To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Sklepy internetowe z włóczkami

mimusia-1 - Śro 08 Kwi, 2009 18:44

Ja po raz pierwszy zamowiłam w zamotane.pl i jestem zadowolona nawet dostałam probki. Miałyscie racje co do szybkiego realizowania zamowienia i estetyki. No coz u mnie az 16zł za szt.
maja1 - Śro 08 Kwi, 2009 22:20

A u mnie w pasmanterii Maxi 12 zł radocha
Małgosia G. - Wto 14 Kwi, 2009 02:28

Niesety ceny kordonków i włóczek tureckich bardzo poszły w górę. Dowiadywałam się dlaczego tak jest. Wiąże się to z ceną dolara. Niestety jedna z hurtowni ( nie chcę podawać nazwy) podniosła ceny na wszystkie towary, nawet na te, które sprowadzili rok temu. Na kryzysie prawie każdy chce zarobić.
Iwoncia - Pią 17 Kwi, 2009 22:58

Pysiatom napisał/a:
Chce poinformować, ze pasmanteria internetowa Niteczka.pl teraz znajduje się pod adresem madametricoteparis .Jeszcze nie przejrzałam oferty ale może kogoś to zainteresuje.
Wysłalam do nich "emalię " i oto co odpowiedzieli:Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami.

Prowadzimy sprzedaż wyłącznie dla podmiotów gospodarczych :
- minimalna ilość jaką można zamówić z danego produktu-koloru to jego najmniejsze opakowanie czyli 0,5kg
- minimalne zamówienie jake realizujemy to 10kg,
- przy zamówieniu powyżej 30kg pokrywamy koszty transportu (kurier) bądź sami dostarczamy towar,
jeśli odpowiadają Pani warunki jakie podałem to proszę o kontakt e-mail lub telefoniczny.

Jeżeli natomiast jest Pani zainteresowana zakupem ilości detalicznych to
proszę kontaktować się z naszym sklepem partnerskim pod nr tel. 032-4190244.

Pozdrawiam serdecznie.
Adrian Fojcik
-----------------------------------
Madame Tricote Paris
tel/fax. +48 077 4854101
www.madametricoteparis.pl
Niestety nie mam teraz czasu by zadzwonić,ale może ktoś skorzysta.Pozdrawiam cmoknięcie

Nessie - Sob 18 Kwi, 2009 12:18

Iwoncia napisał/a:
proszę kontaktować się z naszym sklepem partnerskim pod nr tel. 032-4190244

Ale ten nr telefonu prowadzi TU! nie widzę nie słyszę

agnesik12 - Sob 18 Kwi, 2009 15:37

a ja zamówiłam ostatnio włóczkę z Aniluxu. Zadzwoniłam do sklepu firmowego i mogłam zamawiać do koloru i wyboru. Bo wszystko było na stanie. Paczkę dostałam po kilku dniach.

Myślę że sklep jest godzien polecenia.

Pysiatom - Nie 19 Kwi, 2009 10:06

Polecam sklep w Aniluxie, jak się wchodzi tam to można dostać zawrotu głowy od przeogromnej kolorystyki włóczek, a przede wszystkim bardzo miła obsługa. Sprawnie i szybko. Ceny na każdą kieszeń. Bardzo polecam. bye
Iwoncia - Pon 20 Kwi, 2009 16:56

Dziewczyny wybaczcie , żywcem skopiowałam treść ich listu ,nie sprawdzałam numeru telefonu.Przepraszam!!!!
Nessie - Pon 20 Kwi, 2009 17:32

Iwoncia napisał/a:
Dziewczyny wybaczcie , żywcem skopiowałam treść ich listu ,nie sprawdzałam numeru telefonu.Przepraszam!!!!

Ale to przecież nie twoja wina, nie przepraszaj! To oczywiste, że nie ty się pomyliłaś, tylko Pan, który to pisał coś nachachmolił.

Laura S. - Pon 11 Maj, 2009 07:23

Wiadomość z Madame Tricote jest automatyczną i wysyłaną do wszystkich zainteresowanych współpracą. Cennik można dostać tylko po podaniu nr. NIP i REGON firmy ,wtedy otrzymuje się hasła do cennika i asortymentu. Hasła oczywiście nie wolno podawać osobom postronnym. Na podobnych zasadach działa wiele hurtowni,niemal na klęczkach trzeba prosić o informacje. Przechodziłam przez to robiąc biznesplan. Największa chryja jest z Basiorem (hurtownią ,nie sklepem). Bronią informacji jak niepodległości,a ceny hurtowe śladoo niższe od sklepowych.
AnnaB. - Pią 29 Maj, 2009 17:21

Jestem pod wrażeniem obsługi w sklepie internetowym niteczka.com.pl . Zwróćcie uwagę na rozszerzenie com.pl
Moim zdaniem (przejrzałam oferty kilku pasmanterii) mają najtańszą Aidę. Po 9.50 (ewentualnie 11.50). Mają całkiem spory wybór kolorów (również w porównaniu z innymi pasmanteriami w internecie). Mają jednak tylko Aidę 5 i 10, a ja chciałam 20. Wysłałam mila z pytaniem. Odpowiedź przyszła już następnego dnia. Mało tego - sama wybrałam kolory, jakie chciałabym, a oni je sprowadzą. Pomyliłam się, wpisując numery - o czym mnie szybko i uprzejmie poinformowano. Złożyłam też zamówienie na asortyment, który mają w ofercie i oczywiście oba zamówienia zostaną połączone. To, co mnie najbardziej ujęło, to szybkość obsługi, wychodzenie naprzeciwko oczekiwaniom klienta i życzliwy ton listów.
Na paczkę muszę poczekać, tak to jest ze specjalnymi zamówieniami, ale ja mam czas.

ania_b - Pią 29 Maj, 2009 17:27

Przepraszam, poprzedniego posta napisałam pod moim "starym" nickiem, który musiałam zmienić, bo na forum była od dawna inna uczestniczka pod bardzo podobnym nickiem tylko bez kropki. No więc pasmanterię internetową niteczka.com.pl chawaliłam ja ania_b. Embarassed Przepraszam za zamieszanie.
A propos, gdyby ktoś mający władzę usunął konto AnnyB. (z kropką na końcu) byłabym wdzięczna.

Makarbella - Pią 29 Maj, 2009 21:39

AnnaB. napisał/a:
Jestem pod wrażeniem obsługi (...) Odpowiedź przyszła już następnego dnia. (...)To, co mnie najbardziej ujęło, to szybkość obsługi, wychodzenie naprzeciwko oczekiwaniom klienta i życzliwy ton listów.

Robię zakupy praktycznie tylko w jednym sklepie internetowym i przyznaję, że zdębiałam po tym co napisałaś. Wydawało mi się, że miła obsługa, wychodzenie naprzeciw oczekiwaniom klienta i udzielanie natychmiastowej odpowiedzi w ciągu kilku godzin (no chyba, że to noc, weekend lub święto) jest oczywistą normą kontaktów sklep-klient, a tu masz: niespodzianka!

anek - Sob 18 Lip, 2009 11:36

może któraś z was wie gdzie można kupić bawełnę miya. Kupiłam w najbliższej pasmanterii, ale nie mają wyboru kolorów i wydaje mi się, że jest bardzo droga 6,20/50g. A może podpowiecie mi jakąś inną bawełnę o podobnej grubości?
katarzyna341 - Sob 18 Lip, 2009 11:59

http://www.dagaz.h2.pl/index.php?cat_id=124

http://www.zamotane.pl/index.php?cat_id=135

cmoknięcie

Makarbella - Sob 18 Lip, 2009 15:46

I tu: http://amelia.globalhost....ds=miya&x=0&y=0, chyba najtaniej.
anek - Sob 18 Lip, 2009 23:58

Dzięki za pomoc. Anka
Eve - Wto 11 Sie, 2009 13:51

Zebrałam wszystkie sklepy internetowe jakie się tu przewinęły i jakie znam w jeden post. Jak znacie jeszcze coś godnego polecenia to piszcie.

A moderatorkę proszę może o przeniesie postu na górę i go przyklejenie jeśli się da.

SKLEPY I HURTOWNIE INTERNETOWE

KOLOROWY MOTEK

NITECZKA

ZAMOTANE.PL

ŚWIAT WŁÓCZKI

KASZMIR

WOJTEK

FASTRYGA.PL

PASMANTERIA INTERNETOWA i-ZYGZAK.pl

AMELIA

ŚWIAT HAFTU

SKLEP INTERNETOWY INTER-FOX-u

SKLEP FIRMOWY ANILUX-u

PASMANTERIA INTERNETOWA ANDRZEJ

SKLEP INTERNETOWY KBLKOvlny

DAGAZ.h2.pl

WŁÓCZKA.com - NIEZAPOMINAJKA

HOBBY CENTRUM - kordonki, przybory

TO I OWO - przybory

RUMENTO
Hurtowania RUMENTO w Częstochowie - kontakt: biuro@rumento.pl

HURTOWNIE - całe opakowania
ALEKSANDRA

ARTMNAM HURTOWNIA WŁÓCZEK I PASMANTERII

HURTOWNIA INTERNETOWA BASIOR

DLA PODMIOTÓW GOSPODARCZYCH
MADAME TRICOTE PARIS

maja1 - Wto 11 Sie, 2009 15:13

www.wloczka.com -dopiero raczkuje Smile
Eve - Wto 11 Sie, 2009 16:33

maja1, dodałam.

Fajnie by było, gdyby post dało się przykleić na górze tak, by był widoczny na każdej stronie tego tematu.

alfa76 - Śro 12 Sie, 2009 07:26

maja1 napisał/a:
www.wloczka.com -dopiero raczkuje Smile

Ciekawy sklepik. Od razu coś tam zamówiłam.

teris - Śro 12 Sie, 2009 07:41

Polecam AMELIĘ super niskie ceny dla przykładu MIYA-4,50zł za 50g rewelacyjna obsługa cool

http://amelia.globalhost....ds=miya&x=0&y=0

KasiaS - Śro 12 Sie, 2009 08:04

Polecam zamotane.pl miła obsługa, bardzo szybkie przesyłki. kwiatek dla ciebie

Z pasmanteri Andrzej dlugo czekalam na przesylke, po interwencji okazało sie że włóczki nie ma i 4 tygodnie czekałam na zwrot wpłaconych pieniążków. wściekły

Antonina - Śro 12 Sie, 2009 10:07

Moje ostatnie doświadczenia: zamotane - miło i błyskawicznie. Dosłownie po wpłaceniu pieniędzy włóczka nstępnego dnia jest w domu.

Inter-fox - normalnie, zawsze do przesyłki dołączaja próbki- co jest bardzo miłe.

Ostatnio korzystałam ze sklepu: http://www.sklep-pati.pl/ . Przy zamówieniu coś tam poknociłam, jednak był szybki odzew i wszystko załatwione jak trzeba, przesyłka szybka, dostałam zawiadomienie o jej wysłaniu; dołączono wzornik włóczek. Bardzo miło. Obecnie maja przerwę wakacyjną.

duduś - Śro 12 Sie, 2009 14:43

Podoba mi się w zamotane, że gdy czegoś nie ma to dzwonią i proponują coś w zamian . Ostatnio nawet nie kazano mi dopłacić gdy wymieniłam na inny przedmiot ( nie mieli na stanie tego co chciałam). A ponadto szybko cool i sprawnie. Polecam zamotane cool