To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178

bjanna - Sob 25 Wrz, 2010 22:42

nula, cudne Abrazo brawo brawo brawo
frywolitki jak zwykle śliczne brawo brawo
a markery bardzo fajne cool cool
ja takich wynalazków nie używam i może pora żeby zacząć puknąć się puknąć się

anle - Sob 25 Wrz, 2010 23:00

brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Szczególnie podziwiam za wydzierganie abrazo, to szal dla bardzo cierpliwych, ja już dwa razy zaczynałam i skończyło się na nabraniu oczek

buziaczek - Sob 25 Wrz, 2010 23:55

rewelacyjne cudeńka natworzyłaś brawo
SoWa - Nie 26 Wrz, 2010 00:49

Nula, jakie piękne rzeczy pokazałaś! brawo brawo brawo
nula - Nie 26 Wrz, 2010 08:47

Dziękuję cmoknięcie cmoknięcie

elunia_olsztyn z tego co wiem to do abrazo nie ma gotowego schematu.
Ja robiłam dokładnie (słowo po słowie) według opisu, który Ada podała tutaj
Wzorek jest w sumie bardzo prosty, więc można sobie narysować schemat - ale ja nie rysowałam wesoło mi

anle robi się bardzo szybko i prosto - faktycznie najgorsze jest narzucanie oczek i pierwszy rząd - potem już leci piorunem.

beacia-24 - Nie 26 Wrz, 2010 09:00

Nuleńko wszystko jak zwykle piękne. Nie wiem jak Ty to robisz, ale z roku na rok wyglądasz coraz ładniej. Chusta przecudna, pasuje Ci w stu procentach. Frywolitka zachwycająca, a markery pomysłowe Smile.
Ogromniaste brawa za wszystkie ładniutkie pracki. cool cool brawo cool cool

halszka - Nie 26 Wrz, 2010 10:04

nula
- chusta wspaniała cool i rób następną koniecznie , a kpl frywolitkowy to .... dopiero piękna rzecz brawo

lamika88 - Nie 26 Wrz, 2010 12:38

Wszystko wspaniałe cool cool cool Markery bardzo pomysłowe cool cool cool
mimusia-1 - Nie 26 Wrz, 2010 13:27

brawo brawo brawo
anle - Nie 26 Wrz, 2010 13:34

nula napisał/a:
anle robi się bardzo szybko i prosto - faktycznie najgorsze jest narzucanie oczek i pierwszy rząd - potem już leci piorunem.

Schemat może nie jest zbyt trudny, ale przeraża mnie te przeszło 300 oczek. Lubię jak szybko wyłania się wzór, wtedy widać, czy wszystko dobrze wychodzi. Z drugiej strony w końcowych rzędach chust jest nieraz więcej oczek, a kilka już zrobiłam, więc może do trzech razy sztuka i też będę miała swoje abrazo.

elka j. - Nie 26 Wrz, 2010 17:18

nula - Fantastyczne abrazo, komplet frywolitkowy uroczy, a markery na pewno się przydadzą przy kolejnych chustach i innych robótkach cool cool cool
Grażyna - Nie 26 Wrz, 2010 17:19

cudne Abrazo cool
bean - Nie 26 Wrz, 2010 19:24

chusta jest świetna brawo brawo brawo uklon i jaka milusia! wesoło mi
niestety, ja jeszcze nie dojrzałam do robienia chust na drutach puknąć się może kiedyś?
nula napisał/a:
jakoś nie mogę się uwolnić od tego wzoru
ja też hahahihi i podoba mi się w nim to, że w różnych kolorach i koralikach wygląda inaczej Smile
Twój komplecik jest piękny cool brawo
co do markerów, to mi się zdaje, że teraz będziesz specjalnie wyszukiwać takich robótek,
w których będziesz mogła z nich korzystać Wink są takie słodziutkie hopla

marysia54 - Nie 26 Wrz, 2010 23:52

Piękna Abrazo
cool cool cool cool
brawo brawo brawo brawo

żabka - Pon 27 Wrz, 2010 08:29

Śliczne abrazo, frywo i markery też śliczne brawo brawo brawo
beti9 - Pon 27 Wrz, 2010 10:10

Nula abrazo śliczne. cool Przymierzam się też do niego ale najpierw muszę skończyć sumitta.
Aniela41 - Pon 27 Wrz, 2010 10:44

super brawo brawo brawo
jadzia59o - Pon 27 Wrz, 2010 11:31

Nula wszystkie twoje prace są śliczne a chusta przepiękna, może i ja kiedyś sobie zrobie bardzo mi sie podobają chusty ale musze dostać natchnienia

cool cool cool cool cool

brawo brawo brawo brawo brawo

agula301 - Pon 27 Wrz, 2010 12:25

nula, wszystkie Twoje prace powalają na kolana uklon uklon uklon i widać że pociecha wdała sie w Ciebie cool cool cool a po obejrzeniu twojego abrazo wniosek jest jeden Wink muszę też takie miec brawo brawo brawo
kabyr - Pon 27 Wrz, 2010 12:35

Nula uklon uklon uklon za Abrazo.
Beata T - Pon 27 Wrz, 2010 17:27

śliczna chusta , fajny wisiorek brawo brawo brawo
nula - Sob 09 Paź, 2010 08:58

beacia-24, halszka, lamika88, mimusia-1, anle, elka j., Grażyna, bean, marysia54, żabka, beti9, Aniela41, jadzia59o, agula301, kabyr, Beata T,
Dziękuję Wam bardzo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Abrazo fajnie się nosi - właśnie dlatego, że nie jest wielkie i mogę nosić pod kurtkę zamiast szalika - więc kończę już następną podobną chustę - tym razem w brązie - zostały mi jeszcze 2 rządki wesoło mi

Skończyłam też zimowy grubaśny i długaśny sweter - ale moja osobista fotografka jakoś nie ma czasu mi zrobić foty wściekły

Więc dzisiaj chwalę się tylko jedną rzeczą - mianowicie dekoracją Bożonarodzeniową jaką zrobiłam za namową eluni_olsztyn
Zrobienie tego zajęło mi sporo czasu i Ela wykazała się dużą dawką cierpliwości czekając aż najdzie mnie wena twórcza zebalek

całość ma wymiary 51/35/10 cm

A tu z zapalonymi światełkami

Muszę się przyznać, że z duszą na ramieniu wysyłałam to do Eli, bardzo się denerwowałam czy jej się spodoba hmm
To "coś" jest tylko tłem dla szydełkowych figurek, które będą stały na śniegowej podstawce wesoło mi

Eluś - mam nadzieję, że zrobisz fotkę i pokażesz jak w całości wygląda nasze wspólne dzieło !!!! uklon

Jarka - Sob 09 Paź, 2010 09:59

Prześliczne to dzieło sztuki cool cool brawo brawo cool cool
lamika88 - Sob 09 Paź, 2010 10:11

Piękne brawo brawo brawo
ciapara - Sob 09 Paź, 2010 13:36

Abrazo przepiekne cool cool
A dekoracja Swiateczna Zjawiskowa
Trzymasz naprawde wysoki poziom swoimi pracami cool cool cool
Bardzo Ci kibicuje w Twojej Twórczosci bye