Galerie prac użytkowników forum - Maranta
persjanka - Czw 25 Wrz, 2008 07:28
no tak..ale juz pisalam,ze mi sie bluzeczka bardzo podoba..i ten niebieski wyjatkowo ladnie sie prezentuje..pozdrawiam ania
katarina38 - Czw 25 Wrz, 2008 08:32
Sweterek przepiękny! Śliczny kolorek. Naszyjnik-cudo:-))))
doorcia - Czw 25 Wrz, 2008 09:07
pięęęęęękny!
Nikola5 - Czw 25 Wrz, 2008 09:29
No niestety nie będę oryginalna i napiszę że naszyjnik przecudowny i jestem nim oczarowana ,a sweterek to mistrzostwo świata.Z wrażenia oczy pogubiłam tak mi się wybałuszyły z zachwytu.
I oczywiście ponawiam prośbę Beaty61 jakim wzorem się wykańcza brzegi - czy możesz dać opis bo cały sweterek to chyba dla mnie za skomplikowany.

maranta - Czw 25 Wrz, 2008 12:19
Dziekuję za tyle pochwał, w głowie mi sie przewróci od nich
Wykończenie robiłam takim wzorem- http://maranta.livenet.pl/pasmanteria.htm (piąty od góry), tylko kończyłam wcześniej- na tym pęczkowym rzędzie a pomiędzy od razu robiłam pikotki.
misia0808 - Czw 25 Wrz, 2008 13:44
Aniu cudne prace. Jestem pod wielkim wrażeniem. Szczególnie spodobała mi się Twoja wersja Manon. Moja niestety czeka na niteczki, bo zabrakło na rękawek
moslamawe - Czw 25 Wrz, 2008 13:56
a naszyjnik widziałam i miałam go w łapkach i jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach , Aniu
maranta - Czw 25 Wrz, 2008 14:29
| moslamawe napisał/a: | | a naszyjnik widziałam i miałam go w łapkach i jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach , Aniu |
Bardzo się cieszę, że się podoba- przekaż pozdrowienia koleżance i niech jej dobrze służy
| misia0808 napisał/a: | | Szczególnie spodobała mi się Twoja wersja Manon. Moja niestety czeka na niteczki, bo zabrakło na rękawek |
Bardzo jestem ciekawa Twojej wersji, mam nadzieję, ze szybko uda Ci się ją ukończyć
Misiu jeśli masz schemat i opis do Manon na dysku, to może być podesłała irence10 Ja niestety mój po wydrukowaniu usunęłam, wydruk do tego słabej jakości, bo dwa tusze się kończyły a na dodatek porobiłam różne swoje notatki długopisem na tych świstkach, więc po zeskanowaniu może wyjść masakra
mala100gosia - Czw 25 Wrz, 2008 14:35
piekne prace sweterek idealnie wymodelowany do figury no i ten kolor
a obróżka to istny majstersztych
alicja11 - Czw 25 Wrz, 2008 23:51
maranta, bżuteria przecudnej urodya i sweterek super odlotowy i super w nim wyglądasz a sińcami pod oczami się nie przejmuj też je mam i staram się o nich nie myśleć choć często muszę odpowiadac na pytania czy ja wogóle śpię a tu nawet jeśli jestem wyspana i tak są no może ciut jaśniejsze,ale dobry makijaż zdziała cuda.
krzysztofina - Pią 26 Wrz, 2008 00:02
Aniu-Twoje prace to mistrzostwo świata-frywolitki w twoim wykonaniu,az dech zapierają.Chciałabym sie ich nauczyć,ale sie normalnie boję,ze nie podołam i będziemi głupio-więc tylko na twoje sie napatrze
beacia-24 - Pią 26 Wrz, 2008 12:13
maranta, cudo i kolorek taki piękny
Naszyjnik jest tak cudny, że aż brak mi tchu by napisać coś więcej
gabrysia - Pią 26 Wrz, 2008 13:18
sweterek pełny odlot , bardzo proszę o namiary na wzór
Edytka - Pią 26 Wrz, 2008 14:53
Przepiękne prace
Elżbieta P. - Pią 26 Wrz, 2008 20:29
no i co ja jeszcze mogę tu dodać robisz cudne rzeczy Aniu, cokolwiek by to nie było jest piękne
nula - Sob 27 Wrz, 2008 08:17
maranta, Jak zwykle padam na kolana !!!!!
Biżu - rewelacja !!!!! A sweterek przecudny (zwłaszcza , że w moim ulubionym kolorku )
misia0808 - Sob 27 Wrz, 2008 18:09
Aniu oczywiście schemaciki mam i przeslę Irence jeszcze dzisiaj. A mój sweterek właśnie suszy sie na balkonie. Jutro sie nim pochwalę.
Grażyna - Nie 28 Wrz, 2008 15:15
Wspaniały sweterek chociaz chyba powinien byc nieco wiekszy
maranta - Pon 29 Wrz, 2008 18:32
| misia0808 napisał/a: | | Aniu oczywiście schemaciki mam i przeslę Irence jeszcze dzisiaj. |
Dziękuję ślicznie
| Grażyna napisał/a: | | Wspaniały sweterek chociaz chyba powinien byc nieco wiekszy |
Hahahaha a ja na głowie stawałam, zeby wyszedł jak najmniejszy
Na blogu opisałam jak go czarowałam, zeby się skurczył
Po skróceniu tego sznureczka, który ma za zadanie połączyć prawe z lewym, oba brzegi się stykają ze sobą a gdybym odczarowała, to moje czarowanie wyżej wspomniane, to jedna strona zaszła by na drugą na około 4cm
Góra miała byż z założenia najminimalniejsza z dopuszczalnego minimum, bo chciałam żeby była bardzo dopasowana a wokół dekoltu chciałam mieć miejsce na to ozdobne wykończenie
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i chwalę się kolejnym sweterkiem. Również i tym razem zainspirowała mnie praca Kath.
Dopiero na fotkach zauważyłam, ze dolny guzik zapięłam nie w tę dziurę co trzeba- za dużo dziurek pomiędzy tymi stokrotkami
barbara 1 - Pon 29 Wrz, 2008 18:37
Aniu znowu wyczarowałaś CUDO
Violetta21 - Pon 29 Wrz, 2008 19:16 Temat postu: Maranta Aniu cóż mogę dodać sweterek miodzio
gabrysia - Pon 29 Wrz, 2008 19:23
bjanna - Pon 29 Wrz, 2008 19:28
Aniu, Ty czarodziejko niesamowicie piękne sweterki czynisz
Bożena- 2000 - Pon 29 Wrz, 2008 19:31 Temat postu: Re: Maranta
| Violetta21 napisał/a: | Aniu cóż mogę dodać sweterek miodzio  |
Ano, ano- jak mawiają Czesi.
A sesja !!! cudna.
Nikola5 - Pon 29 Wrz, 2008 19:59
|
|
|