To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Chwalimy się - Frywolitki Bernadki

ola1996 - Nie 22 Kwi, 2007 12:31

Piękna brawo brawo cool cool
Bernadka - Nie 22 Kwi, 2007 19:14

heh a dzisiaj odpoczęłam od robótki i jutro z nową werwą zabieram się za nią , jeśli tylko dotrą nici kazanie bo 50 ngram, na tą serwetkę zdecydowanie nie wystarcza wściekły wbrew opisowi nie wolno
Baśka36 - Nie 22 Kwi, 2007 22:15

Bernadka, serweta będzie cudo brawo brawo brawo brawo brawo
Renulek - Pon 23 Kwi, 2007 11:03

Cytat:
wnioskuję po tym jak układała się serwetka i po wnikliwej analizie powiększonej oryginalnej serwetki
brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 23 Kwi, 2007 13:09

cmoknięcie cmoknięcie jak będę robić drugą to się najpierw dokładnie przyjżę bo teraz nie chciało mi się niszczyć aż dwu okrążeń wściekły wściekły Renulku taka mistrzyni to pewno nie miewa takich problemów cmoknięcie kwiatek dla ciebie
Renulek - Pon 23 Kwi, 2007 13:53

owszem nie miewa bo nie korzystam ze schematów "miszcza" Mr. Green

ale był taki okres, kiedy próbowałam coś zrobić z publikowanych przez niego wzorów i zawsze - powtarzam ZAWSZE!!! coś mi się nie zgadzało noo radzę uzbroić się w cierpliwość i nie brnąć bezmyślnie w schemat tylko jeśli widać, że za mało albo za dużo czegoś to samemu dopasować hmm

a brawa biłam dlatego, że doskonale zaczynasz sobie radzić sama i to się chwali cool cmoknięcie

Bernadka - Pon 23 Kwi, 2007 14:07

no widzę bo patrzyłam na inne wzory miszcza hahahihi i już mi się nie zgadza w kolejnym też cieszę się że to są nie tylko moje spostrzeżenia , gdyby nie to że musiałabym zniszczyć tyle serwetki to zrobiłabym te rzędy jeszcze raz , ale jakoś poprawiłam i ujdzie , choć osobiście nie lubię jak ktoś tak głupio i złośliwie robi błędy ,,, bo praca przy czymś takim jest mozolna i coś może człowieka trafić jeśli widzi że się narobił , a tu źle i to aż dwa okrążenia. Pozdrawiam Renulku i bardzo dziękuję za uznanie od takiej mistrzyni to aż miło hopla hopla kwiatek dla ciebie
Renulek - Wto 24 Kwi, 2007 12:59

przestań z tą mistrzynią koniec bo normalnie mdleje
Bernadka - Śro 25 Kwi, 2007 13:52

cmoknięcie cmoknięcie hurrraaa cmoknięcie
Bernadka - Czw 26 Kwi, 2007 07:04

Nareszcie dotarły nici i mogę się zabrać za dokończenie serwetki hopla hopla hopla
Bernadka - Pon 07 Maj, 2007 16:30

Po wielu kombinacjach nareszcie skończyłam tą wstrętną serwetkę , która kosztowała mnie sporo nerwów i złości na jej autora , ale to nic mówi się że raz psu ogona ucięli i tak będzie w moim przypadku . Nigdy więcej serwetek wzoru tego pana
Halkuk - Pon 07 Maj, 2007 16:39

Bernadka, ale cudo ! cool brawo radocha Warto było się pomęczyć uklon
maranta - Pon 07 Maj, 2007 17:54

Bernadka, prześliczna, cudna cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool cool
makneta - Pon 07 Maj, 2007 17:54

Normalnie szczęka mi opadła. Serwetka jest cool
wielkie brawo radocha hurrraaa

moslamawe - Pon 07 Maj, 2007 18:05

brawo brawo brawo brawo brawo
brawo brawo brawo brawo
brawo brawo brawo
brawo brawo
brawo

Zygfryd Smarzyk - Pon 07 Maj, 2007 18:08

Braaawo! Pięknie zrobiona praca. Kiedy następna?
cool
Z tysiącem serdeczności

halszka - Pon 07 Maj, 2007 18:13

Bernadka -serweta jest cudna , masz talent i dużo cierpliwości, brawo brawo brawo
Madzia - Pon 07 Maj, 2007 18:31

Arcydzieło!!!!!!!!!!! uklon uklon uklon uklon
Beata61 - Pon 07 Maj, 2007 18:31

Bernadka, serweta przepiękna, właściwie nie ma słów, które określiłyby jej wspaniałość i profesjonalne wykonanie cool brawo brawo brawo
asia0407 - Pon 07 Maj, 2007 23:17

śliczna serwetka brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Wto 08 Maj, 2007 06:51

Serwetka wszystkim serdecznie dziękuje cmoknięcie kolejna na warsztacie pomiędzy inną szydełkową , która ma mnie odstresować hahahihi a bolerkiem , które dopiero się uczę jak zrobić puknąć się Dla wszystkich kwiatek dla ciebie asia0407, Beata61,madzia,
halszka ,Zygfryd Smarzyk, makneta ,moslamawe ,maranta,Halkuk cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

barbara 1 - Wto 08 Maj, 2007 07:27

Bernadka cudowna serwete zrobiłaś brawo brawo brawo
Marwalen - Wto 08 Maj, 2007 07:33

Serwetka jest przepiękna, trzeba Ci pogratulować olbrzymiej wytrwałóści przy jej robieniu, ale efekt jet powalający mdleje mdleje mdleje brawo cool brawo
Renulek - Wto 08 Maj, 2007 08:22

Bernadka naprawdę super wyszła cool oj warto było się pomęczyć brawo

śliczna brawo brawo brawo brawo

mordka - Wto 08 Maj, 2007 09:41

Serwetkaaa cudeńko uklon uklon uklon cmoknięcie cool brawo