To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - kolekcja dzianin SoWy

ciapara - Sob 03 Lis, 2012 07:51

Pytasz skąd wiedziałam? Hm... tak to profesjonalnie obrobione było i skatalogowane na picassie (wraz z Twoim logo) plus piekne foty, ze tylko lokalna gazetka przyszła mi do głowy. Ale ja już tak mam... ze maż to się czasem pyta czy ja czarownicą jakąs nie jestem.... hahahihi
Jarka - Sob 03 Lis, 2012 08:43

Kelmuska napisał/a:
SoWa, piesek świetnie przyodziany , torebeczki pierwsza klasa , ale słodkościami narobiłaś mi takiego apetytu, że aż coś
cool cool cool cool cool cool
nismon - Sob 03 Lis, 2012 10:53

Ciasto trójkolorowe już zaczynam piec-będzie na niedzielę jak znalazł!Ubranko dla piesia rewelka! cool hopla cool
Pysiatom - Sob 03 Lis, 2012 11:34

Ubranko dla piesia jest świetne, torebeczki śliczne. Ciastami kusisz !!!! brawo brawo brawo cool
Elżbieta P. - Sob 03 Lis, 2012 17:07

fajne prace, powodzenia w tworzeniu książki kucharskiej cool
SoWa - Sob 03 Lis, 2012 17:12

Dziękuję za wpisy i kliknięcia cmoknięcie

nismon napisał/a:
Ciasto trójkolorowe już zaczynam piec-będzie na niedzielę jak znalazł!

o ile dotrwa do niedzieli hahahihi to zawsze problem ! Jak mi bardzo zależy na posiadaniu ciasta w niedzielę, to wyjściem jest upieczenie dwóch placków wesoło mi

Beacia - zamieszczam przepisy tylko ze 100% gwarancją powodzenia. Jeżeli są jakiekolwiek pytania, to na każde bardzo chętnie odpowiem.

Aga - jesteś niesamowita! Ale w jednym kobieca intuicja Cię zawiodła albo jeszcze nie zadziałała - studia magisterskie kontynuuję na... Ł Ó Z K I E J uczelni kazanie są zjazdy, więc się rozmarzyłam o spotkaniu "na żywo" Ciapary i SoWy hopla

bye

Elżbieta P. - Sob 03 Lis, 2012 17:31

SoWa, a co studiujesz?
ciapara - Sob 03 Lis, 2012 17:50

To kiedy bedziesz u mnie w miescie ???
A z czego miałam wydedukować ze Ty sie w moich rodzinnych stronach kształcisz???? Bo chyba nie z przepisów na picassie ? zebalek co by tu... mdleje

Kelmuska - Sob 03 Lis, 2012 18:19

ciapara napisał/a:
A z czego miałam wydedukować ze Ty sie w moich rodzinnych stronach kształcisz???? Bo chyba nie z przepisów na picassie ?

hihihi, dobre, ciapara, a może właśnie z tych przepisów hurrraaa

elka j. - Sob 03 Lis, 2012 18:19

Droga Sówko, ciasto z galaretką upieczone i już go prawie nie ma, pychotka cool cool
Kelmuska - Sob 03 Lis, 2012 18:23

elka j. napisał/a:
ciasto z galaretką upieczone

moje też upieczone, ale czekam, aż galaretka ściągnie i będzie można spróbować bye bye

ciapara - Sob 03 Lis, 2012 18:59

U mnie sie piecze a i owszem hopla hopla ale mięcho cmoknięcie
SoWa - Sob 03 Lis, 2012 19:28

hopla Ale się cieszę, że "pieczecie ze mną" !!! hopla

Aga, a byłam pewna, że z przepisów wywróżysz wesoło mi

Elżbieta P. napisał/a:
SoWa, a co studiujesz?

ogólnie przedsiębiorczość, a marzą mi się dwie specjalizacje - technologie informacyjne i nowoczesne media oraz zarządzanie relacjami z klientem.

Ela i Aga - to kawusia w trójeczkę? hurrraaa

ciapara - Sob 03 Lis, 2012 20:05

SoWa, Napisze Ci zaraz na Pw
Madzia - Nie 04 Lis, 2012 13:31

Miałam o robótkach Sowich napisać ale czytam te posty i tyle emocji mi się zebrało!

Najpierw zawiadomienie z picassy mnie rozwaliło, nowe ciasto, korzenne, a ja korzenne kocham ponad wszystko!
Teraz o spotkanku czytam. To się jeszcze bardziej żal zrobiło.
Ale może kiedyś.

To do rzeczy. Za psami generalnie nie przepadam ale Twój jest przeuroczy. A ubranko po prostu genialne! Gazetą się nie chwalisz, to jest jest fantastyczne jak ktoś zauważa, docenia i wykorzystuje nasze pasje w taki fajny sposób, gratuluję! Torby bardzo ładne, jak zawsze.
I zdjęcia takie fajne, jesienne, że zaraz nabrałam ochoty z wizytą do Ciebie się wybrać!

Za robótki wszelakie brawa wielkie, i jeszcze uściski i całuski przesyłam! brawo
brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmok cmok cmok

Elżbieta P. - Nie 04 Lis, 2012 15:14

Ela i Aga - to kawusia w trójeczkę? hurrraaa[/quote]

bardzo chętnie

SoWa - Nie 04 Lis, 2012 17:04

Madzia napisał/a:
Teraz o spotkanku czytam. To się jeszcze bardziej żal zrobiło.
Ale może kiedyś.

hopla Madziu, wyobraż sobie, że odkąd po raz pierwszy dowiedziałam się o Jarmarku Jagiellońskim to kombinuję, jak wyjazd zorganizować i z Tobą się spotkać. Trochę to już trwa, ale zazwyczaj jestem skuteczna w doprowadzaniu zamierzeń do skutku. A plan bardzo konkretny, tylko czekam na tzw. sprzyjające okoliczności tzn. tak zwany amok twórczy potrzebny do zorganizowania zbiorowego rękodziełowego wyjazdu. A gdy będziemy na miejscu , to ja w międzyczasie (gdy inni będą podziwiać czy nawet się uczyć grać np. na suce biłgorajskiej) po angielsku się urwę i ... cmok hopla

nula - Nie 04 Lis, 2012 18:39

o rany, nie wiem co bardziej podziwiać : dziergadła, czy wypieki wesoło mi
Piesiu cudny ! a w ubranku prezentuje się świetnie brawo

Teraz prośba do Beaci24 - nie bądź kochana taka zachłanna - co to znaczy, że porywasz obie torby - o nie, tą czarno - białą porywam ja !!!!!!!

Madzia napisał/a:
Gazetą się nie chwalisz, to jest jest fantastyczne jak ktoś zauważa, docenia i wykorzystuje nasze pasje w taki fajny sposób, gratuluję!

ja też gratuluję - Madzia ma rację - to jest fantastyczne. cool

Dodałam sobie ten album do obserwowanych - nie mogłam się oprzeć - wszystko tak apetycznie wygląda hopla

Madzia - Nie 04 Lis, 2012 19:37

W sumie to chętnie do Łodzi bym się wybrała, bo jeszcze nie byłam.
calicja - Nie 04 Lis, 2012 19:58

Kelmuska napisał/a:
SoWa, piesek świetnie przyodziany brawo , torebeczki pierwsza klasa cool , ale słodkościami narobiłaś mi takiego apetytu, że aż coś hurrraaa

3 x TAK
bye
A link do przepisów wysyłam córci bo ona jest w domu specjalistka od wypieków ....

SoWa - Nie 04 Lis, 2012 22:04

cmok cmok cmok

Dziękuję, czuję się taka rozpieszczona przez Was, drogie koleżanki! !

Madzia napisał/a:
W sumie to chętnie do Łodzi bym się wybrała

Madziu - możemy wywołać na forum falę migracyjno-zapoznawczą hahahihi

nula napisał/a:
Teraz prośba do Beaci24 - nie bądź kochana taka zachłanna - co to znaczy, że porywasz obie torby - o nie, tą czarno - białą porywam ja !!!!!!!
:

Nula, Ty sobie jeszcze raz przemyśl wybór - do pasiastej dorobiłam drobiazgi wyposażeniowe wesoło mi

cmoknięcie dziękuję za gratulacje, polecam album "Smaki ..." obiecuję co jakiś czas nowości ( rodzina ma stresa przed jedzeniem jak nie wie, czy sesja zdjęciowa ciasta już się odbyła) cmoknięcie

nula - Pon 05 Lis, 2012 08:29

SoWa napisał/a:
Nula, Ty sobie jeszcze raz przemyśl wybór - do pasiastej dorobiłam drobiazgi wyposażeniowe

To pewnie tym bardziej nie uda mi się jej wyrwać od Beaci hahahihi

SoWa napisał/a:
rodzina ma stresa przed jedzeniem jak nie wie, czy sesja zdjęciowa ciasta już się odbyła
rotfl
nismon - Pon 05 Lis, 2012 15:21

SoWa napisał/a:
o ile dotrwa do niedzieli hahahihi to zawsze problem ! Jak mi bardzo zależy na posiadaniu ciasta w niedzielę, to wyjściem jest upieczenie dwóch placków wesoło mi

-ja dobrze wybrałam czas jęzorek -mąż był w pracy,starsza córka u babci,a najmłodsze moje "szczęście"jeszcze nie dosięga do lodówki.Co prawda wieczorem wyniuchali, ale i takpół blaszki uratowałam do niedzieli!!! hurrraaa
Przepis polecam,bo jest rewelacyjny!!!

SoWa - Wto 06 Lis, 2012 23:04

Bardzo dziękuję! cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

nismon - masz rację, właściwy czas to ratunek dla ciasta wesoło mi

agus2003 - Śro 07 Lis, 2012 12:25

SoWa, robótki sliczne cool cool cool
Na widok ciast język mi uciekł... niebedę pisać gdzie oczoplas