To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

Bernadka - Nie 08 Sie, 2010 08:35

o jejku jej ile miałam do nadrobienia . Super każda praca , a córcia talent po mamie chyba dziedziczy i super że tradycja nie ginie brawo brawo brawo brawo
bjanna - Nie 08 Sie, 2010 09:04

nula, prezenciki dla małej ślicznotki są prześliczne brawo brawo brawo
aniołek spełni swoje zadanie na 100-wę cool cool
talentu córci gratuluję kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie och, żeby moje córcie chciały swoimi łapkami cokolwiek czynić byłabym bardzo szczęśliwa bye bye

Haniutka - Nie 08 Sie, 2010 18:43

Nula jak zwykle wszystko rewelacyjne! cool brawo
nula napisał/a:
korzystając z okazji, że mam teraz urlop a więc trochę wolnego czasu zrobiłam fotki innych jej prac (co prawda niewiele tego zostało w domu ) i zrobiłam album na picasie
http://picasaweb.google.com/nulekma/PraceEli# - zapraszamy

Nie wiem jak to zrobiłam, że nie widziałam wcześniej nie wiem (dopraszałabym się nie tylko zeberki jęzorek )
Gratulacje dla Eli brawo Śliczności cool brawo

kasia123 - Nie 08 Sie, 2010 20:17

Piękne prace. brawo brawo brawo
elka j. - Pon 09 Sie, 2010 00:00

nula - Uwielbiam tę Twoją różnorodność - super prace, gratuluję zdolnej córci cool cool cool Szkoda, że moja nie garnie się do robótek...
Krakowianka - Pon 09 Sie, 2010 20:31

Pracki jak zwykle u Ciebie PIĘKNE uklon uklon uklon zawsze nacieszę oczy no i widać że nie daleko pada jabłko od jabłoni....
elunia_olsztyn - Wto 10 Sie, 2010 21:56

Nula Twoje prace to balsam na moje zmęczone remontem oczy , od farb i skołatane nerwy przez tzw. fachowców od remontów. brawo brawo brawo
iwonka - Śro 11 Sie, 2010 06:24

piękne pracki cool cool brawo brawo
baluu - Czw 12 Sie, 2010 08:40

cool cool cool
bean - Czw 19 Sie, 2010 20:20

brawo brawo brawo wszystko bardzo mi się podoba hopla

i jak mówi przysłowie: nie daleko pada jabłko od jabłoni Smile córcia bardzo uzdolniona uklon i karteczka imieninowa cool cool cool

nula - Nie 22 Sie, 2010 10:20

Bernadka, bjanna, Haniutka, kasia123, elka j., Krakowianka, elunia_olsztyn, iwonka, baluu, bean, love love love
dzisiaj będzie skromnie co by tu...
komplecik z cieniowanych nici

od aiszki4 dostałam takie fajne zawieszki i zrobiłam sobie z nich kolczyki

aiszka - jeszcze raz dziękuję !!! cmok

i skończyłam takie bolerko
kupiłam niestety tylko jeden motek tej włóczki (na szczęście 150 g) i starczyło tylko na coś takiego - zużyłam włóczkę do ostatniego kawałeczka wesoło mi

a tu fotki z moim ulubionym "facetem" jęzorek

kolorki w rzeczywistości takie jak na drugim zdjęciu

A teraz kolejna praca mojej córy - zostałam zmuszona do tego, żeby nauczyć ją szyć na maszynie - zaczęła od razu bardzo ambitnie, bo chciała właśnie taką poduchę ale żeby była zrobiona własnoręcznie przez nią.
Mój wkład polegał na uszyciu oczek temu stworowi i instrukcjach - krok po kroku co i jak robić (łącznie z wszyciem zamka) - i muszę przyznać, że jestem z niej dumna - jak na pierwszy raz to wyszło jej super, nie ?

lamika88 - Nie 22 Sie, 2010 11:27

ładne mi "skromnie"... Kilka ślicznych prac na raz i to jest skromnie? wesoło mi Pięknie cool cool cool Córa bardzo zdolna cool Chyba talent po mamie odziedziczyła wesoło mi
milamirka - Nie 22 Sie, 2010 12:17

Sliczne twoje prace a Corcia cos ma z mamuski tez piekna podusie uszyla cool brawo brawo
Jarka - Nie 22 Sie, 2010 13:28

lamika88 napisał/a:
Pięknie Córa bardzo zdolna
radocha radocha radocha radocha
Paddington - Nie 22 Sie, 2010 13:59

komplet z cieniowanych nici na żywo jeszcze piękniejszy i jak już ustaliłyśmy idealnie złożyły się Tobie te kolory na ręce Smile

Bolerko super radocha

Poducha... wierzyć mi się nie chce że to pierszy kontakt z szyciem! Skoro tak to znaczy tylko jedno- macie w genach niewątpliwie wielki talent przekazany z Mamy na Córkę!!! Ten fioletowy stworek bardzo fajny, a całość niezwykle dokłądna- po prostu BRAWO BRAWO brawo brawo brawo

Pozdrawiam

barburka - Nie 22 Sie, 2010 14:35

nula, brawo brawo Same piękności, córcia utalentowana (wiadomo po kim)Ile ma latek? cool cool brawo
Madzia - Nie 22 Sie, 2010 14:38

Ładnie mi "skromnie"! Prace prześliczne! Komplet frywolitkowy zachwycający! Niesamowita podusia! I przystojny bardzo kawaler! brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Nie 22 Sie, 2010 15:53

cool cool świetna poducha brawo brawo brawo
bjanna - Nie 22 Sie, 2010 20:20

też bym chciała chwalić się tak skromnie wesoło mi
cudna biżuteria brawo brawo
bolerko śliczne brawo brawo
córcia talent ma brawo brawo widać nie próżnowała i wyciągnęła w genach to co najlepsze hopla hopla

Violetta21 - Nie 22 Sie, 2010 20:30

Nula bolerko śliczne brawo odóbki super cool ale córę masz bardzo zdolną no cóż sprawdza się powiedzonko z jabłkami bye
żabka - Nie 22 Sie, 2010 20:41

Nie no Nulka pracki bomba brawo brawo brawo

No i ogromne brawa dla córci brawo brawo brawo

alszka - Pon 23 Sie, 2010 14:07

Ależ piękne prace... cool cool cool
Kiedy Ty kobieto znajdujesz czas na to wszytko? puknąć się
Takie cudowności, że po prostu słów brak cool

tomeh - Pon 23 Sie, 2010 16:01

Tworzysz bardzo ładne i sympatyczne prace. Kolory też dobrze dobrane
bean - Pon 23 Sie, 2010 19:35

śliczności nuleńko brawo brawo brawo

Szycie podusi poszło córci znakomicie cool hopla brawo

halszka - Pon 23 Sie, 2010 22:40

nula
- co tam twoje pracki ... szalony w porównaniu z poduchą córci cool tym razem jej dziełko ja chwalę ! cool - a ty tylko spróbuj się za to obrazić .... nono