Galerie prac użytkowników forum - Maranta
Mao - Wto 23 Wrz, 2008 20:18
cudne
karmelek - Wto 23 Wrz, 2008 20:21
szok
maranta - Wto 23 Wrz, 2008 20:27
| irenka10 napisał/a: | | maranta swetr sliczny bizuteria rowniez czy moge niesmiało prosic o wzor tego sweterka |
Irenka, musiałabym zeskanować, bo to wszystko co miałam od Kath, to zdrukowałam i z dysku usunęłam, więc albo poczekasz do czwartku albo może Kath będzie mogła Ci szybciej pomóc. Na szybko mam tylko Jej tłumaczenia bez schematów.
Jeszcze raz dziękuję za ciepłe komentarze i przepraszam za sińce pod oczami widoczne na fotkach, częściowo taka uroda, częściowo efekt ostatnich migren
gabis - Wto 23 Wrz, 2008 20:58
maranta, naszyjnik to kolejne CUDO i nie ważne czy podobny do poprzedniego , czy też nie. Dla mnie każda Twoja frywolitka to dzieło sztuki!!!!!
Sweterek też śliczny!!!!
irenka10 - Wto 23 Wrz, 2008 21:56
maranta niema problemu poczekam az tak mi sie nie spieszy dziekuje za odpowiedz
Krulik - Wto 23 Wrz, 2008 22:48
naszyjnik cudeńko:D sweterek też super:D A te figi..... ale Ci zazdroszczę... uwielbiam figi mniam mniam, a u nas można kupić tylko takie paskudy rozlazłe albo suszone:( A mi smakują tylko takie prosto z drzewa;D
Beata61 - Wto 23 Wrz, 2008 22:51
Aniu, naszyjnik cudowny, to mało powiedziane, sweterek również śliczny, a to wykończenie super ( jak to sie robi?)
elka j. - Wto 23 Wrz, 2008 23:20
Maranto, sweterek tak cudny, że dech zapiera Widzę, że zabrałaś się za filcowanie. Świetny debiut filcowy, mam nadzieję, że na tym nie poprzestaniesz. Przyznam się, że też się w filcu zakochałam. To bardzo relaksująca technika, przynajmniej mnie bardzo relaksuje
tusia.ms - Wto 23 Wrz, 2008 23:35
Maranto już to kiedyś pisałam ale napiszę jeszcze raz - jesteś niesamowita, wszystkie prace które tworzysz są śliczne. Zaczynając zabawę z nową techniką od razu wychodzi ci to super Naprawdę gratuluję talentu
Jarka - Śro 24 Wrz, 2008 08:07
Violetta21 - Śro 24 Wrz, 2008 08:35 Temat postu: Maranta Andzia sweterek jest super i za frywolitkę
alienor - Śro 24 Wrz, 2008 08:54
Naszyjnik śliczny , Sweter Cudo
Stella - Śro 24 Wrz, 2008 10:33
Piekny naszyjnik i super sweterek
iwona55 - Śro 24 Wrz, 2008 10:53
biżuteria nie jest moim hobby ,nie lubuję sie w niej za bardzo ale ten naszyjnik to prawdziwe cudo.Nawet mnie zachwycił ogromnie.Jest inny niż wszystkie tradycyjne obwódki na szyję.Po prostu rewelacja.
A sesja ze sweterkiem-brak słów.
bean - Śro 24 Wrz, 2008 11:43
śliczna biżu i cudowny sweterek - wyglądasz w nim rewelacyjnie
jola373 - Śro 24 Wrz, 2008 12:24
Aniu, sweterek wyszedł prześlicznie! Kolor jeszcze podkreśla jego urodę.
Naszyjnik - CUDO!
bjanna - Śro 24 Wrz, 2008 12:37
Aniu, wszystkie Twoje naszyjniki są wyjątkowej urody
sweterek wykonany po mistrzowsku
wienia - Śro 24 Wrz, 2008 12:44
| _ulcia napisał/a: | Naszyjnik jest boskiiiiiii, wszystko czego dotkną TWOJE łapki jet cudowne, każda nowa technika za którą się zabierasz nie ma przed Tobą tajemnic |
Popieram
Jasieńka - Śro 24 Wrz, 2008 13:06
nie mam słów sweter uroczy takiego jeszcze nie widziałam naszyjnik boski po prostu jesteś mistrzynią i tyle
buziaczek - Śro 24 Wrz, 2008 13:34
Maranto twój naszyjnik jest po prostu bajecznie piękny, a sweterek rewelacyjny, ogromne brawa dla obu prac
Asia S. - Śro 24 Wrz, 2008 15:19
piękne
Halkuk - Śro 24 Wrz, 2008 17:21
Sweterek bombowy naszyjnik - cudeńko
Madzia - Śro 24 Wrz, 2008 18:35
Dzięki Aniu, jakoś temat fig przeoczyłam, nigdy bym nie pomyślała, że może rosnąć w naszym klimacie!!!!!!! Naprawdę te owoce są do jedzenia?
maranta - Śro 24 Wrz, 2008 19:24
| Madzia napisał/a: | | Naprawdę te owoce są do jedzenia? |
Takkkk
Najfajniejsze, że ona pierwwsze dwa lata w ogródku owocowała a my myśleliśmy, że to niejadalne owoce, no bo jak- figi... u nas????????
Potem przytrafił nam się remont i jeden z fachowców poczłapał do naszego ogródka i stanął nagle jak wryty- ludzie, powiada, przecież wy macie figę, my na to- no mamy, on dalej- o i ma już dobre owoce, zerwał sobie i jednego od razu spałaszował, widząc nasze zdziwione spojrzenia zaczął nas przekonywać, że przecież to się je, że jak pływał, to w ciepłych krajach takie zajadał i owoce właśnie identycznie wyglądały
Od tej pory zajadamy i świeże i suszymy- są pyszne
a mój sweterek już nie jest niebieski- zaczerwienił się od tych pochwał i ślicznie za nie dziękuję
barbara 1 - Czw 25 Wrz, 2008 00:51
Sweterek jest odlotowy,a naszyjniki padam na kolana
|
|
|