To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

persjanka - Czw 25 Wrz, 2008 07:28

no tak..ale juz pisalam,ze mi sie bluzeczka bardzo podoba..i ten niebieski wyjatkowo ladnie sie prezentuje..pozdrawiam ania
katarina38 - Czw 25 Wrz, 2008 08:32

Sweterek przepiękny! Śliczny kolorek. Naszyjnik-cudo:-)))) kwiatek dla ciebie cool
doorcia - Czw 25 Wrz, 2008 09:07

pięęęęęękny!
Nikola5 - Czw 25 Wrz, 2008 09:29

No niestety nie będę oryginalna i napiszę że naszyjnik przecudowny i jestem nim oczarowana ,a sweterek to mistrzostwo świata.Z wrażenia oczy pogubiłam tak mi się wybałuszyły z zachwytu.

I oczywiście ponawiam prośbę Beaty61 jakim wzorem się wykańcza brzegi - czy możesz dać opis bo cały sweterek to chyba dla mnie za skomplikowany.
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

maranta - Czw 25 Wrz, 2008 12:19

Dziekuję za tyle pochwał, w głowie mi sie przewróci od nich wesoło mi

Wykończenie robiłam takim wzorem- http://maranta.livenet.pl/pasmanteria.htm (piąty od góry), tylko kończyłam wcześniej- na tym pęczkowym rzędzie a pomiędzy od razu robiłam pikotki.

misia0808 - Czw 25 Wrz, 2008 13:44

Aniu cudne prace. Jestem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie spodobała mi się Twoja wersja Manon. Moja niestety czeka na niteczki, bo zabrakło na rękawek cool brawo brawo brawo brawo
moslamawe - Czw 25 Wrz, 2008 13:56

a naszyjnik widziałam i miałam go w łapkach i jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach , Aniu cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
maranta - Czw 25 Wrz, 2008 14:29

moslamawe napisał/a:
a naszyjnik widziałam i miałam go w łapkach i jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach , Aniu

Bardzo się cieszę, że się podoba- przekaż pozdrowienia koleżance i niech jej dobrze służy hopla

misia0808 napisał/a:
Szczególnie spodobała mi się Twoja wersja Manon. Moja niestety czeka na niteczki, bo zabrakło na rękawek

Bardzo jestem ciekawa Twojej wersji, mam nadzieję, ze szybko uda Ci się ją ukończyć Smile
Misiu jeśli masz schemat i opis do Manon na dysku, to może być podesłała irence10 Ja niestety mój po wydrukowaniu usunęłam, wydruk do tego słabej jakości, bo dwa tusze się kończyły a na dodatek porobiłam różne swoje notatki długopisem na tych świstkach, więc po zeskanowaniu może wyjść masakra puknąć się

mala100gosia - Czw 25 Wrz, 2008 14:35

piekne prace Smile sweterek idealnie wymodelowany do figury no i ten kolor Very Happy brawo brawo brawo brawo brawo brawo

a obróżka to istny majstersztych Very Happy cmoknięcie

alicja11 - Czw 25 Wrz, 2008 23:51

maranta, bżuteria przecudnej urodya i sweterek super odlotowy i super w nim wyglądasz a sińcami pod oczami cool się nie przejmuj też je mam i staram się o nich nie myśleć choć często muszę odpowiadac na pytania czy ja wogóle śpię a tu nawet jeśli jestem wyspana i tak są no może ciut jaśniejsze,ale dobry makijaż zdziała cuda. cool brawo cmoknięcie
krzysztofina - Pią 26 Wrz, 2008 00:02

Aniu-Twoje prace to mistrzostwo świata-frywolitki w twoim wykonaniu,az dech zapierają.Chciałabym sie ich nauczyć,ale sie normalnie boję,ze nie podołam i będziemi głupio-więc tylko na twoje sie napatrze brawo
beacia-24 - Pią 26 Wrz, 2008 12:13

maranta, cudo Smile i kolorek taki piękny radocha radocha radocha
Naszyjnik jest tak cudny, że aż brak mi tchu by napisać coś więcej uklon uklon

gabrysia - Pią 26 Wrz, 2008 13:18

sweterek pełny odlot gały gały gały gały , bardzo proszę o namiary na wzór uklon uklon uklon
Edytka - Pią 26 Wrz, 2008 14:53

Przepiękne prace cool hurrraaa
Elżbieta P. - Pią 26 Wrz, 2008 20:29

no i co ja jeszcze mogę tu dodać nie wiem robisz cudne rzeczy Aniu, cokolwiek by to nie było jest piękne brawo brawo brawo brawo
nula - Sob 27 Wrz, 2008 08:17

maranta, Jak zwykle padam na kolana !!!!!
Biżu - rewelacja !!!!! A sweterek przecudny (zwłaszcza , że w moim ulubionym kolorku )
brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

misia0808 - Sob 27 Wrz, 2008 18:09

Aniu oczywiście schemaciki mam i przeslę Irence jeszcze dzisiaj. A mój sweterek właśnie suszy sie na balkonie. Jutro sie nim pochwalę.
Grażyna - Nie 28 Wrz, 2008 15:15

Wspaniały sweterek cool chociaz chyba powinien byc nieco wiekszy wesoło mi
maranta - Pon 29 Wrz, 2008 18:32

misia0808 napisał/a:
Aniu oczywiście schemaciki mam i przeslę Irence jeszcze dzisiaj.

Dziękuję ślicznie Smile

Grażyna napisał/a:
Wspaniały sweterek chociaz chyba powinien byc nieco wiekszy

Hahahaha a ja na głowie stawałam, zeby wyszedł jak najmniejszy wesoło mi
Na blogu opisałam jak go czarowałam, zeby się skurczył hahahihi

Po skróceniu tego sznureczka, który ma za zadanie połączyć prawe z lewym, oba brzegi się stykają ze sobą a gdybym odczarowała, to moje czarowanie wyżej wspomniane, to jedna strona zaszła by na drugą na około 4cm hahahihi
Góra miała byż z założenia najminimalniejsza z dopuszczalnego minimum, bo chciałam żeby była bardzo dopasowana a wokół dekoltu chciałam mieć miejsce na to ozdobne wykończenie puknąć się

Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i chwalę się kolejnym sweterkiem. Również i tym razem zainspirowała mnie praca Kath.

Dopiero na fotkach zauważyłam, ze dolny guzik zapięłam nie w tę dziurę co trzeba- za dużo dziurek pomiędzy tymi stokrotkami hahahihi hahahihi hahahihi

barbara 1 - Pon 29 Wrz, 2008 18:37

Aniu znowu wyczarowałaś CUDO brawo brawo brawo brawo
Violetta21 - Pon 29 Wrz, 2008 19:16
Temat postu: Maranta
Aniu cóż mogę dodać sweterek miodzio cool hopla radocha brawo
gabrysia - Pon 29 Wrz, 2008 19:23

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
bjanna - Pon 29 Wrz, 2008 19:28

Aniu, Ty czarodziejko uklon niesamowicie piękne sweterki czynisz brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Pon 29 Wrz, 2008 19:31
Temat postu: Re: Maranta
Violetta21 napisał/a:
Aniu cóż mogę dodać sweterek miodzio cool hopla radocha brawo

Ano, ano- jak mawiają Czesi.
A sesja !!! cudna.

Nikola5 - Pon 29 Wrz, 2008 19:59

brawo brawo brawo