To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Co MAO wydziergało

Elżbieta P. - Czw 04 Sty, 2007 19:00

Mao, super ta spódnica brawo brawo może zrobisz fotkę na właścicielce, zobaczymy jak wygląda radocha
LadyKingfisherg - Pią 05 Sty, 2007 01:40

Mao widze ze tez z elementow sie narobilas,ale ja chyba juz bym tego nie pociagnela,i do tego w kolorach roznych?!!! - chyle czola nad wielkim dzielem Mao uklon uklon uklon spodnica super brawo brawo brawo
Violetta21 - Pią 05 Sty, 2007 09:18
Temat postu: Co MAO wydziergało
Mao gały mdleje ja też chcę taką placzek czy jest szansa na schemacik? cmoknięcie
maranta - Pią 05 Sty, 2007 09:48

Mao, zdolniacha z Ciebie, podziwiam spódniczkę i Twoją cierpliwość... cool cool brawo brawo
Mao - Pią 05 Sty, 2007 11:20

Proszę bardzo specjalnie dla Violetty i innych zainteresowanych schemacik

Lady te elementy robi się dobrze i jak robisz krótką spódniczkę to o wiele mniej ich trzeba hahahihi najgorsze to ich zszywanie nie mogłam ich łączyć w trakcie roboty bo brzydko wyglądało i musiałam to wszystko pozszywać wściekły

Violetta21 - Pią 05 Sty, 2007 13:20
Mao cmok dzięki już bym chciała robić tą spódnicę ale muszę się wybrać po jakąś wełnę Smile szkoda że trzeba to szyć te elementy ale damy radę Smile
Dziunia - Pią 05 Sty, 2007 14:03

Śliczna!!
Tylko 2 tygodnie?!? Ja to bym pewnie ze 2 lata taką robiła... Nie biorę się za elementy bo to mi się strasznie ciągnie...

ania1982 - Pią 05 Sty, 2007 15:53

Mao suuper!!!
Madzia - Pią 05 Sty, 2007 19:52

Mao Ty szalona dziubaczko!!!!!!!! Jak można zrobić coś takiego i nie pogryźć ze złości??????? Rewelacja!!!! uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon
Mao - Nie 07 Sty, 2007 14:15

Elu co prawda nie na właścicielce spódnicy zrobione zdjęcia ,ale na mnie niezbyt może udane ,ale wybaczcie nie mam dłuższych rąk hahahihi

No i kolejna spódniczka tym razem VS wykonana błyskawicznie w dwa dni bo w poniedziałek z właścicielką leci do USA zebalek

Wykonana szydełkiem 3,5mm włóczka "Floria light" 370m/100g poszło jakieś 450g

barbara 1 - Nie 07 Sty, 2007 14:36

Ludzie złoci Ty masz motorek spódnice VS w dwa dni!
Jesteś mistrzynia w spódnicach(i nie tylko).A ta z elementów tez się fajnie prezentuje na Tobie.Za całkoształt duże brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo

Grochu - Nie 07 Sty, 2007 15:30

Mao ekstra spódnica z elementów. Zawsze miałam opory przed zrobieniem takiej, z obawy o optyczny wzrost zaokrągleń, ale widzę że śmiało można wykorzystać resztki Wink

VS w dwa dni? mdleje

maranta - Nie 07 Sty, 2007 15:59

Mao wszystko super!!!

Tymczasem melduję posłusznie, że skończyłam kaszkiecik wg Twojego opisu z malutkimi modyfikacjami, skończyłam też golfik wesoło mi

mordka - Nie 07 Sty, 2007 16:37

brawo wesoło mi cmoknięcie
Anusiaczek - Nie 07 Sty, 2007 16:41

Spódnica VS tylko w dwa dni????
Mao - Mistrzu brawo brawo brawo

magdalena - Nie 07 Sty, 2007 16:54

Mao mistrzynio !!!

cool
Ja swoją VS męczę i męczę .....
cool cool cool

tintam - Nie 07 Sty, 2007 17:07

Mao ale masz tempo! kwiaty: Prace wspaniałe cool cool
Elżbieta P. - Nie 07 Sty, 2007 18:56

Mao, dzięki, widzę, że spódnica wygląda fajnie, kto wie, może też się na nią skuszę?
A nowa jest oczywiście śliczna i to zrobiona w dwa dni mdleje gały

LadyKingfisherg - Nie 07 Sty, 2007 19:09

Mao 2 dni????????? ja tyle potrzebuje zeby sie zebrac na wybranie wzorku na sponice a ty juz w tym czasie spodnice machnelas cool nic dodac nic ujac tylko pozostaja same brawo brawo brawo brawo brawo
Jarka - Nie 07 Sty, 2007 19:22

MAO ! ooooo cool brawo
iwi - Nie 07 Sty, 2007 23:05

Mao kolejna pięknie wykonana spódnica i jak szybko cool cool
asia12 - Pon 08 Sty, 2007 06:44

Mao jesteś niesamowita cool cool cool brawo brawo brawo
ja to czasami mam ochotę rzucić szydełkiem, a Ty to chyba z nim śpisz hahahihi cmoknięcie

Violetta21 - Pon 08 Sty, 2007 09:39
Mao pięknie się spódnica elementowa prezentuje brawo ale VS w dwa dni to dopiero wyczyn cool wesoło mi
A mi się śniła piękna liliowa VS czy to już opętanie? nie wiem i nawet wełnę w necie znalazłam pasującą na tą spódniczkę hmm

Halkuk - Pon 08 Sty, 2007 12:56

Mao śliczna VS cool brawo radocha jestes szybka jak błyskawica uklon
magnolia - Pon 08 Sty, 2007 20:08

Mao ,cos tu mi szwankuje i pisze jeszcze raz ,pobijasz wszelkie rekordy przekraczania predkosci "jazdy" wesoło mi spodnica w dwa dni to juz wysokiej klasy mistrzowstwo cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo love