To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bożena i jej dłubanki wszelkiej maści

buziaczek - Wto 12 Paź, 2010 22:29

super nowości brawo cool
misia0808 - Śro 13 Paź, 2010 16:54

Bożenko rękawiczki cudne, fantastyczna doniczka i kolczyki cool brawo brawo brawo
Bożena- 2000 - Pią 15 Paź, 2010 19:14

Namiętnie ćwiczę 4-druty, a na nich rękawiczki. Oj! jest to dla mnie szkoła cierpliwości i pokory. Dziś w zestawie z baktusem.Wzorki i kolorki- taka nitka.

Cieplutko pozdrawiam dziękując jednocześnie za to, że jeszcze macie ochotę tu zaglądać i za Wasze miłe ślady jakie zostawiacie.

lamika88 - Pią 15 Paź, 2010 19:54

Bożena- 2000, ekstra komplet cool cool cool
ciapara - Pią 15 Paź, 2010 20:39

Alez piekny zestawik
I jaki pomysłowy
Dla mnie bomba cool cool cool

nula - Pią 15 Paź, 2010 21:01

Bożena- 2000 napisał/a:
Namiętnie ćwiczę 4-druty, a na nich rękawiczki. Oj! jest to dla mnie szkoła cierpliwości i pokory.

Nie chcesz chyba powiedzieć, że to pierwsze wyroby na 4 drutach ???? !!!!
Te rękawiczki wyglądają tak fachowo, że mucha nie siada !!!!
Komplet zaje.... fajny !!!! cool
Te kolorki świetnie Ci się ułożyły - aż się wierzyć nie chce, że one tak same z siebie hahahihi
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale ta włóczka mi Lidlem pachnie - mam rację ?
Możesz napisać o niej coś bliższego uklon

Bożena- 2000 napisał/a:
że jeszcze macie ochotę tu zaglądać

A to co ma być ? puknąć się
Jeszcze dłuuuugo będziemy miały ochotę tu zaglądać - no, przynajmniej ja na pewno !!!!!! hopla

Jarka - Pią 15 Paź, 2010 21:13

nula napisał/a:
Komplet zaje.... fajny !!!!
Te kolorki świetnie Ci się ułożyły - aż się wierzyć nie chce, że one tak same z siebie
cool cool brawo brawo cool cool
Violetta21 - Sob 16 Paź, 2010 00:12

a jakie cudeńko i napewno z wełny z Lidla mogliby coś u nas w końcu dać...
Bożenko bardzo chętnie się tu do Ciebie zagląda bye
a ja męczyłam się z pięcioma drutami i jak narazie uległy moje wypociny dewastacji przykro mi

bean - Nie 17 Paź, 2010 11:03

Bożena- 2000, komplecik wyszedł piękny!!! Podziwiam cierpliwość do 4 drucików, bo ja dwoma ledwo daję radę Smile
milamirka - Nie 17 Paź, 2010 11:59

No prosze pierwszy raz 4 druty i jakie piekne rekawiczki stworzylas super komplecik cool brawo brawo cmoknięcie
Bożena- 2000 - Nie 17 Paź, 2010 19:09

Tak włóczka to wynalazek Lidlowy. Były 3albo 4kolory. Kupiłam 2. W sklepie beżo-brązy podobały mi się najbardziej. Chyba jednak ta z zielenią jest ładniejsza.

I kolejne rękawiczki, czyli trzecie w mojej karierze. Czarne już pokazałam i te dwie lidlowe. Te są jeszcze mokre. A idzie mi to tak, że raz wypada mi drut, a raz sama se wyciągam z oczek. Ogólnie świetnie.... wściekły

:i z myślą o świętach, kiedyś skończę

ciapara - Nie 17 Paź, 2010 19:50

Alez piekne te wloczki
Chyba sama wybiore sie do Lidla i zobacze czy sa Smile uwielbiam cieniowane wloczki

lamika88 - Nie 17 Paź, 2010 19:58

Fajne rękawiczki cool cool cool Zazdroszczę włóczek ja do Lidla zawsze mam nie po drodze... wesoło mi
milamirka - Nie 17 Paź, 2010 20:40

Ciapara nic z Twojej wycieczki bo u nas nie bylo jeszce chyba ze do Danii polecisz cmoknięcie Bozenko no prosze tu Ci wypada tam se sama zdejmujesz ale rekawiczki slicznie Ci wychodza brawo brawo swiatecznie zapowiada sie ciekawie brawo cmoknięcie
Jarka - Nie 17 Paź, 2010 21:16

radocha radocha radocha radocha radocha
Violetta21 - Nie 17 Paź, 2010 22:45

No właśnie do tej Danii zebalek to troszkę daleko kiedyś były u nas takie wełenki ale to było tak dawno....
a rękawiczki miodzio i bombeczki śliczne cool brawo

Bożena- 2000 - Nie 24 Paź, 2010 18:22

Troszkę nowości i nowinek. Kupiłam nowy lakier do decu, śmierdzi okrutnie. Producent zapomniał napisać, że lakier ma zniewalający zapach zepsutych jaj. Lakieruję w rowerowni. Szok.

a za moimi plecami Mirka radzi maznąc rowery na czerwono, żeby paswały do tych drobiazgów. I jeszcze jedno chomąto do zamotania.
I czapa zerżnięta od Antoniny, oczko w oczko.
cmoknięcie

SoWa - Nie 24 Paź, 2010 20:16

cool ale fajnych rzeczy naprodukowałaś! brawo
Jarka - Nie 24 Paź, 2010 21:10

Proszę jaki wysyp pięknych prac brawo brawo brawo
dehajola - Nie 24 Paź, 2010 21:32

cudne wszystko a dzieła na 4 drutach: cool brawo brawo
*do włóczki z lidla- historia prawdziwa bo moja : z pociągu dzwonie do brata a on mówi że jest w lidlu ,wiec proszę (bo czytalam akurat tutaj ) zobacz czy jest niebiska włóczka z pomponikami.dzwoni brat po 5 min. i mówi : stoje na stoisku monopolowym (ja już płaczę ze śmiechu) i razem z panem z obsługi znaleźliśmy niebieską wódkę ale tu nie ma pomponikow. wiecie jak się uśmiałam a i brat i pan z obsługi w lidlu równiez gdy powiedziałam o co chodzi. w moich stronach mówiło sie na wszystko do robotek po prostu wełna.

nula - Nie 24 Paź, 2010 21:39

Bożena - Ty odpoczywasz kiedykolwiek ?
Nowości świetne !!! brawo

Bożena- 2000 napisał/a:
Kupiłam nowy lakier do decu, śmierdzi okrutnie. Producent zapomniał napisać, że lakier ma zniewalający zapach zepsutych jaj. Lakieruję w rowerowni. Szok.

To się ciesz, że masz coś takiego jak rowerownia - inaczej musiałabyś czekać chyba do wiosny, żeby lakierować na powietrzu hahahihi
A tak z ciekawości - co to za lakier ? Skoro tak śmierdzi to domyślam się, że nie akryl ???
Może za to ma jakieś ukryte zalety o których nie wiesz ? jęzorek
I posłuchaj Mirki - czerwone rowery będą się ładnie komponować z biżuterią hahahihi

Violetta21 - Nie 24 Paź, 2010 22:58

Bożenka no proszę ile cudeniek zrobiłaś brawo o takim zamotańcu na szyję chyba też powinnam pomyśleć hmm
bean - Nie 24 Paź, 2010 23:53

SoWa napisał/a:
cool ale fajnych rzeczy naprodukowałaś! brawo
nula napisał/a:
I posłuchaj Mirki - czerwone rowery będą się ładnie komponować z biżuterią hahahihi

Tak dzisiaj cytatami się wpisuję, bo bardzo trafne są Smile cmoknięcie

milamirka - Pon 25 Paź, 2010 17:32

piekne prace brawo brawo a nie mowilam ze ladniej by to wygladalo jak rowery bylyby czerwone ,sluchaj sie starszej a daleko zajedziesz nawet na wypozyczonym czerwonym rowerku hahahihi
iwonka - Wto 26 Paź, 2010 06:45

fantastyczne pracki i takie różnorodne, prawdziwy pracuś z Ciebie cool cool brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie