Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
karmelek - Pon 23 Sie, 2010 23:31
ale masz zdolną córkę zabrała się za wszywanie zamka przy pierwszym podejściu
Bolerko świetne a frywolitki najładniej wyglądają "w użyciu": bransoletka na ręce, kolczyki w uszach śliczny komplet
Haniutka - Pią 27 Sie, 2010 19:33
Nula gratulacje dla córki - świetna poducha
Twoje "skromniutkie" prace jak zwykle wspaniałe
A ten przystojniak! Sama bym się do niego poprzytulała
misia0808 - Pią 27 Sie, 2010 22:26
cudne prace, zwłaszcza poducha bardzo mi się podoba. Masz zdolna córcię
Bożena- 2000 - Pią 27 Sie, 2010 22:34
arcyskromnie , nieśmiało , powściągliwie , wstydliwie , naturalnie , wstrzemięźliwie , taktownie , zgodnie , cicho , dyskretnie , - to słowa bliskoznaczne ze skromnością. Nie wiem Nula coTy tu wypisujesz? A prace są mistrzowskie i te Pani Mamy i te Pani Córki.
To kunsztowne prace.
A bliskoznaczne do kunszt to
'
maestria, mistrzostwo, doskonałość, artyzm, perfekcja sztuka, umiejętność, zajęcie, zawód, rzemiosło itp - wyciągając bliskoznaczne, żartuję oczywiście. Albo nie, bo prace kunsztowne i mistrzowskiw zarazem.
Więc oznaczaj je innym niż skromne słowem.
buziaczek - Pią 27 Sie, 2010 23:29
bardzo ładne nowości
Ula_K - Sob 28 Sie, 2010 06:43
Dostalam oczoplasu od Twoich prac oraz Twojej corki wszystko cudne , Moje gratulacje ......tez bym chciala miec tak zdolne dziecko
nula - Sob 28 Sie, 2010 08:39
Dziękuję bardzo
szczególnie serdecznie dziękuję w imieniu Eli - sprawiłyście jej dużo radości swoimi komentarzami
Niestety za chwilę zaczyna się szkoła (i to klasa maturalna ) więc teraz pewnie tak szybko nic nowego nie powstanie.
U mnie teraz też jakoś zastój.....
Na razie podziwiam Wasze dzieła
barbara 1 - Sob 28 Sie, 2010 09:58
| Bożena- 2000 napisał/a: | arcyskromnie , nieśmiało , powściągliwie , wstydliwie , naturalnie , wstrzemięźliwie , taktownie , zgodnie , cicho , dyskretnie , - to słowa bliskoznaczne ze skromnością. Nie wiem Nula coTy tu wypisujesz? A prace są mistrzowskie i te Pani Mamy i te Pani Córki.
To kunsztowne prace.
A bliskoznaczne do kunszt to
'
maestria, mistrzostwo, doskonałość, artyzm, perfekcja sztuka, umiejętność, zajęcie, zawód, rzemiosło itp - wyciągając bliskoznaczne, żartuję oczywiście. Albo nie, bo prace kunsztowne i mistrzowskiw zarazem. |
po takim poscie juz nic wiecej nie mozna napisac
Grażyna - Sob 28 Sie, 2010 14:29
Śliczne wszystko, twoje i córki Duze dla niej brawa. Zazdroszcze ci córki, bo moja (starsza nieco) niestety nie odziedziczyła po mnie checi i zdolnosci do prac recznych. Twoja natomiast radzi sobie swietnie.
Beata T - Wto 31 Sie, 2010 14:15
piękne i wielkie brawa za podusie dla córci
saba52 - Śro 08 Wrz, 2010 13:16
nula, dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu taki wysyp różności
Halkuk - Śro 08 Wrz, 2010 17:15
Śliczności tworzysz
SoWa - Śro 08 Wrz, 2010 18:26
| nula napisał/a: | | i muszę przyznać, że jestem z niej dumna |
a jakże by inaczej
nula - Śro 08 Wrz, 2010 18:27
barbara 1, Grażyna, Beata T, saba52, Halkuk, SoWa
dziękuję !!!
Pani Mama - Pon 13 Wrz, 2010 12:17
Bozena napisala wszystko nic dodac nic ująć musze zacząc znowu zaglądać na forum
nula - Pon 13 Wrz, 2010 20:08
| Pani Mama napisał/a: | | musze zacząc znowu zaglądać na forum |
Pani Mamo - witaj !!!!
strasznie dawno się nie odzywałaś - (nie uwierzysz, ale nawet ostatnio o Tobie myślałam - że tak zniknęłaś ) tym bardziej się cieszę , że znowu Cię "widzę"
oczywiście, że musisz częściej zaglądać - koniecznie !!!!
a pochwal się co przez ten czas ładnego zrobiłaś !!!
beacia-24 - Wto 14 Wrz, 2010 09:40
Nuleńko ależ masz zdolną córę, ale wcale się nie dziwię, że takie cuda tworzy, gdyż pod Twoim kochanym, cierpliwym, spokojnym, wyrozumiałym okiem każdy jest w stanie stworzyć coś pięknego. Poducha wyszła super.
Jeśli chodzi o Twoje prace powiem tak - jak zawsze cuuudnie, perfekcyjnie do bólu.
Widzę, że facet Ci wyrósł jak na drożdżach, a taki maluczki był.
Ogromne wyrazy uznania dla Was obu.
kasia123 - Wto 14 Wrz, 2010 19:51
Śliczne.
nula - Sob 25 Wrz, 2010 20:11
beacia-24, kasia123, dziękujemy
Ponieważ nie wiem, czy wszystkie moje maile i wiadomości dotarły gdzie trzeba - jeszcze raz - tutaj - DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE !!!!
Robótkowo nie za wiele się dzieje - coś tam cały czas dłubię - ostatnio głównie w decu - ale na razie chciałam się Wam pochwalić, że w końcu się odważyłam i zrobiłam Abrazo
Wersja robocza - czyli blokowanie (kolory strasznie przekłamane)
A tu na ludziu (taki kolor ma w rzeczywistości)
I tutaj OGROMNE PODZIĘKOWANIA dla Ady !!!
Ada - to dzieło powstało tylko i wyłącznie dzięki Twojemu opisowi !!!
frywolitkowo - powtórkowy komplet - tym razem czarne szklane korale i bez kolczyków
jakoś nie mogę się uwolnić od tego wzoru - kolejnej osobie spodobał się właśnie ten i trzeba było robić
a jako szybki przerywnik machnęłam sobie markery do drucików
Przez 30 lat robienia na drutach nigdy nie używałam markerów - aż nagle poczułam, że koniecznie muszę coś takiego mieć
I chociaż używam tylko jednego, żeby oznaczyć koniec okrążenia w robionym właśnie swetrze to muszę przyznać, że bardzo to wygodne
Tak sobie myślę, może by się skusić na następną chustę ?
saba52 - Sob 25 Wrz, 2010 21:00
nula, Abrazo super....nawet macałam
markery fajniste i frywolitka
Violetta21 - Sob 25 Wrz, 2010 21:06
super abrazo i fajny wisorek i markery napewno się przydadzą
7Kasiulek7 - Sob 25 Wrz, 2010 22:03
Aj, cudne to wszystko...
Jarka - Sob 25 Wrz, 2010 22:12
Bożena- 2000 - Sob 25 Wrz, 2010 22:35
| Violetta21 napisał/a: | super abrazo i fajny wisorek i markery napewno się przydadzą  |
No!!!!! superanckie. Markery powiadasz? Może to już czas żebym i ja się przekonała.
elunia_olsztyn - Sob 25 Wrz, 2010 22:41
Śliczne jak zwykle , Nulajak masz schemat abrazo ,ale wiesz jaki to bardzo bym prosiła.
|
|
|