To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Halkuk - Pią 11 Kwi, 2008 10:28

Asia S., dziękuję kwiatek dla ciebie love wesoło mi
grzewa - Pią 11 Kwi, 2008 19:26

Piękne. brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Zygfryd Smarzyk - Pią 11 Kwi, 2008 19:38

Sympatyczny jest taki prezent. Niby drobiazg, a ile w nim pracy i serca. Dobrze, ze nam tę pracę pokazałaś.
Ręka już nie dokucza?
Z tysiącem serdeczności

jola373 - Pią 11 Kwi, 2008 22:00

Halinko, uroczy prezent! brawo brawo brawo brawo brawo
Hala72 - Pią 11 Kwi, 2008 22:30

śliczny obrazek cool cool cool
kiedys u klientki widzialam piekny obrazek aktu kobiecego, chetnie bym przygarnela taki schemacik

Halkuk - Nie 13 Kwi, 2008 11:12

Grzewa, Zygfryd Smarzyk, Jola373, Hala72, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie
Zygfrydzie ręka już świetnie się spisuje wesoło mi Dziękuję love
Hala, mogę poszperać za aktami , bo takie też już widziałam Smile

Napiszę Wam jak z tym prezentem było - jak Tato prezent rozpakował od razu poszedł szukać gwoździa Wink , Mama miejsce wskazała - no i skończyło się 3 dziurami w ścianie a obrazek dalej w ręku hahahihi W końcu trzeba było zawiesić na miejscu kwiatka , bo bardzo chcieli żeby to wisiało wesoło mi Całe szczęście - w przyszłym tygodniu zaczynają remont , więc dziury w ścianie znikną a obrazek dostanie swoje - właściwe miejsce :wesolek: Tylko tym razem zamiast młotka i gwoździa trzeba będzie użyć wiertarki hahahihi
No i najważniejsze - podobał się !!! hopla

Madzia - Nie 13 Kwi, 2008 13:23

To jest bardzo miłe i człowiek czuje się wspaniale jak jest doceniony i jego praca się podoba, prawda? Tydzień temu podarowałam teściowej serwetę, taka była zachwycona i tak się nią ucieszyła, że nie mogła się doczekać. Choć serweta wymagała uprasowania zgarnęła całą piękną dekorację stołu i rozłożyła moją serwetę. bye
Jarka - Nie 13 Kwi, 2008 16:04

I to jest super cool jeżeli człowiek jest tak doceniony
Hala72 - Nie 13 Kwi, 2008 22:56

jakie to miłe, że praca własnych rąk jest tak doceniana cool cool cool gratuluję
elka j. - Pon 14 Kwi, 2008 17:38

Baaaardzo ładny obrazek!!! cool cool cool cool cool
Halkuk - Wto 15 Kwi, 2008 12:13

Madzia, Jarka, Hala72, Elka j., dziękuję : love kwiatek dla ciebie

Jasne , że miło jest kiedy się widzi , że nasza praca jest doceniona wesoło mi Moja Mama , mimo iż robi na szydełku i drutach odkąd pamiętam , ciągle chce żebym Jej coś zaczęła , zrobiła , bo niby ładniej wychodzi puknąć się Musze Ją przekonywać , ze musi sama zrobić , bo będzie widoczna różnica . Jakoś tak wychodzi że ja robię większe słupki , luźniejsze i to powoduje różnice w naszych pracach . Z kolei Teściowa zachwyca się moimi pracami , moje chusty używa Smile sama robi obrusiki dla siebie , ale mój Mężulek mówi Jej że my mamy ładniejsze , nie podobają mu się i już mimo że to robi Jego Mama puknąć się Wczoraj oglądałam z Mamą stronkę z cenami niektórych rzeczy szydełkowych i był tam tez obraz haftowany , wcale nie za duży , a kosztował 1800 zł (plus koszt przesyłki) Mama krzyknęła do Taty - Ty popatrz ile forsy my tu na ścianie mamy ( wskazała na 2 obrazki - które wyhaftowałam dla nich ) hahahihi

Mam nadzieję że dziś będę miała zdjęcia kolejnych prezentów , wreszcie skończonych wesoło mi

Halkuk - Śro 16 Kwi, 2008 07:50

Prezenty dla Siostry mojego Męża Smile Mam nadzieję że będzie zadowolona hmm
Na beżowej drobniejszej kanwie , brązową mulinką , obrazek wyszedł o wiele mniejszy niż ten dla Taty .

Torba z warkoczami , (ponieważ moja Jej się podobała) dała mi w kość wściekły Miała być na innym "paskudku" ale wzór się tak ściągnął że trudno było to zrobić na tamtą torbę . Dobrze że miałam też mniejszą hahahihi tylko bez prucia się nie obeszło wściekły - ha jak zwykle puknąć się Tym razem zrobiłam kieszonki wyżej , bo przy mojej opadają , jak coś tam włożę Smile . Jeszcze jedna różnica - przy mojej torbie jest sznureczek a tu zastosowałam gumkę i ta jest jeszcze dość sztywna , ale mam nadzieję że z czasem nieco "zmięknie" wesoło mi
Przód i góra

Kieszonki

Tył i prezentacja w wykonaniu koleżanki moich chłopców

Bernadka - Śro 16 Kwi, 2008 07:53

cool brawo brawo brawo Halkuk, super prezenty cool cool cool torba na medal cool cool
agnieszkamat - Śro 16 Kwi, 2008 07:59

Zgadzam się torba na medal cool złoty!!!
Szkoda że nie mam takie szwagierki hmm moja ma raczej dwie lewe ręce wesoło mi do wszelkich dziergadełek

Krakowianka - Śro 16 Kwi, 2008 08:06

śliczne prezenty!!!!!!!!!!!!! cool cool brawo brawo
mmt - Śro 16 Kwi, 2008 08:15

brawo brawo brawo
dom_Klary - Śro 16 Kwi, 2008 08:16

Halinko cool , ale cudeńko.Torebka cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jesteś pszczółka.Ja przez Twoją pracowitość w depresję placzek wpadnę.Takie piękne prace, a ja??????.Muszę się zmobilizować co by tu...
Pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

Laura S. - Śro 16 Kwi, 2008 08:27

Halinko Śliczności stworzyłaś. Naprawdę oniemiałam z wrażenia.
No i sposób na teściową masz prima sort Wink

Violetta21 - Śro 16 Kwi, 2008 08:51
Temat postu: Halkuk
śliczny obrazek brawo a torba wyszła na medal cool brawo brawo
dota72 - Śro 16 Kwi, 2008 10:41

Halinko torba super kwiatek dla ciebie a obrazek bardzo śliczny brawo .
Elżbieta P. - Śro 16 Kwi, 2008 11:11

Halinka brawo brawo świetne prace cool
Jarka - Śro 16 Kwi, 2008 14:45

OBRAZEK PEŁEN UROKU kwiatek dla ciebie TORBA SUPER cool
Halkuk - Śro 16 Kwi, 2008 16:23

Bernadka, Agnieszkamat, Krakowianka, Mmt, Dom_Klary, Laura S., Violetta21, Dota72, Fruzia, Jarka, ślicznie Wam dziękuję wesoło mi love kwiatek dla ciebie Od razu mi lepiej - upewniłyście mnie ze prezent się spodoba hopla

Agnieszkamat, po co Ci szwagierka , kiedy sama masz super zdolności ! love
dom_Klary napisał/a:
Ale jesteś pszczółka

No wiesz , ta torba tak mi dała popalić , że przez 2 tygodnie nie mogłam na nią patrzeć a trzeba było ją tylko wykończyć tzn wszyć uchwyty i obszyć dookoła zamku wściekły Żadne robótki mi nie szły , a Ty mówisz że pszczółka hahahihi Dobrze że trafił się ten hafcik i się odprężyłam przy tym wesoło mi
Teraz zaczęłam coś z nitki z LIDLa Smile Oby mi wyszło - a nie skończyło się pruciem puknąć się

Grażyna - Śro 16 Kwi, 2008 16:57

OBRAZEK PEŁEN UROKU TORBA SUPER cool
Madzia - Śro 16 Kwi, 2008 17:39

Rewelacyjne prezenciki!!!!!!!!! cool cool cool cool