykorzystałam to inaczej Wink

A to serduszko powstało na pozostałościach walentynkowej bombonierki hahahihi

Madzia - Pon 17 Mar, 2008 19:35

Masz same fajne pomysły Halkuk!!!!!!! cool cool cool Ja wiem, że takie kapciuszki są strasznie śmieszne, ale jakoś i ja mam na nie ochotę.
buziaczek - Pon 17 Mar, 2008 19:36

bardzo ładne robótki cool brawo cool brawo cool brawo
alienor - Pon 17 Mar, 2008 20:28

brawo brawo brawo brawo brawo
bjanna - Pon 17 Mar, 2008 20:34

Halkuk, moja droga, ja widzę że u Ciebie pomysł goni pomysł cool brawo radocha bye
Elżbieta P. - Pon 17 Mar, 2008 22:12

Halinko brawo jakie ładne prace, a jaka ładna prezentacja chusty cool brawo brawo
kabyr - Pon 17 Mar, 2008 22:14

Halinko masz wyobraźnię
i umiesz zagospodarować resztki wełny.
Ja niestety wyrzucam.

Bet - Wto 18 Mar, 2008 06:32

oż kurcze fajniusie brawo