To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

barbara 1 - Wto 02 Paź, 2007 20:43

Też chce mieć takiego lenia hahahihi mój dalej nie opuszcza mnie na krok wściekły
Gosia wyglądasz fantastycznie w nowym sweterku brawo brawo brawo
I czym teraz nas zaskoczysz?

Jasieńka - Wto 02 Paź, 2007 21:04

sweterek śliczny jest co podziwiać kolorek piękny brawo brawo brawo
Mao - Wto 02 Paź, 2007 22:53

Och dziewczyny rosnę i rosnę od tych pochwał cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Asia S., tak to prawda niefortunne jest to wiązanie zaczęłam więc używać do pomocy broszkę wściekły

Bet, to już drugi taki sweterek pierwszy robiłam siostrze męża tylko w szarym kolorze gdzieś tam jest wcześniej.

Basiu nie wiem czy to zaskoczenie( bo takowa już była) ale to kolejna spódnica. zebalek

No i mnie natchnęłyście będę nosić sweterek na jakieś może golfiki? hmm muszę się za czymś fajnym rozejrzeć.

No i muszę się wam pochwalić bo moje zwierzę w spodniach kupiło mi moją własną FURKĘ hopla strasznie się cieszę kolor ma odlotowy (ciemnoniebieski w fiolet wpadający) cmoknięcie miał być mały a tu limuzyna puknąć się ciekawe jeszcze kto mi przypomni jak się powozi bo od egzaminu za kółkiem nie siedziałam -żal mi tych zderzaków w kolorze nadwozia. zebalek
Ale póki co siedzę w domu i zachwycam się nim z okna , na razie Florka chora i nie mam szans na wyrwanie się by go dosiąść jęzorek

monika_b - Śro 03 Paź, 2007 08:29

Cudo brawo Też mi na niego ślinka leci, ale pewnie długo będzie leciała... wesoło mi Gratuluję furki. Teraz tylko szybciutko opanować strach i za kółko. Gumowych drzew.
Violetta21 - Śro 03 Paź, 2007 08:51
Temat postu: Co MAO wydziergało
Gosia super sweterek cool hopla radocha gratuluje autka brawo bye
magnolia - Śro 03 Paź, 2007 09:36

ladny sweterek i kolorek sliczny cool brawo brawo love
moslamawe - Śro 03 Paź, 2007 09:46

PIEKNY cool cool cool
Hala72 - Śro 03 Paź, 2007 11:15

brawo brawo brawo piękny sweterek
idę na imprezę

SoWa - Śro 03 Paź, 2007 12:42

Pięknie wyglądasz w ślicznym sweterku, a fotograf dobrze ujął w kadrze temat ! radocha hurrraaa brawo
Elżbieta P. - Śro 03 Paź, 2007 17:23

to teraz nowy, śliczny sweterek na siebie i do FURKI wesoło mi wesoło mi na jazdę.... Florcia w końcu będzie zdrowa bye
Mao - Śro 03 Paź, 2007 17:32

Dziewczyny dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dzisiaj wam pokażę spódniczkę, Basia co prawda oczekiwała zaskoczenia a tu....już to było hahahihi

"Hemera" szyd.1,75mm

mazionta - Śro 03 Paź, 2007 17:36

taka prosta, a taka ładna radocha radocha radocha
Madzia - Śro 03 Paź, 2007 17:52

To ja już dzisiaj daruję sobie pochwały (co nie znaczy, że za spódniczkę się nie należą).
Za to gratuluję Ci Małgoś samochodziku! A wiesz, że właśnie wczoraj myślałam o Tobie i miałam się zapytać czy jeździsz. bye

Halkuk - Śro 03 Paź, 2007 19:22

No pięknie - moje gratulacje wesoło mi a spódniczka super cool brawo cool
szyszka - Śro 03 Paź, 2007 20:51

Gratulecje autka wesoło mi A spódniczke świetna cool
grzewa - Śro 03 Paź, 2007 21:37

Super kiecka. brawo
Laura S. - Śro 03 Paź, 2007 22:03

Z Tobą Mao to można zwariować wesoło mi
Śliczna spódnica brawo

agnieszkamat - Czw 04 Paź, 2007 07:52

Mao wyglądasz prześlicznie cool moim zdaniem jest idealna pogoda do noszenia tego sweterka brawo brawo brawo szkoda by leżał w szafie głęboko ukryty kazanie
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie i spódniczki (gdzie mam oczy!!) zebalek zebalek

dagny14 - Czw 04 Paź, 2007 08:03

Sweterek śliczny,spódniczka świetna.Cóż więcej mogę napisać...
brawo brawo brawo

mordka - Czw 04 Paź, 2007 16:32

Ah piękna czekoladka niby prosta ale śliczna no i coś w sobie ma jakiś urok, z resztą wszystko co wyjdzie spod Twojego szydełka to ma urok cmoknięcie
adela - Czw 04 Paź, 2007 17:11

Małgoniu, świetnisty sweterek taka czekoladka, no i ta spódniczka, ho ho...... Sweterek nie musi leżeć i czekać aż go łaskawie założysz latem, zima est świetna pora roku na takie cudeńka. No i koniecznie zrób fotkę autka, chcemy zobaczyć czym będziesz się nam rozbijać, bo w czym to już wiemy....
Violetta21 - Czw 04 Paź, 2007 19:34
Temat postu: Co MAO wydziergało
Piękna spódniczka taka delikatna cool brawo wesoło mi
Anngo - Czw 04 Paź, 2007 20:06

Jaka ładna radocha
ata30 - Pią 05 Paź, 2007 07:43

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
barbara 1 - Pią 05 Paź, 2007 09:12

Ło matko Gosia jak ja ci zazdroszcze dopalaczy w łapkach wściekły wściekły
U Ciebie spódnice powstają w zawrotnym tempie.Śliczna jest ta czekoladka,taka mniam,mniam