Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści
buziaczek - Wto 12 Paź, 2010 22:29
super nowości
misia0808 - Śro 13 Paź, 2010 16:54
Bożenko rękawiczki cudne, fantastyczna doniczka i kolczyki
Bożena- 2000 - Pią 15 Paź, 2010 19:14
Namiętnie ćwiczę 4-druty, a na nich rękawiczki. Oj! jest to dla mnie szkoła cierpliwości i pokory. Dziś w zestawie z baktusem.Wzorki i kolorki- taka nitka.
Cieplutko pozdrawiam dziękując jednocześnie za to, że jeszcze macie ochotę tu zaglądać i za Wasze miłe ślady jakie zostawiacie.
lamika88 - Pią 15 Paź, 2010 19:54
Bożena- 2000, ekstra komplet
ciapara - Pią 15 Paź, 2010 20:39
Alez piekny zestawik
I jaki pomysłowy
Dla mnie bomba
nula - Pią 15 Paź, 2010 21:01
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Namiętnie ćwiczę 4-druty, a na nich rękawiczki. Oj! jest to dla mnie szkoła cierpliwości i pokory. |
Nie chcesz chyba powiedzieć, że to pierwsze wyroby na 4 drutach ???? !!!!
Te rękawiczki wyglądają tak fachowo, że mucha nie siada !!!!
Komplet zaje.... fajny !!!!
Te kolorki świetnie Ci się ułożyły - aż się wierzyć nie chce, że one tak same z siebie
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale ta włóczka mi Lidlem pachnie - mam rację ?
Możesz napisać o niej coś bliższego
| Bożena- 2000 napisał/a: | | że jeszcze macie ochotę tu zaglądać |
A to co ma być ?
Jeszcze dłuuuugo będziemy miały ochotę tu zaglądać - no, przynajmniej ja na pewno !!!!!!
Jarka - Pią 15 Paź, 2010 21:13
| nula napisał/a: | Komplet zaje.... fajny !!!!
Te kolorki świetnie Ci się ułożyły - aż się wierzyć nie chce, że one tak same z siebie |
Violetta21 - Sob 16 Paź, 2010 00:12
a jakie cudeńko i napewno z wełny z Lidla mogliby coś u nas w końcu dać...
Bożenko bardzo chętnie się tu do Ciebie zagląda
a ja męczyłam się z pięcioma drutami i jak narazie uległy moje wypociny dewastacji
bean - Nie 17 Paź, 2010 11:03
Bożena- 2000, komplecik wyszedł piękny!!! Podziwiam cierpliwość do 4 drucików, bo ja dwoma ledwo daję radę
milamirka - Nie 17 Paź, 2010 11:59
No prosze pierwszy raz 4 druty i jakie piekne rekawiczki stworzylas super komplecik
Bożena- 2000 - Nie 17 Paź, 2010 19:09
Tak włóczka to wynalazek Lidlowy. Były 3albo 4kolory. Kupiłam 2. W sklepie beżo-brązy podobały mi się najbardziej. Chyba jednak ta z zielenią jest ładniejsza.
I kolejne rękawiczki, czyli trzecie w mojej karierze. Czarne już pokazałam i te dwie lidlowe. Te są jeszcze mokre. A idzie mi to tak, że raz wypada mi drut, a raz sama se wyciągam z oczek. Ogólnie świetnie....
:i z myślą o świętach, kiedyś skończę
ciapara - Nie 17 Paź, 2010 19:50
Alez piekne te wloczki
Chyba sama wybiore sie do Lidla i zobacze czy sa uwielbiam cieniowane wloczki
lamika88 - Nie 17 Paź, 2010 19:58
Fajne rękawiczki Zazdroszczę włóczek ja do Lidla zawsze mam nie po drodze...
milamirka - Nie 17 Paź, 2010 20:40
Ciapara nic z Twojej wycieczki bo u nas nie bylo jeszce chyba ze do Danii polecisz Bozenko no prosze tu Ci wypada tam se sama zdejmujesz ale rekawiczki slicznie Ci wychodza swiatecznie zapowiada sie ciekawie
Jarka - Nie 17 Paź, 2010 21:16
Violetta21 - Nie 17 Paź, 2010 22:45
No właśnie do tej Danii to troszkę daleko kiedyś były u nas takie wełenki ale to było tak dawno....
a rękawiczki miodzio i bombeczki śliczne
Bożena- 2000 - Nie 24 Paź, 2010 18:22
Troszkę nowości i nowinek. Kupiłam nowy lakier do decu, śmierdzi okrutnie. Producent zapomniał napisać, że lakier ma zniewalający zapach zepsutych jaj. Lakieruję w rowerowni. Szok.
a za moimi plecami Mirka radzi maznąc rowery na czerwono, żeby paswały do tych drobiazgów. I jeszcze jedno chomąto do zamotania.
I czapa zerżnięta od Antoniny, oczko w oczko.
SoWa - Nie 24 Paź, 2010 20:16
ale fajnych rzeczy naprodukowałaś!
Jarka - Nie 24 Paź, 2010 21:10
Proszę jaki wysyp pięknych prac
dehajola - Nie 24 Paź, 2010 21:32
cudne wszystko a dzieła na 4 drutach:
*do włóczki z lidla- historia prawdziwa bo moja : z pociągu dzwonie do brata a on mówi że jest w lidlu ,wiec proszę (bo czytalam akurat tutaj ) zobacz czy jest niebiska włóczka z pomponikami.dzwoni brat po 5 min. i mówi : stoje na stoisku monopolowym (ja już płaczę ze śmiechu) i razem z panem z obsługi znaleźliśmy niebieską wódkę ale tu nie ma pomponikow. wiecie jak się uśmiałam a i brat i pan z obsługi w lidlu równiez gdy powiedziałam o co chodzi. w moich stronach mówiło sie na wszystko do robotek po prostu wełna.
nula - Nie 24 Paź, 2010 21:39
Bożena - Ty odpoczywasz kiedykolwiek ?
Nowości świetne !!!
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Kupiłam nowy lakier do decu, śmierdzi okrutnie. Producent zapomniał napisać, że lakier ma zniewalający zapach zepsutych jaj. Lakieruję w rowerowni. Szok. |
To się ciesz, że masz coś takiego jak rowerownia - inaczej musiałabyś czekać chyba do wiosny, żeby lakierować na powietrzu
A tak z ciekawości - co to za lakier ? Skoro tak śmierdzi to domyślam się, że nie akryl ???
Może za to ma jakieś ukryte zalety o których nie wiesz ?
I posłuchaj Mirki - czerwone rowery będą się ładnie komponować z biżuterią
Violetta21 - Nie 24 Paź, 2010 22:58
Bożenka no proszę ile cudeniek zrobiłaś o takim zamotańcu na szyję chyba też powinnam pomyśleć
bean - Nie 24 Paź, 2010 23:53
| SoWa napisał/a: | | cool ale fajnych rzeczy naprodukowałaś! brawo |
| nula napisał/a: | | I posłuchaj Mirki - czerwone rowery będą się ładnie komponować z biżuterią hahahihi |
Tak dzisiaj cytatami się wpisuję, bo bardzo trafne są
milamirka - Pon 25 Paź, 2010 17:32
piekne prace a nie mowilam ze ladniej by to wygladalo jak rowery bylyby czerwone ,sluchaj sie starszej a daleko zajedziesz nawet na wypozyczonym czerwonym rowerku
iwonka - Wto 26 Paź, 2010 06:45
fantastyczne pracki i takie różnorodne, prawdziwy pracuś z Ciebie
|
|
|